Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitka kiteczkaaa aaaa

jakie buty do zielonej sukienki ?

Polecane posty

Dziewczyny pomozcie mi jeszcze raz :) kupilam zielona kiecke na poprawiny, taka letnia, lniana, nie jakas elegancka. taki niebieski odcien zieleni: http://www.vice-versa.pl/#/women/ld81104949 doradzcie mi jakie buty o tego... czarne moga byc? :/

Gość
czarne srebrne

oj baaaaardzo bym chciala czarne wlasnie, bo akurat mam takie co by sie nadaly, a juz mi kasy szkoda na wydawanie. w identycznym kolorze to i tak nie znajde butow. tylko boje sie ze czarne beda za bardzo widoczne przy takiej kiecce. zauwazylam, ze link nie dziala, trzeba go skopiowac i usunac spacje pomiedzy # a /

teaz uwazam ze jakies letnie sandaly w ogole pierwsze slysze zeby na poprawiny ubierac sie jak na plaze do tej kiecki jeszcze brakuje ci slomianej torebki i lezaka ..... bo w jakiejs kopertowc eoczywiscie bedziesz wygladala zabawnie

dziekuje Ci bardzo za dobra rade - moze wezme kapelusz slomkowy :) nie chcialam kupowac eleganckiej sukienki, kupowanie na allegro mi rozmiarowo nie wychodzi, jestem z malego miasta, w kazdym sklepie to samo, i na bank trafilby sie ktos ubrany tak ja jak. a poza tym planujemy poprawiny juz takie luzne, ubrani schludnie, ale juz swobodnie. mam nadzieje ze nikogo nie uraze tym strojem, ale chyba nie musze sie tak trzymac "etykiety" na poprawinach i moge to zrobic po swojemu, nie ide w kostiumie kapielowym.

mysle, ze na poprawiny juz mozesz isc na luzie ubrana:) dokupilabym jeszcze sobie jakis fajny zakiecik lniany np. w kolorze bialym, bedzie na luzie i jednoczesnie elegancko no i wtedy sandalki jakies

dzieki czekolada :) to jak bialy zakiecik to i biale buciki by wtedy chyba wypadalo ;) a mam czarny zakiecik i czarne buciki :) musze sie poprzymierzac, zobacze jak to wyglada.

cholerka, nie mam sandalow czarnych, a poza tym chcialam rajtki do tego cieliste zalozyc a nie z golymi nogami, a do rajtek to sandaly nie pasuja :/

Gość lokatka
tez bym obstawala przy sandalkach, jakis "leciutkich" najlepiej z cieniutkimi paseczkami :) obawiam sie ze czarne ELEGANCKIE buciki na obcasie moga nie pasowac do tak letniej i skromnej sukienki... choc moge sie mylic, bo czesto po zobaczeniu "na zywo" zmienia sie zdanie :) wiec najlepiej ubierz wszystko, pokaz sie kilku osoba i niech ci podpowiedza :)