Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinkaa222222222

jestem naprawdę ładna ale

Polecane posty

PAULINA TY KUWA MASZ GLOWĘ CHORA....JA PIERNICZE.....JESTES ANORMALNA.......OT CO

Gość Mam tak samo....
do kiok -- a jak ten ktoś ma uznać, że jest ciekawa , skoro ona nawet się nie otworzy przed nim hmm ?? Łatwo tak powiedzieć, jestes nieciekawa i tyle. Ale nie w tym rzecz. Ja np. mam dużo przemyśleń, dużo do powiedzenia,ale nie robię tego w grupie ludzi. Taka juz jestem... choc chcialabym to zmienic. Ja w swoim zyciu mialam kilku facetow i bylo ok, bo z czasem otwieram się na czlowieka, tylko potrzeba cierpliwosci... Obecnie mam narzeczonego juz od 4 lat prawie .

Gość Paulinkaa222222222
ale czemu mam być anormalna? też mam obecnie faceta i on mnie akceptuje mimo ,że on jest bardziej towarzyski ma wielu znajomych... jego koledzy mnie lubią ,ale chyba tylko dlatego ,że mnie za ładną uważają bo często to podkreślają. Moi znajomi też mnie akceptują ,ale jest ich nie wiele mam może z 5 dobrych znajomych i to wszystko reszta to powierzchowne znajomości. nie mogę powiedzieć żebym była nielubiana bo nikt nie jest dla mnie ni miły np na roku ,ale czuje ,że ludzie nie wiedzą co o mnie myśleć bo jestem mało otwarta

Gość vhjbj
szczerze Ci powiem, prosze pokaz tylko 1 zdjecie, lubie spojrzec na piekno,m a tym bardziej, na kobiete pewna swojej urody i uroku, a nie na kupe zlomu co tylko gadaja o tym jakie sa paskudne pokaz tym paszteta glupim, ze ne jest tak jak mysla. Pokarz prosze , plisssssss :) grzecznie prosze . A co do Twojejososbowosci to ciezko nam to okreslic , ale mozmey o tym podyskutowac, mzoe wyciagniemy jakeis wnioski

Gość Mam tak samo....
Przecież pokazanie zdjęcia na Kafe to prawie jak samobojstwo, bo tutaj z tego co zauwazylam to nawet jak śliczne dziewczyny maja np. zdjęcia w stopce to są jechane i opluwane. :/ I co to mialoby na celu ?

z tego co zdążyłam przeczytać to ty także ciągle podkreślasz jaka to jesteś ładna-dziewczyno nabierz dystansu do samej siebie bo aż przykro to się czyta-pamiętaj uroda przemija,charakter niestety pozostaje do śmierci

Gość vhjbj
bo oni wlasnie jezdza po takich ladnych dziwczynach, i jak zaczna gadac jaka to brzydka to wiadomo, ze jest ladna i reszta z zazdrosci szuka wad , przeca to normalne tutaj, ale tym to ja bym sie najmniej przejela, ja jestem normalna i moge wprost pwoiedziec, czy ktos jest ladny czy nie

Gość Paulinkaa222222222
poziomka ,ale ja się z Tobą zgadzam . Też uważam ,że uroda to nie wszystko ,dlatego chciałabym stać sie bardziej przebojowa

Gość Paulinkaa222222222
bo ja naprawdę z charakteru nie jestem chamska ,ani nie miła ,ale ta niepewność siebie bardzo mi czasem przeszkadza

Gość to weś się zmień
jak ci nie pasuje twoja nieśmiałość i cichość, bo to co teraz wypisujesz brzmi jak: "ojej jestem na prawdę ładna, kwiatki, komentarze obcych facetów, a ja taka cicha, spokojna...ble ble". nie masz innych problemów? zachowujesz się jak zadufana w sobie lala, która nie ma innych spraw na głowie

Gość vhjbj
no a pokarzesz mi twoje zdjecie, tak bardzo ladnie Cie prosze , plissssssss:)

Gość Paulinkaa222222222
bo ja poprostu wiem czego mi brakuje ,a czego mi nie brakuje a myślę ,że bym wieeeele skorzystała jakbym była bardziej przebojowa. np jak trochę wypije na imprezie to zaczynam być przebojowa i zawsze dobrze na tym wychodzę. ale wiadomo nie moge codziennie pic bo bym została alkoholiczką. więc co mam zrobić żeby się zmienić?

Gość Salemkaaa
Po tym co piszesz w ogóle nie widać, żebyś była nieśmiała... Jeżeli chcesz, żeby ludzie Ci akceptowali i nie traktowali jak obcą, to zachowuj się po prostu normalnie... Miej dystans do siebie, zażartuj ze swoich wad. Ludzie nie lubią ideałów. Boja sie ich i ich drażnią (nie mówie że jesteś ideałem bo to sprawa względna ale chodzi o zasadę...)

Gość to weś się zmień
no i gdzie ta piękność? :P

Gość Salemkaaa
link nie działa

podałaś jakiś zły adres zdjęcia bo mi wyskakuje jakaś Kasia Stępek

Gość to weś się zmień
w linku nie powinno być spacji

Gość vhjbj
mi w ogole nie dzala ;/ wiesz co mam lepszy pomysl moze wsadz to zdjecie tutaj http://imageshack.us/ i jak wsadzisz to przeslij link, nie martw sie zdjecie nie bedzie publikowane na zadnej stronie , jelsi nikt nie ebdzie znal linka nikt zdjecia nie zobaczy

Gość Paulinkaa222222222
no to ja właśnie jestem kasia

Gość vhjbj
ale nawet po usunieciu spacji, nie wchodzi

Gość wchodzi, wchodzi...
ładna jesteś :)

Gość Paulinkaa222222222
no to sobie wpiszcie kasia stępek bo jest jedna

Gość vhjbj
mie nie wchodzi , moze cos sie dzieje z ta nasza klasa :( , autorko wez wrzuc zdjecie na to co Ci przeslalam

Gość kokarrda
na facebooku jestes i masz czarno biale zdjecie w sukience koronkowej?

Gość Salemkaaa
wchodzi bez spacji to z numerem 56 Jeśli to Ty to jestes bardzo ładna, ale nie aż tak powalająco i nie wyglądasz na nieśmiałą... :]

Gość hihihihmimi
"dlaczego ma się pie**olnąć w łeb? przeszkadza mi to żę jestem taka spokojna czuje ,że coś na tym tracę ,że dopiero jakie bym miała powodzenia jakbym była odważna i przebojowa" ja pierdole miażczysz. no tak bo najwazniejsze w zyciu to jest miec powodzenie i tysiace facetow wokol co chca zamoczyc. gratuluje ambicji i piorytetów :o

aha... nie wiem czemu masz w nicku Paulinka ale no nie wnikam. ładna jesteś, ale chyba nie aż tak aby rzeczywiście budzić taki podziw ;) No chyba że... masz duży biust i ogólnie jestes zgrabna, seksownie sie ubierasz i poruszasz... to rzeczywiście. faceci oglądaja sie raczej tylko za takimi pannami. raczej nie za po prostu ładnymi z twarzy. niestety