Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszula_19

Młode mamy po porodzie i przed

Polecane posty

Mój jest aniołem, jak się dowiedziałam o ciąży to zły mi poleciały, bałam się jak to będzie, On był opanowany i nawet szczęśliwy. Teraz każdą wolną chwilę spędzamy razem z córcią. Obowiązki powiedzielone na połowę, karmienie małej, kąpanie, przewijanie też. Mała jest oczkiem w głowie w mojej rodzinie i męża też. Pierwsza wnusia więc to nie dziwne :D

Wnusia to oczko w głowie nawet dziadków chodź oni chcieli wnuka to tak samo wniebowzięci jak i babcie :)

My niestety wakacje spedzamy w domu bo wiecie troche sie boje z takim malenstwem gdzies jechac

no jeszcze za malusi ale za rok to juz napewno gdzies pojedzieci:) az wam zazdroszcze ze jestescie po i macie te skarby obok siebie

Kingusia będzie miała wtedy jakieś 2/3 miesiące, to nie tak mało :P My z małą jechaliśmy jak miała 2 miesiące, 5 godzin w góry i ladnie spała przez drogę, dwie pobudki na mleko i dalej spała :) Na majówkę nad morze ale to już większa była, ale też ładnie 4 godziny w samochodzie, teraz lecimy samolotem i też mam nadzieję że będzie grzeczna :)

W lipcu hiszpania, na początku września chciałam jeszcze do Egiptu ale wszytsko zależy od tego jak Olga przjedzie podróż i zmianę klimatu, bo najważniejsze żeby mała dobrze sie czuła. :) Pamiętam zeszłe wakacje, z wielkim brzuchem po plaży ;) Jak wszytscy patrzyli.

My tez w zeszlym roku bylismy nad morzem Wiki miala wtedy 8 miesiecy w tym roku sobie odpuszczamy ale za rok planujemy grecje

Grecja jest piękna ale tak patrząc to jednak lepsza Hiszpania :) Powiedz mi jak z takim maluszkiem nad morze? jest szansa że będzie spała na plaży? mam zamiar zabrać taki pół namiocik żeby miała gdzie odpocząć.

Ja my byliśmy nad morzem teraz na majówce bo głównie spacery brzegiem morza, a pogoda też nie była przepiękna :) Ale liczy się klimad i wdychany jod :)

Ze spaniem to byla masakra wogole nie chciala spac caly czas sie bawic chciala ale jak juz padala ze zmeczenia to sama sie kladla i zasypiala

Czyli nawet dobrze :) Ja się boję tylko zmianu klimatu, żeby nie odchorowała tego, ale tyle rodzin z maluszkami podróżują i jest okej że mam nadzieję że miło spędzimy wakacje :)

Hej dziewczyny. Widze,ze o wakacjach rozmawiacie.My jedziemy na koniec czerwca..Czeka nas lot samolotem i stresuje mnie to strasznie..Ladujemy w Pl dopiero o 00:35..boje sie jak moje malenstwo to zniesie. Co do tesciowej to moja na szczescie tez jest daleko,bo inaczej bym chyba oszalala. Jak byla u nas to we wszystkim mnie poprawiala..myslalam,ze mnie szlag trafi.

Alicja mieszkam w Irl. Moj Sebus ma 4 miesiace-tzn skonczy 29go

SatinQ bedzie dobrze 3mamy kciuki:) Seventy zgadzam sie ale to sie tylko moze udac jak masz meza po swojej str a nie po str swojej mamy;/ Myszula a twój maz pracuje nie mozecie jakiegos mieszkania wynajac ?? Alicja ja uwielbiam ciuszki i nieumie sie oprzec i czegos niekupic i strama sie zeby we wszystkim pochodził Myszula mój bob wiedział co bedzie bo odrazu niebieskie kpił a ja mu nie tak predko no ale jednak sie niepomylił

Gość muszula_19
niestety narazie nie mamy takiej mozliwosci:( narazie mamy wydatek takie jak dziecko:( no ale za rok moze bedziemy jzu na swoim:)

Bunia - Widzę że Kacperek tylko 2 tygodnie starszy od Olgi :) Powiedz co mały już je i potrafi? ile waży i mierzy ? no i czy ma już ząbki? :)

oj z ciuszkami to ja tez mam problem..Ostatnio bylismy na zakupach,bo nie mamy rzeczy na lato dla malego..i..kupilismy pelen kosz ciuchow..polowy pewnie nawet nie zdaze mu ubrac...ale to wszystko takie tanie i sliczne.. no i od czasu do czasu jak wejde do jakiegos sklepu,a bedzie cos slicznego to nie ma opcji...kupuje..

Ślicznie ciuszki są na barline.eu, właśnie tak usiadłam i patrzę co by tu ślicznego zamówić. :)

Alicja faktycznie te ubranka sa przecudowne chyba sie skusze i zamowie cos dla moich maluszkow;)

myszula no to wam tego z całego serca zycze A własnie z kad jestescie??? Alicja hehe młodszy jst o 2 tyg:) Co do jedzienia to wsumie je wszystko tzn słoiczki zje ale niewszystkie kaszki .karmie go butelka .Czasem mu robie zupki prubuje mu dawac biszkopciki chrupki kukurydziane z deserków tez zje wszystko.Ale on jest szczupłej kosci .Co do potrafienia t o wsumie stwierdzam ze ma lenia zeby sie pokulał z plecków na brzuszke i na odwrót to trzeba swieta.Bardziej by juz chciał siedziec Wazy niecałe 7 kg i ma 66cm .Nie ma zabków ale gryzie co popadnie a najlepeij to by cały czas miał raczki w buzi .A jak jest z Olga bo pewnie ona moze juz wiecej potrafi i moze zjesc:)