Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to wiedziec

Aborcja- ktos przez to przeszedl?

Polecane posty

Gość musze to wiedziec

Chcialabym zapytac sie dziewczyn o kilka rzeczy, ale takich ktore usuwaly ciaze w sposob farmakologiczny.

Gość AniaMM
Szczerze tego nie polecam, moga byc tego powazne konsekwencje somatyczne, psychiatryczne...i psychologiczne. Nawet jesli teraz wydaje Ci sie to nie mozliwe...pozatym, to jest dziecko, nawet jesli je odczlowieczasz nazywajac plodem, itd... A kto ma bronic twojego dziecka jak nie Ty sama..

Gość musze to wiedziec
nie moge tej stronki otworzyc co mi Ostra siostro podalas. Chyba jakies mam problemy z netem, ale dzieki za rade zajrze tam potem

Gość AniaMM
Tak jak napisalam...nie odczlowieczaj swojego dziecka... uWIERZ MI, ZE BEDZIESZ Z TYM ZYC DO KONCA ZYCIA, I LEPIEJ cI TO NIE ZROBI... Nawet kobiety zgwalcone po aborcji tego zalowaly....

wpisz w google "kobiety w sieci" , i zarejestrować się, potem masz dostęp do forum. Trzymaj się i podejmij dobra dla Ciebie decyzję.

Gość musze to wiedziec
wez skoncz kobieto bo nawet nigdzie nie napisalam ze jestem w ciazy

Gość musze to wiedziec
Ostra ja znalazlam to forum ale za cholere mi sie otworzyc nie chce:( Co do decyzji to niczego nie podjelam bo nie stoje przed jakims dylematem;)

Gość dsfsdafasd
to tylko dowodzi że w niechciane ciąże wpadają głównie debilki :o

Gość musze to wiedziec
chcialam sie dowiedziec jak mozna to dyskretnie zalatwic bo przeciez nie mozna ot tak isc do lekarza i powiedziec ze sie chce usunac. interesuje mnie tez ile to kosztuje? oraz jak przebiega ten caly proces po zarzyciu tabletek?

Gość taka sobie ja ...
znudzona a który lekarz wykrył ci ciąże w 5 tyg? bo chyba bajki piszesz ginekolog potwierdza ciąże w min 8 tc

Ale wiek ciązy stwierdzasz na podstawie USG i na podstawie ostatniej miesiączki . Zrobiła test i wyszedł pozytywny, i tyle . Ciesz się,że nie stoisz przed takim dylematem ;)

Gość znudzonaaa
Mieszkam a uk i tu to zrobilam ale jest stronka na ktorej kobiety moga poprosci o wyslanie tych tabeletek do domu poczekaj poszukam.

Gość musze to wiedziec
bzdura! Mozna wykryc ciaze w 5 tygodniu

Gość musze to wiedziec
ja wiem o tej stronce i w sumie mi chodzilo wlasnie czy ktos usuwal w Polsce bo w UKa to wiem ze na legalu mozna

Gość znudzonaaa
Nie nie pisze bajek dokladnie kiedy bylam na pierwszym sprawdzeniu tego czy jestem w ciazy byl to 5 tydzien i piaty dzien usunelam 2 dni pozniej czyli praktycznie szosty tydzien. Na tej stronce pomagaja kobieta ktore zyja w krajach gdzie jest to zakazane a chca zaprzestac ginieciu kobiet na calym sweicie podczas aborcji u rzeznikow! Jest tam caly dlugi kwestionariusz ktory trzeba wypelnic , ja z tego nie korzystalam bo jestem w UK gdzie aborcja jest legalna i nie musislam. Niech tylko przypomne sobie adres strony i Ci podam

Gość taka sobie ja ...
ostra ale testy nie sa 100% wiec niech mi nie ściemnia ze w uk dostała tabletki wczesnoporonne gdy lekarz nie mógł stwierdzić czy jest ciąża czy nie

Gość musze to wiedziec
Ale nie piernicz glupot bo mi lekarz wczoraj okreslil wiek ciazy 5-6 tydzien wiec chyba mozna co?

Gość taka sobie ja ...
hahaha to niby jakim sposobem wykrywają ciąże w 5 tyg geniuszu?

Gość znudzonaaa
Wiem juz women on web stronka wpisz sobiew googlach powinno wyskoczyc! Jest we wszystkich jezykach mozesz ustrawic sobie poslki i wypelnic kwestinariusz wpierw.

Gość taka sobie ja ...
parę min temu stwierdziłaś ze w ciąży nie jesteś. ty za głupia jesteś na stukanie. widać to po twoich postach

Gość znudzonaaa
Po co bym miala sciemniac? Niewiem gdzie Ty mieszkasz moze w jakims sredniowieczu ale lekarz na USG widzial ciaze po zrobieniu przeze mnie testu poszlam sie upewnic i nieweidzialam ktory to ytdzien nawet i pani doktor mi powiedziala ze 5 tyg i 5 dni! Wiec niewiem jak to zrobila ale pisze jak bylo, zadnego powdu do klamstwa nie mam!

Gość znudzonaaa
Ja nie jestem tu zeby sie z Toba klocic chcialam poprostu odpowiedziec na kilka pytan tej dziewczyny ktora zainteresowana, moze jej pomoge bo ja przed swoja deczyja tez szukalam podobnych tematow w necie i niestety nie bylo to wcale takie oczywsite co teraz wiem. Wiec prosze nie pluj jadem bo po co?

Gość olcia 234

popieram AniaMM... poza ta stronka womenonweb jest mi znana.... jednak nie polecam...

Gość olcia 234
u mnie wykrył ginekolog ciążę w 5 tyg. przez usg pochwy. Nie wiem co w tym dziwnego? Ja usunęłam farmakologicznie, mogę odp. na pyt.

Gość musze to wiedziec
nie napisalam ze nie jestem w ciazy tylko ze nie stoje przed dylematem. Podobnie jak nie pisalam od razu ze chodzi o mnie czy nie o mnie. Zadalam pytanie szukam odpowiedzi a nie tekstow o tym ze mamusia, dzieciaczek itd.

Gość musze to wiedziec
olcia usuwalas w Polsce? znudzona napisz tez jak to u ciebie przebiegalo