Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama radzia

jak udalo wam sie zrzucic kg

Polecane posty

w ciazy przytylam 15 kg, do 3 tyg po porodzie zeszlo mi 12.potem ok 2-3 miesiecy walczylam o zejscie 3.czyli jakbym byla na zerze. a teraz choc staram sie byc na diecie to tyje w zastraszajacym tempie. w ciagu miesiaca 5kg :( jestem zalamana. wygladam jakbym byla w ciazy. mam wrazenie ze coraz mniej jem a coraz bardziej tyje nie potrafie zrzucic 10kg. tyle bym chciala-musiala :( co robic

Gość ej powiedz
ja jeszcze tez nie wrocilam do formy. zostaly mi jeszcze ze 4kg-wszystko odlozylo sie na brzuchu 😠

Gość pytająca mamusia
ja ćwicze z małym :) tzn ja ćwicze a on ma z tego radoche :) robie 6 weidera, pompki i długie spacery z małym (i spacerówką ), nie jem kolacji i pije hektolitry zielonej i czerwonej herbaty, a słodycze tylko własnej roboty bo mam słabość do słodkiego :P jak sie trzymam planu to chudnę jak nie do idzie w góre

Gość sonomedica
Ćwiczę w domu co drugi dzień i dodatkowo spaceruję na steperze i z wózkiem też. Jem dużo nabiału i słodyczy...bym chciała wcale, ale czasami się skuszę:)

ja przytyłam 16 kg. Jestem 17 mies po porodzie. Zostało mi 2 kg...jakos waga sama spadała w miedzy czasie. Ale chyba pomogły zarywane nocki. Bo mój maluch fatalnie sypia..No ale faktem jest, ze nie jem białego pieczywa, smaozonych rzeczy też praktycznie nie jem i staram sie nie jesc póxno. Od 2 m-cy chodze na fitness, ale to w sumie dla lepszego samopoczucia i jak zrzucę te 2 kg to tez będzie dobrze. Pamiętajcie odpowiednia dieta i ruch i kg pójdą w dół. I jak najmniej cukrów prostych. Czyli słodycze, buiałe pieczywo odstawić. Jeść gł białe mieso... spadnie tylko trzeba konsekwencji, a mi jej cos brak ostatnio:) takze powodzenia A powiedz jeszcze ile ejsteś po porodzie, do autorki..

pol roku po porodzie mnie najbardziej dziwi ze juz bylam na zero.braklo moze 0.5 -1kg a teraz tak szybko tyje mimo ze caly czas staram sie walczyc. jakbym druga ciaze przechodzila

Ja chodziłam na basn i siłownię ;) zbędne kilogramy szybko mnie opuściły :)

Gość 4 miesiące poporordzie
Ja w ciąży prztyłam 21kg!!!!!!!!!!!!!!! Zostało mi jeszcze 8. Też walczę a waga spada powoli. Piję dużo zielonej i czerwonej herbaty. Codziennie robię 40 min szybkiego marszu wieczorem jak mąż pilnuje małej, chodzę z nia na spacery, ćwiczę w domu, zamiast posiłków czasem piję koktaile własnej roboty, unikam słodyczy i alkoholu. Ale waga spada powoli.

Gość zbadaj TARCZYCĘ
koniecznie!!! nie bagatelizuj tego, proszę:)

Gość 215196152152
Mamo radzia! Miałam identycznie.Zrobiłam badanie TSH z krwi (w prawie każdym laboratorium około 25 zł).Okazało się ze mam niedoczynność bardzo zaawansowaną. Jak zaczęłam sie leczyc to systematycznie spadałam z wagi. Pozdrawiam1

Gość saleminka8
ja przytyłam 21kg,miesiąc po porodzie miałam 3 kg na plusie,nic nie widać,chcociaż chciałabym mieć te 5kg jeszcze wiecej,wiec mozesz mi oddać;) moze hormony szaleją...

Gość jestem rok i cztery
miesiace po porodzie w ciazy przytylam 27 kg a udalo mi sie zrzucic 34 kg juz rok po porodzie u mnie najlepsza dieta okazal sie powrot do pracy

Gość ej powiedz
o kurde, o tarczycy nie pomyslalam. moze znow mi hormony szaleja, juz kiedys leczylam sie u endokrynologa. musze zrobic badania. W sumie juz dawno powinnam na to wpasc-nie jem ogromnych porcji jedzenia, nie pije gazowanego, sporadycznie jakis alkohol, slodycze to tylko czasem w gosciach. Moja slaboscia jest za to pizza, ale nie pozwalam sobie na nia zbyt czesto. No i sporo sie ruszam. A waga soi w miejscu jak zakleta 😠

mnie zostaly 8kg i za nic nie moge ich zrzucic :( Teraz zamierzam sie odchudzac colon slim ,podobno sa duze efekty.

Akurat ma chora tarczyce :D Je ile widzi to i waga w gore poszla. Cudow nie ma . Inaczej to wszyscy by mieli chora tarczyce i na nia by otylosc zwalali. Mniej jesc!!! To jest sposob. :)