Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolcia0

brzuch

Polecane posty

nie jestem gruba osoba, bo przy wzroscie 163cm waze 65kg. mam tylko jeden problem brzuszek. jak sie go szybko pozbyć?

dzieki. moze ktos ma inny pomysł. bo z tego raczej nie skorzystam

Gość nie kochana
kurcze ja mam taki sam problem ;(

to tyle dobrze ze nie ejstem sama. jak ubiore bluzke bardziej obcisła widac mi brzuszek, taka faldke. jakbym byla w ciazy ;/ ehhhh

Gość electropop
podpinam się, bo mimo że ważę ok 10 kilo mniej od ciebie to mam bęben jak głodujące dziecko z afryki :o :o

ćwiczyć mięśnie brzucha, tylko nie za duzo bo Ci urosną mięśnie i bedziesz miala większy brzuch

to co z tym zrobic? moze jakas dieta czy cos. nigdy nie maialm takich problemow.

Gość nie kochana
ei.. no ja mam kurcze dokładnie to samo.. zaraz gdy tlyko cośzjem to mam ogroooomny bębęn.!! ;( masakra jakaś... ei a może byśmy zastosowały dietę oczyszczająca?/ słyszałam że to bardzo pomoga

Gość wertepka
Brzuszki kochaniutkie,brzuszki cwiczyc. Zaczac od 10 i codziennie zwiekszajac liczbe,po miesiacu efekt murowany,polecam bo wyprobowalam na sobie.

boje sie ze takiej raykalnej diety nie wytrzymama. i w sumie chce zrzucic tylko brzuch nic wiecej.

oczywiscie to nie moj brzuch tylko z neta sciagniety.

Gość electropop
ja kiedyś próbowałam a6w, doszłam do połowy i jakiś efekt był, teraz brakuje mi motywacji. diet to się boję, bo i tak niewiele jem, a brzuch ciągle jest :o i to jest właśnie fascynujące, jestem szczupła jak cholera, a brzuch mam ogromny, pewnie to jakaś choroba :o

Gość wertepka
Noz ku-rva mac,przeciez pisze co trzeba robic,chyba ze nie wiecie jak sie wykonuje to cwiczenie? Zadna dieta tu nie jest potrzebna,kesli do zrzucenia jest sam brzuszek.

ja mysle ze fajnie wygladam nie jestem za gruba ani za chuda tylko ten brzuch :(

Gość 222222
najlepiej biegać, wtedy się traci brzuch - ale REGULARNIE!!! ja po ciąży też planuję biegać co 1-2 dni...

Gość wertepka
Tylko brzuszki,to typowe cwiczenia na miesnie brzucha,tez mialam taki sam problem z nieadekwatnym brzuchem do reszty ciala,dlatego polecam bo po miesiacu cwiczen rezultat jest naprawde satysfakcjonujacy,ale trzeba pamietac o systematycznosci,no i zwiekszac z dnia na dzien liczbe brzuszkow.to wbrew pozorom nie sa takie latwe cwiczenia,ale za to efekt-super. Jak bedziesz konsekwentna w dzialaniu to gwarantuje,ze po paru tygodniach napiszesz mi podziekowania za dobra rade.

no to zaczne od dzis:) a od jakiej ilosci zaczac? i po ile zwiekszac dziennie?

sorki przeciez pisalas wczesnie ze od 10. wiec tak zaczne i bede zwiekszac po 5-10 dziennie

Gość 222222
brzuszki nic nie pomagają... najlepsze jest bieganie próbowałam brzuszki i nic... nawet po 100 dziennie robiłam a brzuch jak był tak został...

ja powiem ze bieganie nic nie daje. pozatym ze wyrobilam tylko miesnie nog nic pozatym. a tylko sie pomeczylam

Gość fffrfr33
polecam NOZYCE , ja robię codzinnie rano - licze sobie do 100 a potem a6w przy czym u mnie jest tylko 1 ćwiczenie. robię tak już 2 tygodnie i zauważam różnicę :) :) wczesniej robiłam brzuszki ok 50-80 dziennie przez pól roku mięśnie były twarde ale tłuszczyk nie zniknął :o

mowie chlopakowi ze wpadniemy sobie to przynajmniej bede miec na co zwalic ;p

Gość zaraz obok sekond hendu
ponoć a6w daje zajebiste efekty. osobiscie nei probowalam... dopiero sie przymierzam :O

Też ważę tyle przy takim wzroście i uważam, że jestem gruba. Zazdroszczę Ci, skoro masz problem tylko z brzuchem.