Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

jak ukarac faceta??

Polecane posty

autorko - nie czytaj tej książki to jedna wielka ściema, właśnie takie zołzy, wredne, milczące - najczęściej są zdradzane przede wszystkim czy on wytłumaczył gdzie był itd? ja bym wprost poinformowała, że nie podoba mi się tego typu zachowanie, że po 1 jeśli idzie gdzieś na całą noc to niech mnie uprzedzi, po 2 że takie imprezowanie w pojedynkę mi się nie podoba poprosiłabym go grzecznie by przemyślał sprawę i powiedział czy jest w stanie to zmienić jeśli nie - to kończymy związek, bo nie tak sobie wyobrażam zycie małżeńskie i tyle gierki w milczenie, fochy itd- sa bez sensu trzeba rozmawiać i ustalać

poza tym Twój facet to nie Twoje dziecko a dorosły człowiek nie możesz go "ukarać" po prostu powiedz, że Cię rani i albo się zmieni albo odejdziesz, bo czujesz dyskomfort w związku

Gość jolkaaaaaaaaaaaaa2222222222444
bzdura zdradzane sa te które sa na każde zawołanie,wiem to po sobie,kiedys myslałam że faceta trzeba zagłaskac i robić co sobie pan zyczy,konczyło się na tym że koles mnie zdradzał albo rzucał,przy ostatnim jestem sobą,robie to co czuje czasem jestem zołzą z ksiązki czasem jestem miła i koles oszalał na moim punkcie ja na jego też :) Polecam ksiażke "dlaczego faceci kochaja zołzy"bo działa,co nie oznacza ze ma się byc tą zołża 24h/dobe

Gość w pazdzierniku ślub
daje wam max 2-3 lata i rozwód , miałam takie same przemyslenia przed slubem , juz jestem po rozwodzie

Gość Marlena

Ja nie rozumiem tych facetów i nigdy ich nie zrozumiem , dla mnie to wyrachowani dupki,którzy widzą tylko czubek swojego nosa. Jestem tak zrażona do facetów ,że do końca życia będę sama na wieki wieków amen!