Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kami_20

chłopak nie ma czasu

Polecane posty

Gość kami_20

mam chłopaka od 5 lat... niestety on pracuje od rana do nocy i póżniej nie ma siły sie ze mną widzieć, a jak już do mnie przyjdzie to kladzie sie do lóżka i ledwo co żyje...;/ zaczeły mi sie wakacje i nie mam co ze soba zrobić... nudzi mi się okropnie

Gość kami_20
bardzo dobrze, że pracuje, ale ja też chciałabym pójść czasmi z chłopakiem na spacer do kina... itp. Mam 21 lat... mam ochote sie bawić, a ja czekam tylko na jego powrót a jak sie już doczekam to sie rozczarowuje bo on idzie spać

on wkroczył w dorosłe zycie gdzie sie nie opierdala, a Ty widać jestes młoda siksa

Gość kami_20
no tak... mam dopiero 21 lat, ale czy to grzech, że potrzebuje troche zainteresowanie? Chyba to odpowiedni wiek na to...

Gość ida1217
doskonale Cię rozumiem. mam to samo. :( i również mam 21 lat. :( teraz też właśnie czekam aż wróci.. cały tydzień sie mijaliśmy, wracał po północy jak już spałam, natomiast jak ja wychodziłam rano do pracy to on jeszcze spał.. dziś mieliśmy spędzić razem dzień ale jak zwykle nic z tego nie wyszło.. :(

Gość kami_20
on ma 22... też jest młody. Wiem, że powinnam być dumna, ze jest pracowity i jestem! Ale co ze mną?;/ Kocham go... ale co to za życie bez randkowania, przygód itp Wiem, że może pisze jak gówiara, ale nią jeszcze jestem...

Gość kami_20
pracuje o 6 rano do 20... a pózniej sie widzimy, ale jest tak jakby nieobecny;/ to mnie zaczyna już mocno wkurwiać

Gość ggggggggp
no ale przecież wychowałaś go jak pieska? krzyknij, pogróź palcem i nabierze ruchów!

...no przydał by się mu kopniak od życia... żeby się obudził :) może jak na prawdę się rozpogodzi to i on się obudzi :) wiem jak się wraca nawet młodemu człowiekowi po wielogodzinnej ciężkiej pracy a nuż jeszcze w taką pogodę zjebaną do dupy. ... cierpliwości... poczekaj na pogodę i urlop :)