Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba skoczę

ale dostałam histerii, jak nigdy. polecicie jakiś pozytywny film?

Polecane posty

Gość chyba skoczę

nie wiem czy to te zmiany pogodowe czy inny chuj, ale o ile zawsze biegam z uśmiechem na ryju i straszę ludzi swoim szaleństwem (poważnie, ostatni raz wyłam chyba w podstawówce, a to było jakieś 10 lat temu, potem przyszedł optymizm i nie przejmowanie się niczym plus choroba psychiczna, czyli jakieś pojebanie, bo do normalnych nie należę), o tyle dzisiaj jestem w takim dole, że chyba te 10 lat mi spadło na głowę w jednym momencie. ledwo już teraz na oczy widzę :o chcę coś obejrzeć, śmiesznego, pozytywnego, czegoś co mi poprawi humor, bo czuję, że idzie setna fala płaczu dzisiaj. a najlepiej coś, gdzie nie ma za wiele miłości, bo ta miłość, a raczej jej brak jest głównym sprawcą zamieszania :o macie może jakieś fajne propozycje? 😭

Gość chyba skoczę
dzięki :) widzę, że moje klimaty skoro czarny humor, więc obejrzę na pewno. a kocur jest zajebisty :D :D

To kotka, na bank. Ma trzy kolory, kocurów z takim umaszczeniem się nie spotyka:) Nie wiem, dlaczego:(

Gość chyba skoczę
nawet nie wiedziałam, że umaszczenie może mieć coś wspólnego z płcią. ale od zawsze obcuję z psami, więc pewnie dlatego nie odróżniam kotów od kocic ;) co w sumie nie zmienia faktu, że jest urocza/uroczy i skutecznie poprawił mi humor :D

no tak, player1111111 wie jak zadowolic kobiety;] "od zawsze obcuję z psami" - brzmi ciekawie, rozwin te mysl prosze;]

zawsze jak mam gorsze dni oglądam Przyjacioł, najbardziej pozytywny serial jak dla mnie, zawsze poprawiaja mi humor :D

Gość chyba skoczę
zazdroszczę Twojej kobiecie :classic_cool: to moje obcowanie dziwnie zabrzmiało :o a chodziło o to, że wychowywałam się z psami i nie pamiętam dnia, w którym tego psa by obok mnie nie było. i podejrzewam, że do usranej śmierci będę te psy wychowywać, albo one mnie :P

Gość chyba skoczę
ale ze mnie pipa, jak mogłam zapomnieć o przyjaciołach! :D dzięki, odświeżę sobie pamięć. mam już dwie propozycje (nie licząc kota), czyli moje życie wraca do normy i zamiast snu będę płakać, ale ze śmiechu. ratujecie mi życie :classic_cool:

aha, O TO chodziło z tymi psami:D a kto oczywiscie myslal ze o cos innego chodzi?;] "odświeżę" - ODSWIEZYSZ? jak to zrobisz?:D

Gość chyba skoczę
odświeżaczem :classic_cool: a z psami to Ty miałeś jakieś mongolskie scenariusze w głowie :D