Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esther blueberger

Mój facet twierdzi, że jestem egoistyczna i nachalna....

Polecane posty

Gość kap kap płyną łzy
a zresztą powiem brzydko hooj ci w doope nie zniżam się do twojego poziomu pokonasz mnie wieloletnim doświadczeniem z tego co widzę milego dnia czyli do jakiego? na razie to tylko ty zeszłaś do rynsztoku :) brak ci sensownych argumentów, więc pewnie też uciekniesz jak monisisia wczoraj :D

Gość esther blueberger
jednak masz:) ON napisał, że jestem nachalna, ja tak o sobie nie myślę, bo wg niego ta nachalność wynikała z tego, że po pracy mu piszę eski jak minął dzień itd po całym dniu milczenia.Skoro to jest nachalność dla ciebie to gratuluję myslenia :D idę pa :D

Gość kap kap płyną łzy
tak jadłam a ty swoje lepiej nakarm bo ci się mleko zepsuje w wymionach dojna krowo żenada :O

Gość kap kap płyną łzy
ON napisł jestem nachalna i nie dało ci to do myślenia? moje myslenie nie ma tu nic do rzeczy :O

Gość esther blueberger
wszystko jest względne pojęcie rynsztoka też:D szukasz zaczepki a ja nie więc sajonara i se myśl że uciekam skoro cię to napawa dumą:D

Gość monisisia
żenada to ty bura suko

Gość złotko w płotko
kap kap płyną łzy ty to jesteś jakaś lampucera stara wchodzisz na topełiki i zaczynasz bitki z ludźmi, nie masz innego zajęcia????

Gość kap kap płyną łzy
nie ma to dla mnie znaczenia czy uciekniesz, czy zostaniesz, a skoro ktoś ci pisze,że jesteś nachalna, to warto sie nad tym zastanowić, a nie zakładać durne tematy na forum :O "hooj ci w dupe" to faktycznie nie rynsztok :O

Gość kap kap płyną łzy
złotko w płotko ale wy jesteście głupie :O dlaczego od razu zakładacie,że jestem kobietą? typowe myslenie sfrustrowanych bab :O

Gość kap kap płyną łzy
o kurwa ale ciotą jedzie co, nie strzepałeś sobie z rana? :classic_cool:

Gość te monisisia
idź sie pindo zabaw w słoneczko bo z lekka niedojebana jesteś :D

Gość zal mi was serio
Koleś ma cię głęboko w dupie i tyle, a wciska bajki o nachalności i egoizmie, żeby zamydlić Ci oczy ! Ale, że wy wszystkie ślepe jesteście to już wasza sprawa, każdy zakochany facet szuka kontaktu z swoją laską - jakoś mi się nie chce do swojego odzywać to on ciągle dzwoni i pisze jak jest w pracy, może dlatego, że razem mieszkamy i nie musimy się wzajemnie napastować wiadomościami, w innych związkach miałam podobnie nikt się nie uskarżał, zmień faceta to znikną problemy, a do reszty dziewuch w tym temacie - jesteście tak tępe, że aż głowa boli - zacznijcie się leczyć na mózg - a nie kłócić ;]