Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma raka

Pan RAK

Polecane posty

Gość znajoma raka

prosze o wypowiedzi jaki jest?

Gość chodzi wspak

znalam tylko jednego faceta raka,jest nim moj byly.niby taki domownik,cieply,troskliwy,wiersze pisze,spiewa piosenki itd,ale ogolnie zamyka cie w zlotej klatce,a potem chce kontrolowac.sama jestem rakiem i wiem,ze raki maja dosyc ciezkie charakterki,trzba miec do nich cierpliwosc.jak kochasz imprezy to sobie go daruj,bo cie wykonczy

tfu..tanczyc jak on zagra..no i duzo gadaja jak to cie nie kochaja i jaka to nie jestes zajebista i ile by dla ciebie zrobili,a potem jak przychodzi co do czego,to jajko sie dzieje.mowic potrafia,dzialac juz gorzej,tylko jak im na reke jest. lepiej wez faceta co malo mowi,ze wiecej realizuje:)

Gość znajoma raka
nie lubi imprez? ale czy każdy jest taki sam

sluchaj,wiem po sobie.jak jestem sama,to jak juz mnie dzwigiem rusza z domu,to sie super bawie na imprezach,czasem nawet sama kogos ciagne..ale w zwiazkuto bym tylko w dwojke siedziala i w ogole spedzala czas.oczywiscie kazdy jest inny,na innym etapie zycia itd,ale ogolnie rakow nie polecam na partnerow-uparci,wiecej mowia niz robia,no i zlota klatka

Gość kocham raczka
i przyznaję: cięzki egzemplarz :O

wiem:D az sie dziwie,ze moj facet ma do mnie tyle cierpliwosci :P raczek uparty,zazdrosny strasznie,ale nie da skrzywdzic za zadne skarby

Gość skorpionica_77
Okropny sknerus!!!!!!!!

hmm..moj sknera akurat nie byl.potrafil wydac cala kase na obiadki w restauracji,zeby bylo romantycznie,a potem jadl chleb z maslem...no i w kompter ladowal strasznie duzo kasy.powiedzialabym,ze byl strasznie rozrzutny.

Gość znajoma raka
dopiero go poznałam i wydaje się fajny

Gość Piotr2301
Ja jestem Rakiem i nie zgadzam sie z opinia sknerusa bo wiem ze nim nie jestem az za duzo i za bardzo pieniadze wydaje...Pozniej dokladnie rece w kieszeni a tu pustka:-) fakt zazdrosnik jestem a jesli chodzi o imprezy to dokladnie raczej domownik z ukochana osoba lecz jak mam ochote na impreze to bawie sie cudownie.

Gość znajoma raka
ja też nie imprezowa ale nieraz trzeba się zabawic

Gość effy.
ja mam faceta raka, od niedawna się spotykamy. Troche mnie przeraziliscie hehe tym że trzeba tanczyc jak zagra ;) Mało robi, dużo gada ? Ehh Ale faktycznie chyba trochę zazdrosnik.

Gość skorpionica jedna
jestem z raczkiem od roku. dogadujemy sie świetnie, jednak... faktycznie zazdrosnik, chyba nawet wiekszy niz ja. duuuzo mowi o milosci i uczuciach, ale tez udowadnia to swoimi czynami. demon w łóżku :) czesto ma chwiejne nastroje, czasem nie wierzy w siebie. lubi zeby kolo niego troche poskakac i mowic mu jaki jest cudowny. niestety czasem czuje sie jakbym miala dziecko a nie partnera :/ nie jest skąpy, wręcz przeciwnie. ma gest, ale nie potrafi gospodarować pieniędzmi i nie raz zostaje bez grosza przy duszy.

Gość Piotr2301
Ja jakos Rak skorpionica twoja wypowiedz to jakbym czytal o sobie haha..No tacy jestesmy:-) Coz poradzic z Rakiem trzeba umiec zyc.

Gość skorpionica jedna
a jesli chodzi o towarzystwo czy imprezy, to tez tak śmiesznie troszkę. bo uwielbia być ze mną sam na sam, woli ciszę, naturę, niż tłok i gwar knajp, ale jak już gdzieś sie wybiera czy wybieramy to staje się duszą towarzystwa i wszyscy sa nim oczarowani :)

Gość Piotr2301
Dokladnie a pozniej wszyscy sie pytaja czemu nie chce czlowiek na impreze isc skoro na poprzedniej byl uwielbiany przez ludzi:-) no czo ciezko z nami haha

Gość rak jest idealny
piotr a twoja partnerka jaki znak?

Gość Piotr2301
Najpierw jedna Byk przez 4 lata a teraz dziewczyna aktualna moja to Ryby.

Gość skorpionica jedna
i jeszcze raczek ma dobre serce, kazdemu pomoże, opiekuńczy, z dużym poczuciem humoru. czasem potrafi się nadąsać jak pięciolatek i wychodzi z niego taki właśnie nieboraczek :)

Gość skorpionica jedna
wcześniej nie znałam mężczyzn raczków ( raczej gustowałam w skorpionach, tak jakoś wychodziło) wiec nie wiem czy to tylko ten egzeplarz tak ma , czy cechy sa bardziej ogolne, co potwierdza piotr. dla mnie raczek to taki skorpion wersja light - bez jadu :) i to chyba dobrze

Do tego leniwy, bywa zlosliwy i faktycznie jest ok tylko wtedy kiedy jemu jest dobrze, ciągle trzeba mu mowic co ma robic. Takie duze nieporadne dziecko.

Gość raczysko to ja
jestem idealny:p

Gość dobrze znam...................
nigdy nie pytam o znaki zodiaku, ale wiadomo że jak kogoś poznajemy i polubimy dowiadujemy się o swojej dacie urodzin:) zawsze za mną chodziły raki - a jak do tyłu nie chodzę ;) a tak serio to rzeczywiście dużo mówia o uczuciach, potrafią stworzyć nastrój, są bardzo mili - ale jak im to jest na rękę !

Gość znajoma raka
moze jeszcze ktos się wypowie:)

Gość przystojniaczek24
ja jestem Rakiem. RAK = ideał :)

o, pierwszy raz zgadzam się z przystojniakiem :D Rak = super człowiek (like me) :classic_cool:

Gość przystojniaczek24
no widzisz powoli zaczynasz sie ze mną zgadzać :)