Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalaP

jak ukarac faceta??

Polecane posty

ale tak powaznie zeby sie zastanowil nad swoim postepowaniem...znowu miał wyjść na chwile a wrócił o 8 rano....dodam ze nie mieszkamy razem ale w pazdzierniku slub a mnie wkurza to jego imprezowanie....

Gość kami_20
w książce ,, dlaczego męzczyzni kochają zołzy'' jest napisane ,że największą kara dla faceta jest milczenie bo wtedy on nie wie na czym stoji, nie zna Twoich myśli i sie zaczyna bać... Milczenie jest skuteczniejsze od awantury... Sama mam chłopaka już 5 lat i to działa:] a najlepiej to kup tą książke... wychowasz sobie faceta jak pieska

Gość ggggggggp
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie

dzieki kupie!! ale jak zadzwoni to tez mam nie odbierac czy wystarczy zebym po prostu ja nie dzwonila??

Gość kami_20
jak mu każę to szczeka, lubię takie partnerskie układy

Gość NIE ODBIERAJ
niech się troche pomartwi

Gość kami_20
jak moj chłopak zrobi coś co mi sie nie podoba to nie odbieram , nie dzwonie... najlepiej to wychodze gdzieś z koleżankami, a pózniej mówie,że nie odbierałam bo nie słyszałam tak dobrze sie bawiłam;) zrobiłam tak pare razy... Teraz mój chłopak wie, że nie ma ze mną żartów, więc liczy sie z moim zdaniem, a jak gdzieś wychodzi to dzwoni od czasu do czasu lub pisze miłe smski;] faceta poprostu trzeba wychować

Gość ale jak mozna
dobre dobre

Gość kami_20
a sex traktuję jako nagrodę, pies musi sobie zasłużyć, żeby sobie ulżyć :)

Kobiety opamiętajcie się bo ręce opadają Udostępniać swoje ciało!!!!!! sex traktuje jako nagrodę!!!!!!!!!!!!! Czemu się tak uprzedmiotawiacie?

Gość dlazego faceci kochają zołzy88
ta książka to szmira.W moim przypadku żadna z rad nie zadziałała, postępowałam jak zołza i wszystko się waliło jak zachowuję się jak ta grzeczna jest dobrze...

ja tak nie potrafie nie odbierac.... ale jak juz odbiore to jestem chłodna jak lód niech wie ze mnie urazil

lalaP POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ POROZMAWIAJ Nie dąsaj się nie bądź zimna takie gierki poniżają ciebie a nie dają kompletnie nic poza tworzeniem niezdrowej atmosfery wojny. Bądź stanowcza a nie wredna zimna zawistna. Bo złość wywoła wojnę i tylko będziesz się czuła gorzej.

Gość lady in yellow
powiedz mu co myśli i sama odstrzel taki numer niech się padalec nauczy że z kobietami trzeba się liczyc ________ http://tnij.org/gnje

bazienka Ile można gadać? Aż do skutku :D A jak nie pomoże to kopa w dupę na cholerę wy siedzicie z facetami którzy was szanują tylko jak im odetniecie dostęp do waszego krocza? (Sorry za obrazowe przedstawienie ale z waszych wypowiedzi można takie wnioski wysnuć) Tak pokazujecie tylko brak szacunku do siebie samych. Gracie ciałem. Prowadzicie wojnę podjazdową w której niestety jesteście skazane na przegraną. Bo nie macie koło siebie partnera ale albo zaszczutego ćwoka. Albo gościa który jest potulny dopóki nie spuścicie go z oka. Jak macie takie podejście ja ci nie dam to wybaczcie ale samo ciście się na usta "jak nie ty to inna..." a zapewniam was że chętna się zawsze znajdzie.... Jak będziecie z facetem z którym będziecie mogły się DOGADAĆ to nie będziecie musiały stosować desperackich gierek i będziecie szanowane a co za tym idzie pożądane i szanse na to że facet wywinie jakikolwiek głupi numer drastycznie spadną.... Jak się kogoś szanuje to się nie wraca radośnie nad ranem do domu....

