Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inny_świat

MEŻCZYŹNI SPOD ZNAKU PANNY - CHARAKTERYSTYKA WSPÓLNOKAFETERYJNA.

Polecane posty

Mężczyzna spod znaku Panny - iał ktoś z takowy styczność? Jak spisywał się w związku? Może Ci Panowie mają jakieś cechy wspólne.

To może ja zacznę. Mój ężczyzna spod tego znaku zodiaku jest: - bardzo uporządkowany, - perfekcjonista, - ma dużą dozę krytycyzmu, jak narazie dostrzegłam tylko autokrytycyzm, który nie ma jednocześnie związku z niską samooceną.

Gość papasrapa
Facet spod panny to egoista myślący wyłącznie o sobie i krytykujący wszystkich dookoła,tylko nie siebie,bo on jest ideałem. Ciężki we współżyciu codziennym

Hmm. Mój raczej jest altruistą i krytykuje tylko siebie, także mamy niezgodność.

Gość tokijskazagadka
panny sa perfekcjonistyczne, czesto pedantyczne, na ogol mozna na nich polegac... cechuje je czesto nadmierny krytycyzm i dlugo przekonuja sie do ludzi, ale sa wierni swoim przekonaniom... jezyk, ktorym posluguja sie panny bywa nacechowany zlosliwosciami, krytyka skierowana tak wobec siebie, jak i wobec innych... to bardzo ogolniony obraz... dlatego, ze detale sa juz zalezne od indywidualnych aspektow miedzy planetami i swiatlami itd itp w horoskopie urodzeniowym delikwenta

Gość zgadzam sie z papasrapa

Czyli powinni być też wierni w związku? Jak jest z kontrolą? Ssami typu "Co robisz?" - odbierane są jako troska czy jako kontrola? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie?

Gość WiejskiSer
moj narzeczony jest panna :) podobne jak moj brat i moge powiedziec ze faceci panny sa pedantyczni, lubia o siebie dbac w sesie czestych kapieli uzywania kosmetykow itd ale oczywiscie bez przesady narzeczony ogranicza sie tylko do plynow do kapieli perfum i kremu po goleniu za to moj brat jeszcze stosuje maseczki itp :P ale to wplyw raczej tego ze u nas w domu sa 3 kobiety ja mama i siostra a ze ja jestem od niego starsza a on bral mnie za wzor to nauczyl sie tak o siebie dbac ;) panny sa bardzo lagodne i delikatne o i bardzo wrazliwe i latwo je zranic poza tym faceci panny sa ambitni a ich taka mala wada jest to ze lubia czasem pomarudzic oj z mojego narzeczonego zrzeda jest straszna ale to jego zrzedzenie obracam czesto w zarty i jakos mu przechodzi a u brata zauwazylam jeszcze ze jak ma jakis problem to nie potrafi dyskutowac tylko latwo go zranic i zbiera mu sie na placz i wtedy zamyka sie obrazony w pokoju na caly swiat, ale to moze dlatego ze jest jeszcze bardzo mlody ma 16 lat i z wiekiem mu przejdzie :)

Wiejski ser - co do ambicji to i ja u swojego już to zauważyłam. Było gdzieś napisane, że są chorobliwie oszczędni, ja zauważam przeciwieństwo tego. Co do dbałości o siebie to również fakt - mój kąpie się, później goli, stosuje balsa na ciało i schodzi mu niemal godzina. ;)

Gość Mogę dać sobie chuja uciąć
Jest istym skarbem Jest ulegly,opiekunczy,odpowiedzialny, slowny,punktualny,erotoman ;) Dziewczyny najlepiej poznac faceta po tym jak traktuje swoja matke.On nie jest maminsynkiem, ale bardzo szanuje swoja matke.Jest prawym czlowiekiem.Przy nim ja wydaje sie zolza, zlym czlowiekiem On jest po prostu aniolem! Bardzo lubi zdobywac wiedze,gdyby mogl cale zycie chodzilby do szkoly.Jest bardzo ambitny i lubi zarabiac.Gdy jest bezrobotny, mysli ,ze swiat sie zawalil. Kochajcie panny, to super mezczyzni.Oczywiscie sa pewne wyjatki. Pozdrawiam. Izabella

