Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszula_19

Młode mamy po porodzie i przed

Polecane posty

Gość Madlen---
Wampirek masz może jakieś leki od tej skazy? A jakie mleko jej dajesz? Mój Mariusz ma BEBILON PEPTI 2.

Mdlen ja tez podawalam to mleko na skaze niema zadnych lekarst trzeba tylko unikac produktow mlecznych skaza mija z wiekiem ja mojej do roku nie dawalam zadnych jogurtow serkow twarozkow itp pozniej powoli zaczelam jej wprowadzac produkty mleczne teraz zjada juz wszystko z tym ze caly czas ja obserwuje zeby skaza nie powrocila drugiej corce tez podaje pepti tylko ze 1

Gość Madlen---
Wampirek dzięki za rade:-) myszula gratulacje

Myszula rowniez gratuluje;) Dziewczyny ale sie pogoda popsula a juz tak fajnie bylo a jak swietujecie dzien dziecka?My w niedziele bylismy w bajolandii z Wikusia bo Kinia zostala z babcia mala sie wyszalala jak nigdy;)

pogoda jest tragiczna a w domu to sie az siedziec nie da:( moze zas wyjdzie słoneczko dobrze by było bo te dzieci takie szczesliwe jak sa na polu:)

Witam dziewczynki;)Musze wam sie pochwalic bo moja Wikusia dzisiaj zrobila swoja pierwsza kupke na nocniczku niewiem kto sie bardziej z tego cieszyl ja czy ona hehe