Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda12341234

Gdzie najtańsze i ciekawe wczasy w Polsce.

Polecane posty

Gość magda12341234

Cześć wszystkim! Chciałam Was zapytać czy znacie jakieś miejsca w Polsce, niedaleko woj. śląskiego, gdzie można tanio spędzić wakacje. Ale, żeby nie było też nudno. Chciałabym wybrać się gdzieś z chłopakiem, ale ja jeszcze nie zarabiam i chciałabym, żebyście coś mi polecili... Obawiam się, że 10 dni może już wyjść drogo, więc brałabym pod uwagę od 5 do 7 dni. Prawdopodobnie w sierpniu. Lub początkiem lipca. Każda propozycja będzie pomocna! -magda

Gość magda12341234
UP

Gość ile macie na to funduszy
to cos wymysle

Gość magda12341234
On pracuje... A ja... 500-800zł :< Psie pieniądze.

Gość magda12341234
UP

Gość czasem cos wiem
Góry proponuję. Sporo tego w pobliżu waszego miejsca zamieszkania:) A żeby nie było za drogo, nie wynajmujcie pokoju w znanych miejscowościach, tylko w pobliżu - 2, 3 km dalej. Np. w Pieninach mieszkałam na peryferiach Krościenka. W Beskidzie Sądeckim - w Szczawniku (3 km od centrum Muszyny). W Tatrach - w Chłabówce (4 km od centrum Zakopanego). Odległości takie, że spacerkiem pokonac można, a ceny znacznie niższe.

Gość magda12341234
czasem cos wiem - dziękuję za odpowiedź, a które miejsce najbardziej byś poleciła?

W poszukiwaniu taniego noclegu i miejsc, w których można się zatrzymać, polecam zajrzeć na stronę urlopwpolsce.pl , to taka wielka baza noclegowa dotycząca Polski. Mają wyszukiwarkę na stronie, więc wpisz interesującą Cie okolicę i znajdź jakiś nocleg.

W poszukiwaniu taniego noclegu i miejsc, w których można się zatrzymać, polecam zajrzeć na stronę urlopwpolsce.pl , to taka wielka baza noclegowa dotycząca Polski. Mają wyszukiwarkę na stronie, więc wpisz interesującą Cie okolicę i znajdź jakiś nocleg.

Gość convi
mnie bardzo podobają się tereny pojezierza brodnickiego. Tam jest niesamowicie malowniczo, jak ktoś tam się wybiera to warto się zatrzymać w Głęboczku, tam w tym hotel można się wykąpać w winie:) zakosztować dobrej kuchni. Ostatnio nawet M. Gessler mówiła dość dobrze o niej :) Nawet dla samej pozytywnej atmosfery warto tam się udać.