Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((((((((((((((((((

dlaczego on sie odzywa cpo tym wszystkim?

Polecane posty

Gość hfghgfhfg
A to był twój pierwszy i on o tym wiedział? Jeżeli tak to faceci mają często poczucie winy gdy tak potraktują dziewicę i też sobą gardzą.

Gość taaa jasne
czyli chodzi tylko o to ze czuje sie winny bo byla przypuscmy dziewica? a co z jej uczuciami? hmm pytam sie

Gość ............................,
ja np nie wiem kim trzeba być żeby komuś wyrzadzic taka krzywde. Tym bardziej ze autorka pisze, ze znali sie dlugo czy cos w tym rodzaju. Masakra ;///

Gość ja Ci radze
nie odzywaj sie NIIGDY do niego !!! On stracił n a ZAWSZE Ciebie. Badz madra kobito!

Gość hfghgfhfg
"Czuje się winny bo była dziewicą" No właśnie, faceci na swojej drodze spotykają same używane i porzucenie jej nie ma większego znaczenia bo ten pierwszy głównie zawinił a reszta to tylko konsekwencja. W jakimś tam stopniu facet podświadomie czuje, że deflorując kobietę ma obowiązek tworzyć z nią związek, gdy ona tego chce, zwłaszcza gdy ona nie miała 15 lat a była już koło ponad 20 (długo się ograniczała). Jeżeli nie czuje tego od razu to po pewnym czasie i jest mu z tym głupio.

Gość ja Ci radze
"jest mu glupio" n-i-e-m-o-z-l-i-w-e ;o po prostu cwaniak. Ciekawe- pewnie czul sie po tym wszystkim jak PAN. Teraz nagle cos mu sie przypomnialo.Nie wierze w jego szczere przeprosiny

Gość pewnie nie ma ko0go dymać
i przypomniał sobie o Tobie IGNORUJ PALANTA i przestań wracać do przeszłości, było mineło, nieważne

Gość hfghgfhfg
Nie mówię, że jemu jest głupio i się zmienił. Tylko ogólnie faceci takie zachowanie również przeżywają i żałują. Jednak nie należy mu dawać drugiej szansy, bo efekt końcowy będzie taki sam.

Gość Karolina Slupsk.
czas wyleczy. Wspolczuje

Gość lilka119
i co takiego strasznego sie stalo?bo nie rozumiem... byl sex, potem kazdy poszedl w swoja strone i tyle.nie zawsze musi byc zwiazek do konca zycia (pewnie jeszcze szczesliwy ha ha) czym sie tak przejelas? a tego "kolege" po prostu traktuj jak powietrze

Gość kolezanko wyzej
lilka ma dosc swobodne podejscie do seksu. Nie przejmuj sie takimi dziwkami autorko

Gość :((((((((((((((((((((
szanuje każde z Waszych wypowiedzi. Widocznie ja nie umiem sobie powiedzieć, że był to tylko seks i każde idzie w swoją stronę. Przez lata ten człowiek był w mojej głowie, wtedy nie wiedziałam , że to miłość. Do dziś jest. Kiedys był inny. Ale ludzie sie zmieniaja. On na gorsze. Do dzis nie wierzę, że to sie stalo. Pozdrawiam wszystkich

Gość lafirydzia
co on jeszcze chce od ciebie ??? a co ty masz zrobic? zapomniec go raz na zawsze chyba ze nie przestaniesz o nim myslec to rozwiazanie samo przyjdzie jesli on tez mysli o tobie. tak sie czasem zdarza a potem okazuje sie ze ludzie byli sobie przeznavczeni

Gość a może autorka teg watku

Gość a może autorka teg watku
nie chce do niego wracac tylko odezwaly sie stare rany ktore bola

Gość GŁOWA
DO GÓRY MALEŃKA :) Z PEWNOŚCIĄ PODNIESIESZ SIE Z TEGO. A ON KIEDYŚ JESZCZE ZATĘSKNI O ILE JUŻ NIE TĘSKNI. ZOBACZYSZ JAK TO SIE UŁOŻY. KOBIETA TO JEDNAK MA PRZESRANE

Gość Ewka Bb
jest takie cos jak karma, kiedys zrozumie jak go zycie pokopie za to