Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszula_19

Młode mamy po porodzie i przed

Polecane posty

Witam dziewczynki;)widze ze topik sie rozkrecil myszula jak tam samopoczucie??

Taka kolej rzeczy miliony kobiet przez to przechodzą i żyją dalej i mają dzieci więc ja też przejde

Bunia - no młodszy źle napisałam :P Olga je słoiczki, od początku jest na butelce, daje jej czasami chrupki kukurydziane, biszkopciki również. Sama już siedzi, przewraca się z brzuszka na plecy i odwrotnie. Ładnie przesypia całe noce, tzn. o 22 karmienie i budzi się koło 7 ;) no i ma już 2 ząbki :) wampirek - ubranka nparwdę przecudowne, dobry materiał wiec polecam :) myszula - gratulacje :)

Pucia bedzie wszystko wporzadku nie nastawiaj sie negatywnie:) Myszula gratulacje:) Alicja pozazdroscic jej tych zabków

Właśnie siedziałam na allegro i mówię wam dziewczyny takie przeslodkie buciki znalazłam że musiałam je zamówić :)

Gość tik tak tip
hej ja się dołącze :) mam 21 lat a synek 9 mesięcy :)

Gość tik tak tip
i nie ma ani jednego ząbka :))

dziekuje:) no dziewczynki to maja przesliczne ubranka az Ci Alicja zazdroszcze:*

Myszula gratuluje dobrych wynikow w nauce;)Alicja ja teraz szukam fajnych bucikow na lato dla mojego szkraba ale jesli chodzi o buty to jestem naprawde bardzo wymagajaca i za cholere nie moge nic znalesc

Myszula gratuluje dobrych wynikow w nauce;)Alicja ja teraz szukam fajnych bucikow na lato dla mojego szkraba ale jesli chodzi o buty to jestem naprawde bardzo wymagajaca i za cholere nie moge nic znalesc

Dzisiaj nasze święto mamusie :) Ja dostałam perfum i wielki bukiet tulipanów :) córeczka bardzo pogodna i uśmiechnięta co jest dla mnie ważniejsze od prezentu :P Byliśmy z mężem i małą na obiedzie w restauracji z okazji dzisiejszego święta, do południa skoczyłam do swojej mamy a teraz mąż pojechał do swojej :) Olga śpi a ja mam chwilę czasu dla siebie :) Jest tu jakaś mamusia?

Rowniez witam w tym najwspanialszym dniu w roku;)ja dostalam bukiet roz i piekna srebrna bransoletkę

czesc dziewczyny dzisiejszy dzien nie jest dla mnie najpiekniejszym:( byłam u lekarza i powiedział ze mam słabe kosci pochwowe bo mnie barzdo bol, i musze isc do ortopedy i co on stwierdzi czy czesarka czy naturalnie bede rodzic, a mała tego spodziewam sie duzego dziecka:) i jak ortopeda napisze ze naturalnie mam rodzic a dziecko bedzie miało mniej niz 4600 to naturalnie a jak wiecej ponad to to cesarke bo mi moga kosci popekac jestem przerazona:(

No to prawda ze dla ziewczynek sa o wiele lepsze ciuszki:) Myszula mnie tz boały strasznie kosci pochwowe ale z tak nieprzeadzałam jakos musiałam wytrzymac.A z kad wiesz ze dziecko bedzie duze z usg??

tak z usg:( no i musze isc do ortopedy zeby stwierdził jak tam te kosci bo jak mi pekna to bedzie ciezko zeby sie zrosły:9 jestem załamana ja sie tak boje teraz ze szkoda gadac

co prawda nastoletnia już nie jestem ale młoda tak:) Mam 21lat(skończę w sierpni) I dwie córki Oli 3latka Kari rok:) najlepiej mieć dzieci z małą różnicą wieku. 3lata to max:)

Myszula ja bym sie zbytnio uusg niesugerowała ja bedac w 38 tyg usg mi wykazowyało ze jestem w 35 .A waga moze byc całkiem inna .No ale dla bezpieczenstwa idz do tego ortopedy zycze ci zebys mogła rodizc naturalnie:)

czesc postanowiłam ze bede robic cesarka jak ortopeda napisze ze moge naturalnie:)

niestety tak bo jak mi cos tam peknie to co ja potem zrobie nic. Wole miec pewnosc ze bedzie wszystko dobrze. Trosze sie ucierpie, no ale ja go takiego duzego nie wypchne

Moje dziewczyny byly malutkie jak sie urodzily wiec niewiem co bym zrobila na twoim miejscu niby polecam porod naturalny bo szybciej dochodzi sie do siebie i wogole ale faktycznie u ciebie cc chyba bedzie bezpieczniejsze