pedagogy 0 Napisano Maj 22, 2010 Witam. Mam prośbę do wszystkich o wrażliwym sercu. Mianowicie na stronie www.krakvet.pl odbywa się głosowanie na schronisko które otrzyma karmę i pomoc od krakvetu. Moja prośba jest taka: wystarczy wejść na te strone, zalogowac sie i oddac głos w ankiecie. Prosze, aby był to głos na schronisko AZYL w Białej Podlaskiej, gdyz zwierzeta ktore tam przebywaja sa w naprawde trudnej sytuacji. Dziekuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 JA SIE ZALOGOWALAM, ALE NIE WIDZE TAM ZADNEJ ANKIETY! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagogy 0 Napisano Maj 22, 2010 trzeba troszke poszukac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 to powiedz gdzie bo szukalam i nie widze. na co mam kliknac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagogy 0 Napisano Maj 22, 2010 trzeba sie zarejestrowac, odebrac maila z linkiem aktywacyjnym, zalogowac sie i pojawi sie ankieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 ja juz to wsz zrobilam! gdzie mam kliknac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagogy 0 Napisano Maj 22, 2010 no kurcze na forum trzeba jeszcze wejsc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 bazienka, ja nie wiem dlaczego autorka zalozyla ten temat na dietach, odpisuje tu bo chce pomoc!! wiec moze wez na wstrzymanie i sie nie pluj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagogy 0 Napisano Maj 22, 2010 po kolei...: 1. rejestracja 2. odebranie maila 3. trzeba wejsc na http://www.krakvet.pl/forum/index.php i tam na gorze jest zaloguj sie 4. potem wchodzimy na pierwszy temat czyli Pomoc dla schronisk i tam na pierwszy post i pojawi sie ankieta a jak nie to trzeba jeszcze raz sie zalogowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 sluchaj, pedagogy ja te strone ogladam od godziny ze wszytskich stron i zadnego forum nie widze. to jest sklep internetowy i fajnie, ale moze mi powiesz po kolei w co mam klikac zeby zaglosowac?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagogy 0 Napisano Maj 22, 2010 UDAŁO SIE? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 nie. wychdzi mi tylko sklep i zadna pomoc dla schronisk. jak kliknelam w to to co podalas to wyszlo forum pomoc dla schronisk ale mim o logowania nie moge na nic gloskowac sa tylko wypowiedzi. nie kumam co sie dzieje i co jest nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagogy 0 Napisano Maj 22, 2010 poszukaj na forum Pomoc Maj 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 sluchaj ja ciagle probuje i nic nie moge zrobic nawet zalaczyc komentarza mimo ze podalam wsz moje dane i jestem zalogowana. okropnie to wsz skomplikowane. nie da sie prosciej? co mam zrobic, chce pomoc twemu schronisku i wsz innym. aha, pisze spoza polski, nie wiem, czy to ma znaczenie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedagogy 0 Napisano Maj 22, 2010 mozna oddac tylko jeden glos na jedno wybrane schronisko. Zrob tak jak napisze jeszcze raz po kolei, dobrze? 1.wejdz na www.krakvet.pl zeby pojawila sie strona glowna sklepu 2. tak jest takie cos: Oferujemy : Dla zamówień większych od 99zł DOSTAWA GRATIS! Zawsze najtańszy sklep zoologiczny (2% taniej niż w innych sklepach!) więcej ... Super rabaty dla stałych Klientów (do 3% rabatu!) więcej ... Darmowe porady lekarzy weterynarii - forum dyskusyjne Bezpłatne ogłoszenia kupna / sprzedaży zwierzaków - forum Bezpieczne kupowanie więcej ... Min. 5% zysku sklepu przeznaczamy na schroniska dla zwierząt! więcej... kliknij na to ostatnie gdzie jest napisane o pomocy dla schronisk. 3.otworzy sie nowa strona i na niej wejdz na pomoc dla schronisk. To jest przy NOWY TEMAT i ODPOWIEDZ 4.Wejdz na pierwszy temat gdzie napisane jest o pomocy w maju 2010 5. zarejestruj sie 6.odbierz maila 7. kliknij w link w mailu 8. ponownie wejdz na ten temat o maju 9. i powinna pojawic sie ankieta ja zrobilam tak jak Ci opisalam i wszystko jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 nie akceptuje mojego zalogowania mimo ze podalam wsz dane, nie wiem dlaczego. przykro mi.masz mnostwo cierpliwosci, ze mnie przez to przeprowadzasz, ale mnie normalnie strona nie odpowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 poza tym uparcie mi wychodzi pomoc na marzec a nie na maj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksiezniczka od siedmiu bolesci Napisano Maj 22, 2010 loguje sie pod innym adresem mailowym i wpisuje kod do hasla, ktorego komp mi nie akceptuje. nie wiem, gdzie jest problem, ale mam dosc. przepraszam cie, teraz wychodze - do realnego schroniska na realny wolontariat. przykro mi, bardzo chce pomoc, ale nie umiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach