Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinkaa222222222

jestem naprawdę ładna ale

Polecane posty

Gość Paulinkaa222222222

nie wykorzystuje tego. tzn na ulicach prawie każdy się za mną ogląda, nie raz słyszę komentarze na ulicy ,że jestem ładna , 2 razy nawet dostałam kwiatki od nieznajomych, nie raz obcy faceci prosili mnie o nr nawet ci z ulicy nie wspomnę ,że w klubach zawsze mam największe powodzenie z koleżanek ,które są ładne. ale ogólnie jestem zamknięta w sobie i zdystansowana do ludzi. Przez to przy bliższym poznaniu uchodzę za introwertyczkę (nawet niektórzy tak mnie określili) , zbyt spokojną czy dumną. przez to ludzie traktują mnie z dystansem np w grupie na studiach. nie ma odwagi startować na castingach itd bo jestem taka poważna... ale co zrobić jak taka właśnie jestem? probować się zmienić? nigdy nie miałam problemu z tym żęby mieć chłopaka i miałam ich trochę i adoratorów mam też parę koleżanek, ale może bym na tym skorzystała gdybym stała się inna, bardziej przebojowa? może dopiero wtedy zaczęłabym robić wrażenie na ludziach? jak myślicie?

Gość ioui
twoj czas sie konczy . JEstes juz stara, masz prawie 30 lat . Ustąp osiemnastkom

Gość Paulinkaa222222222
dlaczego ma się pierdolnąć w łeb? przeszkadza mi to żę jestem taka spokojna czuje ,że coś na tym tracę ,że dopiero jakie bym miała powodzenia jakbym była odważna i przebojowa...a ja taka nie jestem. co zrobić żeby ze spokojnej się taka stać ? to wogóle możliwe?

Gość mikoi
ostatnio jakas tez sie chwlaila jaka to piekna, dala zdjecie i okazala sie zwykla tapeciara bez brwi, takze albo dajesz zdjecie, aby mozna bylo zweryfikowac twoj wielka "urode" albo przestajesz pierdolic jaka to piekna jestes:D🖐️

Gość Paulinkaa222222222
nie podchodzę pod 30 mam 22 lata. skromna nie wiem czy jestem czy nie , ale takie są fakty ,że robię wrażenie na facetach z ulicy bo mi to okazują . ale fakt jest też taki ,że to wrażenie psuje się przy bliższym poznaniu... przez to ,że jetem nieśmiała często uchodzę za dumną wyniosła, introwertyczkę..

Gość nie wiemm
moze twoj problem polega na tym ze słabo obciagasz ?

Gość lolilolaj
tu nie lubią łądnych nie przejmuj sie :D nie zmieniaj sie nigdy dla innych pamietaj! jesli taka sie urodzilas, taka bądz. to ludzi ktorymi sie otaczasz powinnas dobierac tak abys czula sie przy nich dobrze a nie sama na sile dopasowywac sie do standartow :O o mnie tez mowili ze jestem wyniosla i zmina suka :P i mam to gdzies, poznalam super faceta, zaprzyjaznilam sie z jego znajomymi i wcale nie musze udawac duszy towarzystwa - po prostu sie nią stalam ;)

Gość no i co z tego że uchodzisz
za dumna? jakbys miała fajny charakter to by cie lubili ,a uroda byłaby dodatkiem

Gość Paulinkaa222222222
mikoi ale tak poprostu jest ,że mnie całkiem obcy faceci zaczepiają ,a wcale się wyzywająco nie ubieram. ale uroda to nie wszystko wiele tracę przez swoją nie wiem jak to nazwać cichość nieśmiałość . tylko w klubie wydaje się ludziom odważna jak tanczę np a przy paru rozmowach często ( choć nie zawsze) czar pryska

Gość nie wiemm
wiesz sa ładne laski , ale kiepsko robia lody.

Gość mikoi
paulina, sorry ale wielokrotnie na kafe okazywalo sie, ze paniusie ktore pisaly o swojej wielkiej urodzie, okazywaly sie totalnymi przecietniarami bez gustu, To, ze cie faceci zaczepiaja, to nic dziwnego, moja 80kg kuzynke tez zaczepiaja:D Albo dajesz zdjecie, albo przestajesz pierdolic o swojej urodzie, capisci?

Gość no i co z tego że uchodzisz
ehe i inteligencja nie grzeszysz ,takie prowo to tu codziennie,dajcie se siana jakas małomiasteczkowa barbie z pretensjami ,pewnie dobrze się bawi ,-10000000 poniżej mułu/10

Gość Paulinkaa222222222
zdjecia nie dam bo nie chce żeby mnie tu ktoś rozpoznał poza tym nie muszę się dowartościowywać ocenami na forum sama wiem jak wyglądam i jak mnie ludzie odbierają. zresztą to nie o tym temat. może pójść z tym do psychologa żeby mnie jakoś pokierował jak mam stać się taka jak chcę być? bo na prawdę czuje że przez to swoje zdystansowanie do ludzi wiele trace wiele ciekawych znajomości mnie omija... bo np sie komuś podobam i wiem o tym ,ale on np nie chce zebym byla jego dziewczyna tylko kochanka

Gość Paulinkaa222222222
a poza tym Twoją kuzynkę 80 kg zaczepiają ,ale czy w pozytywnym sensie? wołają za nią ,że jest ładna , albo kupują kwiatki czy chcą się umawiać?