Gość tokijskazagadka
poczytajcie sobie w necie o horoskopach natalnych

Gość Karolinkaaaaaaaa
punktualny pedantyczny zamkniety w sobie, trudno do niego dotrzec, ale jak sie komus ta trudna sztuka powiedzie..to raz na cale zycie pozyska przyjaciela, partnera, kochanka... niesmialy lubi porzadek (ale rozrzuca skarpetki po pokoju trzeba go zdobyc (jak sie zdobedzie-raz na cale zycie) wymagajacy(od siebie i partnerki) wierny jak nikt na swiecie bardzo zazdrosny (ale nie chorobliwie raczej domator bardzo rodzinny lubi gotowac pracowity (bardzo) skromny, nie chwali sie osiagnieciami nigdy dobry, wrazliwy, czuly uparty! bardzo ambitny!!! spokoojny i opanowany

Z tego co piszecie - trzeba go zdobyć, a jak się taką pannę zdobywa? Jestem już w związku, więc potencjqalnie jest zdobyty - ale jakieś wskazówki na głębsze zodobycie?

Gość Karolinkaaaaaaaa
Bycie w zwiazku z facetem panna nie oznacza jego zdobycia :P

Ha, więc jak tego dokonać? Ja jestem bardzo czuła, wylewna, komplementująca. Troskliwa, opiekuńcza. Nie wiem czy go tym nie przytłoczę. Kolacje - przy świecach, spacery nocą nad jeziorem, czy to nie ten typ?

Gość tokijskazagadka
inny_swiat chyba nie sadzisz, ze kazdy facet spod znaku panny jest taki sam? wiec szukaj konkretnego klucza do Twojego faceta. gdybys zechciala poczytac o horoskopach urodzeniowych i o tym jak sie je tworzy, sama bys sobie lepiej pomogla... polecam www.astro.com

Gość OJJJ Izabelooo.
Poplulem caly monitor!qrka!!:D:D:D:D:D:D....juz myslalem ze dla "Panny" az tyle chcesz ryzykowac!a tu masz..no bo nie masz!!:D:D:D:D🖐️

Gość gorzej jak to jednak...:P
OJJJ Izabelooo...:P..jak to jednak:P i jednak nie ma!:D:P

Wiem, że nie każdy jest taki sam, aczkolwiek charakterystyki zodiakalne mają w sobie dużo prawdy.

Gość kowalska11
Nie wiem czy faceci spod znaku panny to takie ideały... Mój chłopak też jest Panną i czasem nie mogę znieść typowego dla tego znaku zrzędzenia, marudzenia, krytycyzmu. Dobrze chociaż, że dba o siebie, ale dla mnie, która jest raczej bałaganiarą, ta pedantyczność to przesada. Trzeba jednak przyznać, że faktycznie jest pracowity, ma wiele pasji, potrafi się zachować, szanuje swoich rodziców i nie jest porywczy. Jest też raczej nieśmiały. Nie dam ci niestety rad jak zdobyć chłopaka Pannę, bo gdy czytam tego rodzaju porady w horoskopach to wychodzi na to, że ja robię wszystko na opak ;)

Gość evelinasssssssssss
Czesc. Ja mam meza spod znaku panny- pedant,krytyk,przesadnie dbający o siebie.CIEPŁY,czuły, wierny,opiekunczy.Kocham go nad zycie!

o fajny temat... Michael Jackson jest spod znaku panny :) mój kochany idol z lat dziecięcych:) mam jeszcze kochaną kuzynkę spod znaku panny... panna to jeden z najlepszych znaków zodiaku!!! chociaż niespecjalnie wierzę w horoskopy:)

