Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość engentlische men

Mam 22 lata. Dzisiaj po raz pierwszy ide do pubu

Polecane posty

Darker - nic od siebie, znowu tylko cytaty i cytaty :o a masz jakiegoś PRZYJACIELA w tkaim razie? A ja- mam na jutro zpalanowaną małą domówkę u siebie, będziemy glądać zawody sportu, którym się wszyscy interesujemy + będziemy oblewać nowy zakup do naszego mieszkania- mebelki dla naszego dziecka. Wcale nie jest przymusem, aby co weekend gdzies jechac coś robić, łazić itd. Można obie posiedzieć w domu, coś posprzątac, przerobić, pomalować, wyszyć, nie wiem, można sobie tez jakoś czas zorganizować. Ale wkurza mnie podejście, że 'po cholere wyjśc na spacer', 'po co na grilla, dokina'. A PO TO, żeby poznac opinie innych ludiz, poznac ich zachowania, problemy, posmiać się, pomóc, nabrać jakiegoś doświadczenia, wysłuchac jakiejś historii i zapamiętac sobie jakcoś dobrze zrobić, mieć jakies 'instrukcje'na przyszłość.

Gość bosnywash
sękata - a co będziecie oglądać? z ciekawości pytam :D

Gość bosnywash
no boki zrywać ;)zastanawiam się co to ukrywa tajemnicza nazwa "zawody sportu"

hahahah jasne wszytsko Ci zaoferje internet i książki hahahahahah a będziemy oglądać żużel- Grand Prix Czech w Pradze :P Zresztą jaka to różnica co? Nawet zapasy w kisielu byłyby ciekawe, jesli oglądane i komentowane wraz ze znajomymi :)

Gość Y - Myśliwy -YY
Życie jest ciężkie przynajmniej dla niektórych.Jak jesteś nie fajny to każdy ma cię w dupie , nawet tz. pasztety.To nie jest tylko kwestia wyglądu ale również charakteru - małomówność, nieśmiałość itd.

Gość samotny y y y
Zauważyłem że Darker daje bardzo inteligentne wykręty :D W weekend ( jak jest weekend po polsku) powinno się gdzieś wyjść na dyskotekę ( obowiązkowo techno) albo napić sie (w domu, a jak nie da rady to w pubie) z dobrymi kumplami, z ludźmi z którymi się dobrze rozumiemy

Gość bosnywash
sękata - to przyznam fajnie jak ma sie wspólne zainteresowania. ja nie znam nikogo kogo by F1 choc troche interesował to ogladam sama albo z niechętnie nastawioną rodziną. tutaj to faktycznie dobrze jest z kiś podyskutować, ale tez internet jest w stanie zrekompensować

Gość bosnywash
Ale co to znaczy powinno? to uogólnienie, tak samo jak "dobry Polak powinien byc katolikiem". A ja uważam że powinno chodzić się do teatru i co kto niby chodzi?

Gość samotny y y y
teatr to nuda :D

Gość bosnywash
powiem tak : teatr wymaga myślenia i nieraz naprawdę dużej koncentracji, a jesli ciebie nudzi wysiłek intelektualny to trudno

Gość samotny y y y
Jak ktoś ma wysiłek intelektualny w pracy to po pracy chce odpocząć a nie mózg obciążać myśleniem, dla myślenia. Ja preferuje bardziej emocjonalne spędzanie czasu, a to daje m.in. fajna ekipa ludzi, muzyka techno i dziewczyna, oraz używki :D

teatr to nuda- tka uważa tylko ten, kto nigdy w tatrze na dobrej sztuce nie był!! Owszem, ceny czasme odstraszaja, ale raz na jakiś czas.... Ja nie zapomne jak w 1 klasie liceum pojechałam z Mamą do Warszawy do Teatru wielkieog na "Madamme Butterfly" :D Nie zapomnę tego fantastyczneog wrażenia do końca życia! coś niesamowitego :) I to nie to samo co na You Tube ;)

Gość samotny y y y
żaden intelekt, czytanie książek nie daje mi tyle szczęścia co duża dawka emocji :D

Gość samotny y y y
teatr to nuda- tka uważa tylko ten, kto nigdy w tatrze na dobrej sztuce nie był!! Owszem, ceny czasme odstraszaja, ale raz na jakiś czas.... Ja nie zapomne jak w 1 klasie liceum pojechałam z Mamą do Warszawy do Teatru wielkieog na "Madamme Butterfly" Nie zapomnę tego fantastyczneog wrażenia do końca życia! coś niesamowitego Typka od j.polskiego mówiła że chodziliśmy na dobre sceny do teatru, a to i tak nuda, ale lepszy teatr niż szkoła. Co sie tyczy cen to nawet gdyby mi płacili za pójście do teatru to bym nie poszedł bo szkoda czasu na to gówno :D Dobrze że czasy szkoły średniej już dawno za mną :D

Gość samotny y y y
Ja preferuje bardziej emocjonalne spędzanie czasu, a to daje m.in. fajna ekipa ludzi, muzyka techno i dziewczyna, oraz używki Niekoniecznie w tej kolejności :) Teatry są dobre dla nudziarzy wypalonych emocjonalnie.