dzastolinatoja 0 Napisano Maj 23, 2010 Dzięki wielkie za wsparcie :):):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffdf Napisano Maj 23, 2010 a ja mam inne pytanie do juliette-jestes taka mloda i juz stac was na budowe domu? budujecie maly zamiast mieszkania? czy poprostu maz starszy i ma mozliwosci finansowe. zaznaczam ze to pytanie z ciekawosci nie zlosliwosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliette.88 0 Napisano Maj 23, 2010 dffdf--> Budujemy domek, w sumie troszkę duży bo 120 m2, ale ziemia jest, więc trzeba ją wykorzystać. Mąż jest ode mnie kilka lat starszy, ma stałą pracę i w przyszłym roku planujemy wziąć kredyt. Teraz jeszcze mamy środki, póki co na rozpoczęcie budowy. Fundamenty już stoją :P dzastolinatoja---> nie ma za co :) Trzeba się nawzajem wspierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffdf Napisano Maj 24, 2010 ja tez dostalam dzialke od rodzicow ,jestem od ciebie rok starsza i zastanawiam co jest lepsze mieszkanie w bloku czy budowa malego domku.kredyt mnie przeraza.chociaz podobno da rade maly domek wybudowac za 250 tys jak czytam na forum muratora.macie jakis gototowy projekt na oku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dffdf Napisano Maj 24, 2010 o nie doczytalam fundamenty macie wiec projekt tez macie.mozesz sie pochwalic jaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliette.88 0 Napisano Maj 24, 2010 Za mieszkanie będziesz musiała zapłacić tyle samo co za domek (jeżeli się już ma swoją ziemię). Ja nawet się nad mieszkaniem nie zastanawiałam z mężem. Postawiliśmy od razu na DOM :) Nas też kredyt przeraża, ale już tak jest... trzeba wziąć i już, innego wyjścia nie ma. Tzn może i jest- budować w 10 lat powolutku zbierając na materiały. Ale nam się śpieszy do swojego, własnego i tylko naszego... przytulnego ogniska. Ale nie o tym ten temat... Odświeżam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borys187 Napisano Styczeń 25, 2012 Cilest - sprzedam ! fleczer1@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwer Napisano Styczeń 25, 2012 tez odstawilam we wrzesniu,od tamtego czas naturalna miesiaczke mialam 1x!! cera okropna jakies zaskurniki,wlosy przetluszczone musze codziennie myc:(nic mi sie nie chce,siedze do 4 bo nie mog zasnac ale za mc zaczynam od nowa(bo maz wyjechal)wiec moze dojde do siebie a o wzroscie wagi nie wspomne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BeciaCK Napisano Kwiecień 17, 2012 Cześć, Odsprzedam kilka opakowań tabletek Cilest. Tabletki w pełni oryginalne (z apteki), w oryginalnym pudełku. Jeśli ktoś poszukuje śmiało piszcie na maila: beata.cykowiak@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goszaaaaa Napisano Luty 22, 2013 Tabletki CILEST (inna wersja DIANA) brałam przez 5 lat. Bardzo dobrze się czułam kiedy je zażywałam. Troszkę się zdziwiłam że te tabletki lekarz mi przepisał ponieważ są one zalecane osobą które mają problemy z trądzikiem, ja nie miałam żadnych problemów z cerą. Tabletki odstawiłam 11 miesięcy temu. Po pierwszym miesiącu zaczął się koszmar nie mówię o silniejszym bólu brzucha w czasie miesiączki bo z tym się liczyłam czy o silniejszym krwawieniu ale o ...: bardzo mocno zaczęły wypadać mi włosy, żeby nie było widać jak mało ich jest ścięłam je do ramion. Krosty czerwone (nie pryszcze) wyskoczyły mi na twarzy plecach i dekolcie. Czułam się okropnie. Takie nasilenie zaczęło się po miesiącu niebrania tabletek i trwało dwa miesiące. Włosy przestały wypadać cera się oczyściła jeszcze mam problem z pojedynczymi krostkami na plecach i czasami na dekolcie. W tym miesiącu idę do lekarza wszystko opisze i skonsultuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach