Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana bardzo

DZIS SPOTKAŁAM SIĘ Z FACETEM Z NETA-PORAZKA!!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość rozczarowana bardzo

widziałam fotki i na zdjęciach bardzo i sie podobał, gadaliśmy przez tel, pisaliśmy maile-fajny gość, a dzis-WIELKIE ROZCZAROWANIE.... z mojej strony, bo ja jemu bardzo się podobam i chciałby się ze mną spotykać.... w rzeczywistości grubszy, nudny, jakiś ciapowaty, porostu porażka

Gość Spotykanie się z ludźmi
poznanymi w necie to bardzo kiepski pomysł.

Gość rozczarowana bardzo
czemu? dużo moich znajomych tak sie poznało, niektórzy nawet sa już w związkach małż

Gość rozczarowana bardzo
wygląd wyglądem, ale okazał sie wyjątkowo nudnym gościem

czyli ze był grubszy bo od czasu zrobienia fotki przytyl, to go przekresliło, moze dobrze dla NIEGO ze z toba nie będzie

Gość gerjgerhj
A co ma ci nadskakiwać ? Za dobrze i tak macie w dzisiejszych czasach z facetami, tylko nie potraficie tego docenić.

Gość jeśli odbędziesz ze 20 takich
spotkań, to może poznasz kogoś interesującego. Tylko trzeba mieć ogromną cierpliwość na coś takiego.

Gość onatakazladzisnazlosc
w necie oglaszaja sie tylko niedorajdy z miekkimi penisami lub szybcy bile, ktorzy po 2 sekundach osiagaja rozkosz! :P same fujary, zwlaszcza na fotka.pl

hmm teraz to juz szukam na C-Date, wole zwyrodnialca i dewianta, niż miekką fujarę:P

A to z całego tego, no... serca :p życzę Ci, żebyś znalazła odpowiedniego. Z niezaprzeczalnie twardym podejściem. :) Może biblioFIL lubiący twardą literaturę będzie odpowiedni? :)

hhmmm? nie wiem o czym do mnie mowisz.....

Gość tak to jest jak sie zyje
w necie zamiast wsrod zywych ludzi. dobrze ci tak autorko, moze dorosniesz w koncu i zrozumiesz, na czym polega poznawanie drugiego czlowieka.

ale głupoty piszecie, autorka może jest osobą, na której faceci z otoczenia nie robią wrażenia i chce kogoś poznać przez net, bo chce sobie kogoś znaleźć, 50% dziewczyn z netu jest normalna, czego nie można powiedzieć o facetach... no może 0,001% na 100% jest ok, ale reszta to zboczuchy albo miękkie pałki

Gość pikkolo
...co za beznadziejne wypowiedzi....brrrrrrrr.. rozczarowana bardzo- nie przejmuj się ...na necie pełno idotów i oszustów...ja do poznawania ludzi na necie straciłam cierpliwość ale tobie życzę powodzenia:-)

A poznalas go przez sympatie czy na forum jakims?

Gość rozczarowana bardzo
poznaliśmy się na czacie

A długo ze sobą rozmawialiście? Kto spotkanie zaproponował? I dlaczego uważasz że ciapowaty, może go po prostu onieśmieliłaś :)

Gość lukas81
Gość jest taki jaki jest to ty masz problem bo miałaś o nim błędne wyobrażenie, a jakie ono może być skoro każdy chce sie pokazać z jak najlepszej strony i udaje żeby coś osiągnąć np: poznać Ciebie.

Gość fvgjklgggfji
dobra nie czarujmy sie. WYGLAD JEST WAZNY!!.. tylko brzydkie tepaki mowia ze wyg;ad sie nie licze etc. nie przypasowal dziewczynie, i tyle. raz umowilam sie z facetem z neta. na zdjeciach, na gg zupelnie inny niz na zywo. na zywo - KOMPLETNA PORACHA. nie dosc niski, to nadodatek zachowywal sie jak totalny debil. jak by mial zastoj umyslowy hahaha

Gość lepiej tak niz pasc ofiara
oszusta matrymonialnego, mnie taki w sobie rozkochal poznany na sympatii, przystojny srednio, ale czuly, zabawny, wydawal sie naprawde zainteresowany..potem po dwoch m-cach okazalo sie, ze umawia sie z moja kolezanka na sympatii i te same teksty jej sprzedaje..no ale coz kolejne doswiadczenie, trzeba brac poprawke na wszystko..

Gość autotko widać że ty sama
piękna nie jesteś skoro musisz szukać faceta w niecie :o Nie dość że pasztet to jeszcze wybrzydza 🖐️

Gość autotko widać że ty sama
piękna nie jesteś skoro musisz szukać faceta w niecie :o Nie dość że pasztet to jeszcze wybrzydza 🖐️

Gość ijhwowhh
jurek też jest na wszystkich portalach jakie są możliwe w necie ale sk....syn... umawia się z kim popadnie napewno żonie syfa przyniesie aż żal apropo tak to cienki bolek;) ma 56 lat

Gość no tak nie okazal sie
takim cudem jak na forkach to od razu sie zrazila i uczynila z niego nudziarza ;/

Gość jestem normalny
chętnie bym się spotkał z fajna dziewczyną ale strasznie ciężko kogoś znaleźć...jestem z Rzeszowa. 31 lat

Gość fjdjf
Ci z fotka.pl mają nasrane we łbie,szukają łatwej dupy do poruchania.