Gość vhjbj
daj to zdjecie , niech im kopary opadna ze zdziwienia ,w tedy skupia sie na Twoim problemi i pomoga Ci go rozwiazac , a tak beda Cie przedzezniac, Tylko zdjecie musi byc wiarygodne bo aczna gadac ze to nie Ty

Gość kiok
wiesz, chodze codziennie glownymi ulicami stolicy i jakos prawie nigdy nie widzialam, aby faceci sie tlumnie odwracali i krzyczeli za jakas atrakcyjna laska. Za to jak idzie jakis rozebrany klon dody, to sie odwaracaja, ale nie dlatego, ze ma piekna twarz tylko dlatego, ze dupsko ma na wierzchu. Faktycznie wybierz sie do psychologa, bo wkrecasz sobie nie wiadomo co:D

Gość Daj spokój Dziwczynko na
tym forum nikt Ci nie udzieli obiektywnej odpowiedzi. A co do urody to baby są zazdrosne niestety im nikt obcy penie kwiatów nie kupuje :P a zdjęcia nie wstawiaj bo nawet jak jesteś miss świata to Ci napiszą żeś brzydka .

Gość lolilolaj
a tak w ogole to jakies chore to Twoje pytanie :O wybacz ale musisz miec zwyczajnie zryty charakter :P jakbys byla fajna i mila to nawet Twoja niesmialosc czy dystans do innych nie odstraszyl by kogos kto chcial Cie poznac, wrecz przeciwnie - ciekawilabys go jeszcze bardziej ;) Sorry ale chyba zwyczajnie musisz byc kijowa jakas :classic_cool:

Gość Paulinkaa222222222
Ale nikt za mną tłumnie nie wołał ,ale czasem np jak mijała mnie jakaś grupka chłopaków to komentowali ,że ładna jestem. albo nie raz ktoś obcy podszedł.. albo te kwiatki kupił taki jeden jak siedziałam przy stoliku więc wiadomo ,że nie latają za mną jak za dodą ,ale słyszę pozytywne komentarze

Gość Tomes12349
Paulinko pozwól że ocenimy czy jesteś ładna?

Gość mysle, ze do psychologa
mysle, ze do psychologa to bylaby dobra mysl, moze otworzylby Ci oczy, na temat Twojego poczucia wartosci, ze tak naprawde nie jestes zdystansowana, a bardzo przemadrzala i odczuwasz fakt, ze ludzie Ciebie najzwyczajniej olewaja, bo popatrz...sama pisesz, ktos nie chce Ciebie za dziewczyne, tylko za kochanke, wiec moze nie widzi w tobie NIC nadzwyczajnego, moze widzi w Tobie jedynie malo interesujaca dziewczyne, a nie tak jak to ty piszesz o sobie, moze poprostu boisz sie tego, ze jestes najzwyczajnei w swiece przecietna i nie potrafisz sie z tym pogodzic i probujesz dowartosciowac zakladajac wlasnie taki temat. Co innego jest byc zdystansowanym do ludzi, a co innego przemadrzalym, zycze powodzenia w zyciu,w zawieraniu znajomosci.

Gość kiok
naprawde myslisz, ze jestes wyjatkowa, bo ktos czasami cie skomplementuje? Myslisz, ze to spotyka tylko nieliczne mlode kobiety?:D Uwierz mi, wystarczy, ze laska jest w miare zgrabna i moze miec wielkie okulary na nosie zaslaniajace twarz, a i tak uslyszy pare komplementow. Sorry, ale jesli po pierwszym kontakcie faceci nie maja ochoty na dalszy kontakt, to znaczy, ze nie jestes ciekawa i tyle🖐️

Gość Mam tak samo....
Jestem atrakcyjna, mam powodzenie, 2 razy nawet wyslalam zgloszenie drogą internetową do agencji modelek i zostalam zaproszona, ale ... nie poszlam, zbyt niesmiala i zamknięta w sobie jestem :/ Wsrod ludzi zawsze jestem z boku, mam powodzenie ale nawiązać bliższego kontaktu jakoś nie umiem, nie umiem rozmawiać o pierdolach z ludźmi ktorych nie znam zbyt dobrze, nie jestem przebojowa, taka cicha i zawsze z boku. Też mi to przeszkadza, ale nawet nie ma tu nic do rzecxy moja uroda. Po prostu mi to przeszkadza. Też jestem introwertyczką.

Gość dokladnie!
laska chlopak chce cie na kochanke, a ty myslisz, ze to powod do dumy? widocznie widzi w tobie panne do sexu a nie do zwiazku i nie jest to powod do dumy ze ktos nie widzi w tobie kobiety tylko lachona :D

Gość ja zaprosiłam mojego
a ja myślę, że poprostu jesteś zarozumiała i wyżej srasz jak dupę masz! nawet faceci nie chcą utrzymywac kontaktu z kimś kto po za czubkiem własnego nosa nic nie widzi... z kimś, kto jedyne co ma do powiedzenia to "jestem naprawdę ładna' sorki ale jak dla mnie to jestes tempa jak but! może ładna, ale tempa! i szczerze w szoku jestem że masz aż 22 lata bo z tego co piszesz wynika, że masz max 16 lat