Gość malaMI-81
a ja zrobie Wam na zlosc i powiem calkiem co innego jekis czas temu poznalam owego przedstawiciela plci odmiennej i musze Wam powiedziec ze byla to milosc od pierwszego wrazenia!!! Imponowalo mi w nim wszystko... nie musial mnie dlugo zdobywac, wystarczylo jedno spojrzenie mimo ze nie znalismy sie i mimo ze obaj nie lubilismy blyszczec w towarzystwie, wyczuwalismy swoja obecnosc chodzby z kilometra taaaaaaaaa to bylo przyciaganie Zakochalam sie w nim jak glupia!!!! Na wewnatrz byl extra super facet- maczo, ale bardzo inteligentny -( nie nadmuchasz mu w kasze), natomiast w srodki taki wrazliwy jak male dziecko... i co najkochansze do jego srodka tylko ja mialam kluczyk!!!! nikt inny potrafil mnie zrozumiec jak nikt inny, rozweselic, pocieszyc, przytulic, zaopiekowac, zabawic... chlopak marzenie !!!! niestety MUSIELISMY sie rozstac.... powodem byl moj wyjazd... mimo ze teraz jestem z innym facetem (lew..) nadal kocham mojego faceta PANNE i chyba dalabym wszytko zeby moc cofnac czas... to co do niego czuje to czysta milosc... taka jaka on mi dawal... A tak na marginesie dodam ze tez jestem PANNA i polecam takie zwiazki panna-panna, to wprost polaczenie duchowe, mentalne, inteletkualne i tylko jakie jeszcze nie wymyslicie to odbicie lustrzane Twojej duszy.... i nie gadajcie ze faceci panny sa zli, bo to najukochansze stworzonka na swiecie!!! mam tez braciszka panne i tez kocham go bardzo mocno!!!! jest super!!!! panny znam na wylot wpisujcie sie panny i nie panny

Gość miła lecz delikatna24
z tego co zauważyłam, a mam żywy przykład wśród znajomych, są: - spokojni, do czasu - na ogół bardzo mili i sympatyczni, szarmanccy i życzliwi, do czasu - trzeba uważać na każde wypowiedziane słowo, bo można ich obrazić i wtedy to już po ptakach, obrażają się na zawsze - lubią wypić i nie żałują na alkohol - mają gest jak już im się kobieta spodoba - lubią dominować zarówno w grupie jak i w związku, przepraszam może nie lubią tylko po prostu dominują - bardzo zazdrośni, gotowi nawet śledzić... - często zrzędzą i marudzą - pesymiści - są pracowici ale w równym stopniu leniwi - chcą by kobieta była dla nich matką, sprzątaczką, kucharką, fryzjerką, partnerką, dziwką w łóżku-damą w salonie, by była ich budzikiem, sterownikiem, mózgiem, no i żeby ładnie wyglądała i nie była przypadkiem nadgorliwa tj, żeby za dużo nie szczekała i siedziała cicho - są oziębli w łóżku, wstydliwi i lepiej nie zbaczać przy nich za bardzo, by nie czuli się zgorszeni - lubią drogi alkohol i drogie papierosy tzn. wszystko lubią mieć z bajerem - wydaje mi się, że doskonale zdają sobie sprawę z tego co czynią i sprawia im to przyjemność - mocni psychicznie ze skłonnościami psychopatycznymi - lubią dzieci, są fajnymi ojcami, wujkami itp. - pracują w typowo męskich zawodach

Gość idz sie leczyc jesli wierzysz
w znaki zodiaku

Gość malaMI-81
Nie zgadzam sie ze latwo zgorszyc panne. Moj pan panna byl zboczuchem,erotomanem i ciagle chcial sie ze mna kochac.Mogl dlugo,nawet bardzo, potrafil o mnie zadbac w lozku i poza nim ;)

Gość mateodivar
ja jestem panna i wszystko sie zgadza szczerze mówiąc mnie to przeraża bo nie wierze raczej w takie rzeczy