Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BETA HCG 13 dni po

Zrobiłam bete HCG 13 dni po stosunku i wyszła poniżej 1 :( CZY TO ZA SZYBKO???

Polecane posty

Gość BETA HCG 13 dni po

Jak uważacie???? 13 dni minęło dopiero, beta poniżej 1. Znajoma mówi że too za szybko, jak uważacie?????????

Gość za szybko
zrób test po terminie spodziewanej miesiączki

nie za wczesnie... beta wychodzi juz po 10 dniach... ja po 14 mialam 38 mIU/ml... poczekaj dwa dni i zrob jeszcze raz... jak wyjdzie tak samo to niestety raczej nie ma ciazy :(

Gość beta wychodzi po 10 dniach
ale od OWULACJI, a nie od stosunku niemniej zakładając, że plemniki przeżyły te 72 h + 10 dni, to i tak marne szanse na ciążę

beta wyjdzie rowniez 10 dni od stosunku, po prostu jesli stosunek nie byl w czasie owulacji to beta nie wykryje ciazy... takze kolezanka wyzej twierdzaca ze beta wyjdzie 10 dni od owulacji a nie od stosunku nie ma racji... mi rowniwez test domowy z apteki wyszedl pozytywnie 14 dni od stosunku (ktory byl w owulacje)

o czym Ty piszesz? przecież tutaj jest mowa o tym czy i kiedy test z krwi beta hcg wykryje ciąże bądź też pokaże faktyczny wynik a pokaże właśnie po 10 dniach od owulacji

mnie zaś test apteczny, z moczu, ale bardziej czuły niż większość testów z apteki, bo o czułości 10mlU/ml pokazał ciążę 14 dni po stosunku, a 11 dni po owulacji

Gość ojoojjjjjj
niema ciąży - mi w 26 dc wyszedł sikany test o czułości 20 ml/u a owu była najprawdopodobniej w 14dc a beta w 27 dc czyli w 13 dniu po owu była już ponad 200