Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolcia0

brzuch

Polecane posty

Gość wertepka
Bzdury wypisujesz 222222,moze jestes poprostu otyla a nie masz problemu z samym brzuchem? Te cwiczenia zalecane sa w kazdej silowni gdzie sie chce zgubic wlasnie brzuszek,i nie mowimy tu o brzucholu tylko o wystajacym brzuszku. Bardzo to dziwne,ze ja w ciagu niecalego miesiaca zrzucilam brzuszek i to w sposob zauwazalny dla innych i do dzisiaj dzieki cwiczeniom mam plaski brzuch.

wierze wertepce:) bo duzo slyszalam o brzuszkach. tylko nie moglam sie zmobilizowac. ale dzieki tobie chyba sproboje

Gość wertepka
Aerobiczna szostka weinera,to tez cwiczenie na miesnie brzucha i klatki piersiowej,mozna po nie siegnac kiedy nie pomagaja brzuszki,tylko po sie katowac skoro komus wystarcza same brzuszki? Mnie w zupelnosci wystarczaja brzuszki aby miec plaski brzuch,ale powtarzam,systematycznosc ma ogromne znaczenie.

ale tez mials taka faldke jakbys byla w ciazy? no wiadomo chodzi mi o poczatkowe miesiace ;p

wtrącę się tutaj do rozmowy. Ja mam problem z brzuchem tak jak jolcia0, mam nawet identyczny wzrost i wagę, ale jeszcze mam tzw. boczki. Dlatego moje pytanie brzmi czy brzuszki, króre poleca wertepka pomogą zrzucić mi te cholerne boczki? A jak nie to znacie jakieś sposoby? Nie mam już do nich sił, naprawdę :/

ja od dzis sproboje to a6w jak dzialac to na maksa juz

No ja już robiłam a6w ale skonczyłam na 2 tygodniu:( Dzisiaj się opamiętałam, że zaraz wakacje, a ja mam wystający przuch i boczki, i gdzie z takim ciałem wyjść na basen, plażę? Od dzisiaj robię brzuszki. Mam jeszcze jedno pytanie, wertepko, o ile trzeba z więkaszać liczbę brzuszków?

Gość wertepka
Zwiekszac do granic wytrzymalosci,jesli poczujesz juz oslabienie to poprostu przestac,ale cala tajemnica tkwi w systematycznosci,ja mam 170cm wzrostu i jestem szczupla a ten moj brzuch zupelnie nie pasowal do reszty ciala,co prawda nie byl zbyt duzy ale taki wlasnie wystajacy,mialam juz dosyc sciagajacych majtek i zaparlam sie na brzuszki,codziennie odhaczalam w kalendarzu kolejny dzien wraz z iloscia wykonanych cwiczen,zaczelam skromnie od 10 na pierwszy raz bo balam sie zakwasow,potem stopniowo zwiekszalam,dzisiaj spokojnie wykonuje 50 rano i 50 wieczorem i jestem z siebie naprawde dumna,moze to dla wielu nic nie znaczy ale dla mnie to taki osobisty maly sukces,czego i Wam zycze.

Dziekuje bardzo za pomoc. pozdrawiam was serdecznie i zycze wytrwalosci. papappa

Gość nie gruba już
haha ja mam 165 i 66 kg, i brzuszek oponki moje drogie się zrzuca stosując interwały np. biegi, intensywny rowerek... działa, powiem wam tylko że w styczniu ważyłam 75 kg:):) o poranku do parku na jogging i będzie gicior