Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qazxswedcvfr

ALE SIARA!!! ZAPADŁAM SIĘ POD ZIEMIĘ!!!

Polecane posty

Masakra, wczoraj byłam u znajomych z facetem, było nas w sumie 6. Wszystko było ładnie, ale miałam gazy... po pieczarkach.... I taki jeden tak mnie rozbawił, że puściłam głośnego bąka!!!! No myślałam, że się ze wstydu spal ę, oni wiedzieli, że to ja!!! Już im się na oczy nie pokażę!!!! TAKI WSTYD!!!! o boże.... ale mi głupio...

ee tam,każdemu sie może zdarzyć ;) obróć to w żart to będzie git.Zapomną o tym co,oni nie pierdzą? :D

To było straszne!!! Jestem elegancką dziewczyną, a ty takie coś!!! Jak teraz o tym myślę, to jestem czerwona jak burak1!!!

Gość kiciamicia455
współczuje ci.. ja bym nie chciala byc na twoim miejscu

Gość jest brzydka jak baba jaga
skoro jesteś czerwona jak burak to puśc tego bąka. dzisiaj jestes u siebie to możesz

no jasne,lepiej dramatyzować :O oni muszą sobie zdawać sprawe z tego,że eleganckie dziewczyny też pierdżą i srają.Jak tego nie wiedzą to są idiotami :D przejdzie Ci,teraz czujesz wstyd,ale to minie

To żadna prowokacja!!! Jest mi tak głupio!!! A nie mam się komu wygadać, bo z nimi nie chce wracać do tematu....

Gość animinka.
to jest normalne tylko ze program spoleczny wyznaje zasade odczłowieczenia - nie pierdz, nie bekaj, nie dług w nosie, nie kaszaj. dziwne ze nie ma jeszcze nie oddychaj;) mysle ze oni juz o tym nie pamietaja:) kogo obchodzi twój "piard"

A najgorsze było to, że kiedy mi się nieźle wymsknęło, to zapadła cisza... A po kilku minutach zaczeli o nich mówić, o bąkach..... JA PITOLE!!!

Gość zasadnicze pytanie
smierdzącego baka?

No, może ich to nie obchodzi, ale dla mnie to taki wstyd!!!! Wolałabym już nago przebiec się po mieście niz puścić bąka! Przecież to jest obrzydliwe!

Gość sanina
wyobraź sobie że jakaś znajoma, głośno się śmiejąc, puściłaby bąka... to co? tez byś myslala o niej źle? raczej by Cię to śmieszyło, a potem byś o tym po prostu nie myślała i oni myślą tak samo - najpierw pewnie ich rozbawiło, teraz o tym nie myślą przy mnie paru ludzi pierdnęło podczas śmiechu, zawstydzili się, mnie to rozbawiło, ale potem nie zastanawialam się nad tym, dalej ich normlanie traktowałam.

nie było go czuć, ale za to jak słychać! Ostatnio publicznie puściłam bąka w pociągu, gdy miałam 5 lat!!! POWAŻNIE!!!! TAKI WSTYD!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tragedia...;/ ja bym uciekła z miasta!!! A jestem ciekawa jak zareagowało towarzystwo?? a Ty co zrobiłaś... zaczelas sie smiac czy co????

co zrobiłam, zamilkłam, i zaczęłam coś w telefonie zapisywać, a oni? Nie wiem, b byłam zapatrzona w telefon i starałam nie patrzeć się im w oczy, ale sie nie śmiali..... Cos tam jakiś temat o bąkach ktoś rzucił, no wstyd taki..... dobrze ze akurat wychodziliśmy....

Gość dfgdfg
a jeśli do tego piliście, to pewnie już nic nie pamiętają swoją drogą - mogłaś inaczej zareagować, zamiast po tym pierdzie milczeć i nerwowo się rozglądac powiedzieć np. "widzicie jak mnie rozśmieszacie?" i smiać się dalej

no właśnie wszyscy byli trzeźwi, no ale w szoku byłam, bo nie wiem jak to się stało! O BOŻE...

Gość łahahahahahahaaaaaa
co Twój facet na to? gorszy wstyd to to ,że jak sama mówilaś miałaś gazy,więc pewnie puszczałaś cichacze i jebało,oni nie wiedzieli kto to a po tym głosnym wszystko się rozstrzygło :D

ja bym sie śmiałam sama z siebie...:P bo udawanie że nic sie nie stało wydaje sie jeszcze głupsze;p ojjj.... nie przejmuj się;) hehe a Twoj facet też pózniej nic nie mówił?? Ja też kiedyś sie zpierdziałam na głos... w przychodni, ale udawałam, że to nie ja...

Gość łahahahahahahaaaaaa
a tak w ogole to zalosnie posątpilas ,bo zamiast obrocic to w zart powiedziec,ze Ci sie wyrwalo ,bo bardzo Cie brzuszek bolal to udawalas glupia i nawet PRZEPRASZAM nie powiedzialas. To rzeczywiscie troche wstyd-nie dlatego,ze puscilas ale nawet nie przeprosilas

No wcześniej nie puściłam ani jednego bąka, wszystko "trzymałam"! Dlatego mi się wymsknął, a mój facet- śmiał się w duchu ze mnie.... Ale jesteśmy już 2 lata i w szumie nie zdziwiło go to za bardzo

Kiedy to się stało, myślałam, żeby szybko z tamtąd uciec, to dla mnie naprawde głupie......

Gość zainwestujwkorek
to następnym razem zatykaj sobie dupsko korkiem, żeby Ci się już nigdy nie wyrwało! albo nie żryj tyle jak gdzieś idziesz... tak czy siak radze zainwestować w korek analny ;D

Gość jakiś taki ja
eee jak rozkręcili temat o bąkach to znaczy że swojaki i wiedzą co i jak ;) jakby byli pyszałki to by sie oburzyli - wteyd by był powód do wstydu, ale tak... pośmiali się i tyle ;)

Gość blondynka radzi
no milkiway najpierw mowisz ze to normalne a pozniej ze to prowokacja :> autorko wiem ze sie wstydzisz bo ludzie na poziomie tak sie nie zachowuja ale zdarza sie nawet najlepszym :) za jakis czas sama i pewnie z nimi bedziesz sie z tego smiała, poprostu obroc to w zart, lepiej to bedzie wygladało ze sama sie z tego smiejesz niz jakbys miała sobie pluc w brode lepiej nie pokazywac ze jeden wielki pruk spedza ci sen z powiek :D a gdybym ja tam siedziała to bym autentycznie sie zsikała ze smiechu, teraz sobie twoja historie wyobrazam i juz sie smieje :D