Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anammanlkanjjaj

nowopoznany na imprezie integracyjnej

Polecane posty

Gość anammanlkanjjaj

spotkalismy sie na razie 2 razy, bylo normalnie, bez szalu :D teraz wyjechal na "integracje" 3 dni, full ludzi, pewnie wino, kobiety i spiew :(

No to pewnie po powrocie będzie musiał odpocząć, żeby się zregenerować, bo seks tak non-stop przez 3 dni jest dość wyczerpujący. :P

Gość anammanlkanjjaj
dzieki :(

Gość JoAsiekk
Mój facet jest teraz na takiej imprezie... Na jaką literę ma imię i skąd jest? ;>

Gość kasiakasiasia
Mój też teraz na integracji :D Imię na K., z Krakowa, może na tej samej wszyscy są? :D

Gość anammanlkanjjaj
wlkp

Gość JoAsiekk
A to mój z zupełnie innego ;) Ale by jaja były :D My ze sobą już chwilę się spotykamy, ale i tak cała w nerwach siedzę... Niby nie ma być dużo dziewczyn... Integracja firmowa? :D

Gość anammanlkanjjaj
chyba wojewodzka nawet :O najlepiej, ze zawsze sie odzywal wieczorem dzis nie, ale moze zajety jest sama nie wiem czego chce, niby fajny jest, ale tak normalnie jest, nie ma tego "szału" :( czy to sie moze zmienic? czy raczej nie

Gość kasiakasiasia
Mój na firmowej :) 4 lata razem, chciał mnie wziąć ze sobą ale nie mogli osób towarzyszących :(

Gość JoAsiekk
Jak wojewódzka? W urzędzie jakimś pracuje? :) Wiesz często jest tak że to się rozwija z czasem... Chociaż u mnie już na 2gim spotkaniu wyszło, że to 'TO', a oficjalnie parą po niecałym miesiącu zostaliśmy :) kasia - no u mojego też nie mogli brać :/

Gość JoAsiekk
A ile macie lat?

Gość anammanlkanjjaj
26, 30

Gość JoAsiekk
Jeśli masz 26 to raczej umiesz określić w miarę szybko, czy coś z tego będzie... Tzn - z Twojej strony rzecz jasna, bo za niego nie masz jak mówić... A facet 30letni jeśli się Tobą zauroczył to na imprezie glupot nie zrobi ;)

Gość anammanlkanjjaj
nie wiem czy zauroczyl :O w sumie chyba tez niesmialy jest a ja przez lata wszytskich odrzucalam po 1 spotkaniu, choc tylko kilka ich bylo, po prstu balam sie bliskosci... nadal to mam... :( ale on naprawde dosc fajny jest, tylko fuizycznie musze sie przekonac, mimo 178 :)

Gość JoAsiekk
Jak nieśmały to tym bardziej nic robił nie będzie ;) Wzrost to nie wszystko :) Ty ile masz? Ja byłam z facetem wyższym tylko o 2 cm, i dało się żyć :)

Gość anammanlkanjjaj
ja wiem, ze nie wszystko, mam duzo mniej :D w sumie spotkalismy sie 2 razy jak na razie, teraz wyjechal, moze wysla lsms, ale wylaczylam tel :O sama nie wiem czego chce, jestem niecierpliwa, niesympatyczna czasem, w ogole dziwna

Gość JoAsiekk
Oj przecież nie musi się meldować ciągle, a na integracji głupio co chwilę w telefon patrzeć ;) Ja też impulsywna, dzwoniłam do mojego, i chyba tel nie słyszał, więc się wkurzyłam, 15 minut pozniej zadzwonił i przepraszał ;) A wiesz czego nie chcesz? :) Ja też do cierpliwych nie należę ;)

Gość anammanlkanjjaj
nie chodzi i meldowanie, no co Ty, tylko od 13dni codziennie pisal mi "dobranoc" :) w sumie chyba przez to tak mi w pamiec zaszedl a czego nie chce? byc sama i stracic go, bo moze sie okazac naprawde fajny, tzn. taki spokojny

Gość JoAsiekk
To może dzisiaj Ty mu pierwsza napisz? I zapytaj jak się bawi:)

Gość anammanlkanjjaj
juz za pozno, zawsze k.22 pisal, ja pisalam ostatnie 2 dni, no trudno moze spaceruje brzegiem jeziora z jakas mila pania :O

Gość anammanlkanjjaj
mozesz skrobnac poloo1@tlen.pl ide spac pa