Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszula_19

Młode mamy po porodzie i przed

Polecane posty

Ja chce studiować zaocznie, tylko poczekam aż mała skończy rok.

Ja się żegnam jak narazie - obowiązki wzywają a dokladniej to córcia :)

Jest tu jeszcze jakas dziewczyna do pogadania?

Czesc dziewczyny. Moge dolaczyc do pogaduszek? Moj synek ma 4 miesiace,ja mam 25 lat,moj M 28,jestesmy razem 6.5 roku,a o tesciowa lepiej nie pytajcie..sama mysl o tym,ze bede ja widziec codziennie przez prawie 3 tyg doprowadza mnie do bialej goraczki :D

Jak Was mało to i ja sie dołacze Mam 22 lata jestem z Katowic i mam prawie 6 miesiecznego syna . Zgadzam sie z Alicja najgorzej jest na poczatku potem bez swojej pociechy nie bedziesz potrafiła zyc Myszula ja tez jestem nerwowa naszczescie Kacper ma charakter taty tzn jest spokojny ale na poczatku łatwo niebyło bo koli bo nieprzespane noce bo płacz gdy niewadomo oco chodzi i czasem bezradnosc.I tez zostałam zaskoczona płacia bo tez chciałam córeczke a tu troche zawiedzienia le wazne ze jest całe i zdrowe przy mnie .A teraz bym go iezamieniła na zadna dziewczynke... dla mnie koniec ciazy nie był łatwy cała ciaze wszystko przebiegało bez zastrzezen dopiero 3 tyg przed terminem okazało sie ze mały ma cos z seruszkiem.Al teraz sie niepoddajemy:) Aha i podziwiam tych co maja dzieci np rok po roku bo ja bym raczej ardy niedała Alat masz kompleks nizszosci a moze niemozesz miec dziecka i teraz takie głupoty wypisujesz...porazka Tesciowa to chyba bardzo drazliwy temat:) własnie i rada niesłuchajcie jaki to poród jest najgorszy i wogóle bo sam sie nastraszycie ja tez mówiłam boze jak jak zniose to wszystko co mi kazdy opowiadał a było cąłkiem inaczej .Kazdy organizm jest inny .I ma inny próg bólu.Ja beczałam to połozna mi z tekstem a kto powiedział ze poród nieboli najgorsze były bóle al sam poród nie był zły

Gość czerewony baldachim
To i ja sie dolacze. Ja mam dwoch chlopakow:) 3 lata i drugi 8 mc. Mam 22 lata.

:) jutro chwila prawdy :) ide potwierdzic do gina ciaze. Ale i tak jestem pewna ze w moim brzuszku cos sie dzieje. Jestem przerazona co dalej... ale widocznie tak mialo byc :)

No widze ze jest nas coraz wiecej;)a mowia ze w Polsce malo dzieci sie rodzi hehe

No to i ja dołacze mam 22 lata a mój synuś 11 dni :):) ż mężem jestem w sumie 4 lata. Tesciowa mam taka sobie czasem sie wtraci czasem nie juz gorsza jest moja mama ale nie warto sie przejmowac ani nic tylko miec swoje zdanie i robic jak same uwazamy

Najlepszy sposob na wscipska tesciowa jest taki zeby calkowicie olewac to co do nas mowi u mnie sie sprawdza;)

Moja tescowa tez by byla wspaniala jak by byla daleko i najlepiej jakby jeszcze nie dzwonila wtedy bym ja uwielbiala;)

No prosze jak nas duzo:) u mnie sie zanosi na to ze bede mieszkac juz na stałe u siebie w domu bo brat z zona i dzieckiem maja sie wyprowadzic:)

Witam dziewczyny :) Właśnie wróciłam z Olgą ze spacerku, chodziłyśmy 3 godziny i bardzo jej się podobało :) A co u was w piękną niedzielę? :)

Nasza sytuacja też była wpadką tylko na tyle dobrze to wyglądało że był drugi dom po dziadkach [ * ] i rodzice go wynajmowali, ale jak wyszlo jak wyszło to teraz my w nim mieszkamy, przed porodem był generalny remont ;)

Witamy moja Kingusia sobie grzecznie spi a ze starsza corka wlasnie spaceruje maz tez juz ich niema ponad 2 godz mam czas tylko dla siebie;)

Moja ja spacerku pod koniec wypiła 120 ml mleka i zasnęła teraz mam ciszę i spokój do 21 ;)

no ja byłam u siostry bo siostrzenica ma rocznice komuni:) i tam sie dowiedziełam po cichu ze brat sie wyprowadza bo teraz to nie mamy dobrych relacji bardziej jest rewalizacja pod jednym dachem

Dziewczyny ale ciuszków mają wasze maluchy? Ja tak ostatnio patrzyłam że Olga ma tyle ubranek że nie wszytskie zdążyła ubrać, mam manię na punkcie kupowania :P

a ktora nie ma jak ja jeszcze nie wiedziełam co bedzie to kupiłam body przesliczne w kwiatuszki no a tu chłopak bedzie i takie dziewczynskie skarpetki:)

..Alicja heh masz tak samo jak ja moj maz to juz mnie tak o to wyzywa ze masakra bo kupuje ubranka rzucam do szafy zapominam a jak mi sie o nich przypomni to juz sa male hehe

Ja tak zawsze miałam :D Swoich ciuchów też mam tyle że nawet nie pamiętam dokładnie co mam :P Tak ogólnie jak wasi mężowie odnależli się w nowej dla nich sytuacji jakiej jest ojcostwo?

ja na ten temat to wypowiem sie jak sie dziecko urodzi no ale jak norazie to robi wszystko zeby niczego nam nie brakowało, i chyba bardzo sie tego boi vto to duza odpowiedzialnosc

Moj jest zachwycony od samego poczatku w tygodniu pracuje po 12godz wiec niema za bardzo czasu zajmowac sie dziecmi ale w niedziele i swieta to on sie wszystkim zajmuje szykuje malej papu przebiera pieluszki i zabiera na spacerki