Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oryginal świeczka

Skazana na spodnie

Polecane posty

Gość oryginal świeczka

W wieku 13 czy 14 lat usłyszałam od rówieśników że mam krzywe nogi i zostałam wyśmiana głownie przez męską cześć publiczności od tamtej pory amen mam 21 lat i w szafie żadnej spódnicy żadnych krótkich spodenek Nie wiem dlaczego ale nigdy bym nie wyszła z domu w spodnicy . nawet w wakacje na basenie chodze w reczniku chyba bym umarła ze wstydu i bałabym się że ktoś rzuci coś głupiego mam już tego dosyć co robić? zgnić już na zawsze w długich portkach?

moze czas sie wybrac do lekarza z tym i moze operacyjnie da sie wyprostowac je ;)

e tam. ja też mam krzywe, w podstawówce zawsze się śmiali że krzywe, i nie chodzilam w spódnicach bo wstyd. A ostatnio mam to w dupie, a niech się śmieją :)

Gość oryginal świeczka
widelec a normalnie bez żadnego skrępowania chodzisz w krótkich spodnicach

Gość olejcie to
jak jest upał nie będziecie się kisiły w spodniach przecież.

Ja niestety tez jestem skazana na spodnie albo na dlugie sukienki, spudnice... Niestety. :( Juz bym wolala miec krzywe nogi. Niestety, mam bardzo rzadkie schorzenie i moja skora jest w tragicznym stanie. :(

kurde, a daj spokój, krzywe nogi! Ile ludiz BEZ NÓG chciało by miec chociaz jedną taką, jak Twoja!!!!!! Nikt sie z Ciebie nie bedzie smiał, zresztą na pewno one nie są takie krzywe, jak Ci się wydaje a nie musisz nosić miniówek, wystarczy jakaś fajna dżinsowa do kolan i powinno byc dobrze, dziewczyno!! Jst wiele osób z różnymi schorzeniami, po operacjahc, dla niektórych po złamaniahc czy jakiś powaznych chorobach kości tkaie nogi jak Ty mas zgyłyby marzeniem, Ty masz je zdrowe, nikomu nie musisz się tłumaczyć że sa takie czy owakie?????!!! Są Twoje i tyle, każdemu można by było coś wytknąć, lepiej mieć krzywą noge niż krzywe zęby czy łyse placki na głowie to dopiero dramat chodzenie w peruce!! Zastanów sie, poszukaj jakiejś fajnej spódnicy do albo lekko z akolano w jakims modnym fasonie i materiale, po co sie tka ograniczać?

Gość nie-mow-amen-w-sprawie-nog!
pokaż te swoje nogi - na 90% Cię odamenujemy !

Gość nie ma nic lepszego od
laski w seksownych spodniach - pamietaj aby zawsze byly obcisle i z ciekawych materialów np. skórzane lub skoropodobne i kazdy facet zwroci na ciebie uwage!