Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciek12345643

Piękne piosenki

Polecane posty

Gość Maciek12345643

Witam ostatnio poszukiwałem w internecie pięknych piosenek i zrobiłem składankę , komentujcie , i dodawajcie swoje ulubione to zrobię 2 część :) Oto składanka o której wam wspomniałem : [IMG]http://iv.pl/images/47837604687432363760.png[/IMG] Track lista : [code]1. aerosmith - i don't want to miss a thing 2. blue fundation - eyes on fire 3. celine dion - my heart will go on 4. chris isaak - life will go on 5. christina aguilera- beautiful 6. coldplay - the scientist 7. DHT - listen to your heart 8. eels - i need some sleep 9. eric clapton - tears in heaven 10. farba - chce tu zostac 11. james blunt - goodbye my lover 12. james blunt - tears and rain 13. james blunt - you're beautiful 14. joanna pacitti - out from under 15. louis armstrong - what a wonderful world 16. michael buble - everything http://www9.zippyshare.com/v/51760785/file.html

Gość buziaczek:*:*
Zajebiste !! polecam :)

Gość Maciek12343
No ale mieliście też dodawać swoje piosenki :D A nie tylko oceniać .

Gość Maciek12343
Piszcie bo mam erekcję i chce to wykorzystać :)

Omega - Gyngyhaj lny Jimi Hendrix - Little Wing Jimi Hendrix - The Wind Cries Mary Pink Floyd - Another Brick in the Wall Deep purple - Child in time no i oczywiście Mandaryna-Here I Go Again

Gość xxxxxxxxxyttttttttt
Ty matole czemuś projekty PiS zmarnował ??? Czemuś oddał 200 000 000 euro do unii ???

Gość Maciek12343
Piszemy , piszemy :D

Gość 4ema
Plumb - cut Atb Sean Ryan - Killing me inside wersja akustyczna Coury Palermo - Reason why, Hymn for lovers lost