Gość ttaw
mysliciel 999 zgadzam sie z tobą no ale żeby ugryść w jAJA to przesada do ch*****

Wasze gdybanie co zrobić czego nie zrobić kojarzy mi się z tym dowcipem.. Rozmawia dwóch kolegów: -Wiesz stary, ja już nie wiem co robić. Kiedy wracam do domu późno to już na osiedle wjeżdżam powoli przy zgaszonych światłach, parkuję przed domem żeby nie hałasować przy otwieraniu garażu, wchodzę cichutko do domu bo już przed ściągam buty, nie zapalam żadnego światła i rozbieram się w przedpokoju, do sypialni na paluszkach...a tam i tak żona już czeka i wyskakuje mi z awanturą. Na co drugi: -Ja tam nie mam takiego problemu.Kiedy wracam późno to wpadam na osiedle z piskiem opon, głośną muzyką i długimi światłami, parkuję w garażu, trzaskam drzwiami od samochodu i w domu także, zapalam każde światło ktore mi się podoba, obijam się po mieszkaniu, w końcu władowuję się do sypialni, zapalam światło, wskakuję w butach do łóżka, daję żonie porzadnego klapsa w tyłek i pytam "To może mały numerek?"...a ona wtedy udaje że śpi.

Gość vnbnvnv
sex jako nagroda to najwieksza glupota:D nie dasz mu ty to da inna

Gość Pancerny1983
verbasia -dobry kawał hahaha Reszta bez komentarza!

Gość Tiki taki12345656
Jak ja jestem zła na swojego faceta, to najpierw mówię co mi leży na sercu ale i tak muszę swoje "przeżyć" tzn. pobyć trochę sama żeby ochłonąć, ale często również nie mam ochoty na rozmowę z nim, więc na seks tym bardziej. Ale nigdy nie myślę o tym ,że ukarzę go i nie będzie seksu. Nie...zwyczajnie moje uczucia chwilowo się zmieniają w stosunku do niego i nie będę się przecież do niczego zmuszać.

Test-Gdy facet wraca pozno to: a)nie wypytuje się czemu tak pózno i pomagam mu trafic do lozka b)wszczynam bójkę c)robię klótnie i wyjezdzam do mamusi d)strzelam do niego e)mam to w dupie można wybrać :-p

Gość rerrewer
Dlatego polowa z was siedzi tymi tłustymi dupami na kafe 🖐️

Gość Pancerny1983
Od razu przypomniał mi sie ten kawał Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? - Przyszedłeś nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka chcąc cię rozebrać ściągnęła ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dziwko! Jestem żonaty" i poszedłeś spać.

Gość Pancerny1983
ja też E

Dobre :-) :-D to dam jeszcze ten Facet był u kochanki, ale zrobiło się późno i trzeba wracać do domu. Mówi więc do niej: - Daj trochę wódki, ochlapię się, to żona nie będzie czuła Twoich perfum. Facet wraca do domu, a żona wali go po mordzie. - Za co? - Myślałeś, że jak się poperfumujesz to nie poczuję, że wódkę piłeś?:-) :-)

Gość dvjavs
Powiedzcie mi idioci jak kobieta której jest cholernie przykro, zawiodła się i ma żal do swojego faceta ma z nim uprawiać seks???? Co??? Ma wypiąc dupę, zamkną oczy i udawać, że to się nie dzieje??? Gdyby Was laska wkurzyła, wróciłą schlana nad ranem i nie mówiłą gdzie była to bylibyście tacy chetni??? Jeśli tak to jesteście po prostu idiotami tyle w temacie. Traktowanie swojego ciała instrumentalnie jest wtedy kiedy kobieta pełna żalu i smutku zmusza się do seksu żeby tylko nie narazić się facetowi!!!!!!!