Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popierdowka nie kiler

Pudzian położył sie na arenie jak cipa

Polecane posty

no faktycznie sam siebie znokautował , przylał se w ryj , położył sie a Sylvia najpierw mu doope skopał a później przydusił łokciem i obracał sie cielskiem na nim jak wiatrak :classic_cool:

popierdowka nie kiler ale porażka i wstyd dla Polaków dał doopy wstyd dla Polakow? On nie walczył dla Polaków tylko dla siebie. W sporcie raz sie wygrywa, raz przegrywa. jak ktoś jest początkujący, to wiadomo, że przegra z mistrzem, ale się czegoś w praktyce nauczy i to jest dobre. Wszystko odbyło się normalnie, tak jak powinno sie odbyć. Jesli ktoś przynosi wstyd, to ty swoją głupotą.

LiterkoweLiterki My jako ludzie, którzy nie zajmują się "zawodowo" takimi rzeczami na pewno byśmy nie wytrzymali Owszem jak na Niego dość długo wytrzymał ale gdzie on się pcha tam?? To nie dla Niego... tańczy, śpiewa, recytuje i do tego gotuje walki nie dla Niego Moje skromne zdanie Mylisz się. jak na tak krotki czas, jest dość dobry. Inny nowicjusz na jego miejscu wypadłby znacznie gorzej. Pudzian w poprzednich 2 walkach pokazał, że potrafi wykorzystac te szczątkowe techniki, ktore zdążył liznąć. Potrzeba mu conajmniej 2 lata treningów, aby nabrac kondycji i techniki. Do tego dużo walk, żeby zdobyć doświadczenie. Wtedy moze być naprawdę groźnym przciwnikiem dla najlepszych. Ale nie na poczatku. wiadomo było, ze przegra. Tyle, ze ta walka była mu potrzebna, zeby zdobyć doświadczenie i zobaczyć na czym naprawde to polega i jak walczą zawodowcy. na treningach początkujący też walczą z zaawansowanymi i trenerem i nikt od nich nie oczekuje, ze wygrają.

Gość kratownik
śmieszni jesteście ludzie, jak udało mu się poprzednim razem wygrać, czy po wygranej z najmanem, pochwałom nie było końca. teraz, jak przegrał z gosciem który siedzi w tym już ładnych parę lat, to nagle przynosi wam wstyd... żałosne.

niestety ale to ja mam rację na początku walki odbyła sie dumna prezentacja symboli narodowych Polski więc jak najbardziej występował reprezentując Polskę a nie dla siebie jeśli chce siebie to niech nie defilują z flagami i orłami po drugie -- dał doopy za 300 tys i koniec tematu czy to mężczyzna ? a jakby tobie ktoś dał 100 tys $ i będzie cie dymał w doope na arenie przy skandach kibiców, zgodziłbyś sie ? bo ja nie , nawet za takie pieniądze.

a ja nie uważam aby to był wstyd, tylko takie typowe polaczki jak autor potrafią narzekać i marudzić, Pudzian po prostu za wysoko mierzył gdzie on i koleś 2krotny mistrz świata z tyloma walkami na koncie, bardzo lubię Mariusza i pomimo że przegrał to wierzę w niego że jeszcze pokaże tym chamerykańcom :)

Gość ladaco
brawo Pudzian:D

Gość
Będziecie teraz to teraz przeżywać :o

watpie zeby kiedykolwiek pudzian nabral elastycznosci i gibkosci, zeby mogl wygrac z jakims powaznym i dobrym zawodnikiem, po tylu latach rozbudowywania miesni, usztywniania, cwiczen typowych dla strongmanow nie stanie sie zawodniekiem do mma, gdzie poza sila liczy sie technika, elastycznosc, gibkosc, dynamika i wytrzymalosc

Gość Wiesław0700
Żenada Pierwszy raz widziałem żeby ktoś tak pochopnie poddał walkę w MMA. Pudzian może byś silny ale nie ma duszy wojownika więc niech lepiej wróci do rzucania worków.

Gość isia12345
Taa ... wstyd dla Polaków ? A ty nie przynosisz ? Nie umiesz pisać nawet poprawnie po polsku :/ Nie łaska napisać du.py zamiast doopy ? Wiem , że jak tak piszesz , to sie czujesz fajny , ale wcale taki nie jesteś :D I sam przynosisz wstyd Polakom :D http://ANECZKA228.gliteruje.pl

A mnie zaskoczył. :classic_cool: Myślałem że walka zakończy się w pierwszej minucie, a tu aż do drugiej rundy dotrwał. Ci co piszą że to porażka nie znaja się na rzeczy. Pudzian trenuje mma gdzieś z rok..? Nie wiem mnie to az tak mnie to nie pasjonuje. Jego przeciwnik ma co prawda niebieski pas w bjj.. lata treningu. . więc walkę można uznać za wyrównaną. :P

Gość habse
Myrewin zo ty papież jesteś co ludziom przebacza i głaszcze po główce weź

Ktoś napisał, że Tim Sylvia nie jest umięśniony. Niezły dowcip. Gościu ma nadwagę obecnie to fakt ale pisanie, ze nie jest umięśniony jest śmieszne :D A Pudzianowski padł sam ze zmęczenia za duże mięśnie które trzeba dotlenić. Musi po prostu zmniejszyć masę bo jest stanowczo za duży. Podobnie przegrał Kimbo Slice z Sean Gannonem. Nie udało mu się rozwalić gościa a potem padał sam ze zmęczenia. http://www.youtube.com/watch?v=NhNJ2qAQf1c W sportach walki ważna jest wytrzymałość a zbyt duże mięśnie bardziej przeszkadzają niż pomagają.