Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macyska

rozumiecie to??

Polecane posty

Gość macyska

czy wy to rozumiecie????bo ja juz nie! dwa tygodnie temu zerwal ze mna chłopak! wiek 23 lata wiec nie piszcie komentarzy po ile mamy lat! otóż zerwal przez sms ... bez wyjasnien... mija 2 tydzien jak nie jestesmy razem... w tamtym tygodniu pojechalam na dyskoteke był tam jego brat... bawiłam sie ze znajomymi z ktorymi przyjechalam,,, jego braciszek mu wszystko powiedzial co robilam itp bo na drugi dzien od eks dostałam sms jak ja to bawilam sie swietnie i ze niby go tak kocham' tylko ze ja z zadnym obcym facetem nie tanczylam ani nie gadalam!! ale mniej wazne to... na nastepny dzien nastepny sms ze teskni ze sam nie wie o co mu chodzi ze mnie przeprasza itp... dzis to samo ze teskni y pewny kolego jezdzi do mnie bo tak slyszal..ja mu pow ze byl u mnie ale jako kolega zreszta nawet pomagal nam w domu bo przy tych powodziach nas zalalolo. ja mu zaproponowalam spotkanie napisal ze ma inne plany.... po co on tak robi??? nie kapuje... jeszcze jak mu napisalam ze jestem wolna to moge sp sie z kim chce to wyskoczyl z glupim haslem ze moge nawet spotkac sie z kolega ktorego nie ciepie i nap milego dnia skasowal nr moj nawet bo jak mu odpisalam to on napisal kim jestes' jaki cwok... bardzo mnie to boli co zrobil mi i dalej boli juz stracilam nadzieje ze moge z nim byc... jak sie cieszylam ze czasem popiszemy to zas cos mu odbija...jak wy to rozumiecie?? dodam ze mial w zwiazku rozne wyskoki... nie raz bylo tak ze bylismy umowieni i jak przyjechalam do niego to go nie bylo wylaczal telefon itp raz nawet tez zerwal ale za pol godziny przepraszal a ja dalam mu szanse,,,sory za błędy.

Coraz więcej niedorosłych facetów jest. Kiedyś facet 24 lata to miał drugie dziecko i żonę a dziś strzela fochy jak baba i sam nie wie co robi :O

Gość nieee wiezeee
nie pakuj sie w taki zwiazek dobrze ci radze:( moja przyjaciólka chodzila z chlopakiem co identycznie sie zcahowywal jak Twoj az wpadła z nim no i sie musieli popbrac a ile nerwowo bylo przy tym bo mu odbijalo roznie kazdy sie bal zeby nie wywinal jej numeru w koscie le a teraz miszka z nim i placze cale dnie i załuje a my nie mamy jej jak pomoc:(

Gość Gerwazy a nie Protazy
O rany, ciężko cokolwiek z tego zrozumieć... ale dlatego, że tak piszesz z błędami :o Bo poza tym, to wszystko dla mnie jasne. Nie jesteście już razem, ale wiadomo, że trudno się tak od razu przerzucić temu chłopakowi na "samotny tryb"... nie chce już z tobą być, a jednak czuje lekkie ukłucie kiedy widzi, że bawisz się bez niego świetnie... Ogólnie dzieciak jeszcze, a nie chłopak...a ty też trochę dziecinie się zachowujesz... ale jak kto woli. Pozdrawiam.

Gość macyska
do męskiej pomarańczy.. masz raje.. też to zauważyłam... tylko szkoda,że musiałam sie przekonać na sobie bo jego zachowanie mnie bardzo boli.. bo naprawde dla niego bylam w stanie wiele zrobic ,,, nawet zerwalam z nie ktorymi znajomymi kontakty dla niego bo jemu nie pasowalo... wolał ze swoimi sie sp niz z moimi... coz musze sie wziasc w garsc i przestac myslec o nim choc to ciezkie...a co do osoby o nicku nie wieze' wspolczuje twojej znajomej.. i chyba musze sobie te slowa zabrac do serca???!!! juz duzo osob mi powiedzialo ze on nie jest wart tego... moich lez itp ale to silniejsze ode mnie;( chcialabym zeby zrozumial...

Gość macyska
gerwazy a powiesz mi co ja takiego robie ze zachowuje sie dziecinnie??? ja mu nie wyskakuje z haslami co robi itp nic mi do tego juz,,, bo zerwal..

Gość macyska
'samotny tryb...' on taki tryb mial jak byl ze mna!!! co do tego sie nie zgodze... on chcial miec zycie singla i przy okazji mnie.. tylko z zwiazku trzeba inne sprawy odrzucic on tego nie umial.. ale niech teraz mi nie miesza bo sie gubie w tym i juz sama nie wiem co jest grane.

Gość nie mamy
widac ze jestescie niedojrzali i jeszcze wstydzi sie swojego wieku :P po pisowni widac ze ledwo 20 lat ci stuknelo ( o ile )

Gość macyska
a wiesz co to dyslektyk?????!!chyba nie.