Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marisshhaa

Mój mąż chce wyjść do baru z kolegami!

Polecane posty

Gość marisshhaa

moja mama twierdzi ze w małżenstwie wychodzi sie razem albo wogle, mi robi zawsze awanture jak wychodze z kolezankami i jak mąz wychodzi z kolegami to nie daje mi żyć awantura ze go puszczam

Gość myslixpoczesane
też jestem tego zdannia ze jak jest się małżenstwem to juz niema wychodnego oddzielnie

Mama ma rację, jak się jest małżeństwem to nawet srać powinno się chodzić razem :o

Gość pytająca mamusia
uważaj autorko bo zaraz Cię objadą wyzwoleni kafeterianie, że jestes kobietą-bluszczem :) a co do tematu, zależy jaki macie układ po prostu, jak cos postanawiacie to trzymajcie się tego, więc zamiast się wykłócać to usiądźcie i pogadajcie o "zasadach" Waszego małżeńskiego pożycia i tyle :)

Gość fajansiarz
Jesteś kobietą bluszczem! Opanuj się!

Gość puść go do cholery
niech z kumplami się napije mecz oglądnie a ty mu niespodziankę przygotuj;)

Gość
i po chuj komuś małżeństwo

Gość myslixpoczesane
dlatego nawet do kibla chodzimy razem, trzymam mu pyte gdy sra :) chce tez zapisac sie do nieg do pracy ale nie chca mnie przyjac bo maz pracuje na budowie :(

Gość wrózka Anna Anelia
Moi drodzy zapraszam serdecznie na mój topik na wróżby darmowe zarówno jak i płatne symboliczną kwote ale dokladne Otóż myśle i mocno zastanawiam się nad dokładniejszą wróżbą wyglądałoby to tak mniej więcej dla każdego wróżba długości A4 kartki w każdej sferze finansowej i uczuciowej plus zdjęcie kart jakie wyszły wr wróżbie z opisem każdej z nich co oznacza ale taka wróżba to czas ok 25minut wróżba plus napisanie dokladnie jej i zdjęcie dodanie przez kabel także jeśli miałabym wróżyć jak dziś dziennie emailem ok 30 os sporo czasu ...Myślałam o symobilicznej opłacie ok 3zł za taką wróżbę.ALe nie jestem pewna tego pomyślu to wasz pomysł.Oczywiście nadal za darmo będe odpowiadać tu raz dziennie na 2 pytania każdemu.zapraszam wszystkich albo na dlugą wrózbe platną symobliczną kwotą albo na darmowe 2 pytania oto adres http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4459176&start=1050

Gość rowera
autorko trochę przesadzasz .....jak dla mnie ,pewnie że w małżeństwie dużo rzeczy robi się razem ale bez przesady ...facet potrzebuje męskiego towarzystwa a my kobiety babskich plot więc proponuje troszkę wyluzuj bo tylko z tego mogą być kłótnie i nic po za tym.....

Gość Zinnka
A kto w waszym malzenstwie ustala zasady? mamusia?:):):) takie bycie ciagle razem to jest dobre dla mlodych zwiazkow. Po kilku latach czlowieka zaczyna miec ochote na troche luzu. Mezczyzni chca pojsc na piwko z kolegami, a kobiety na zakupy i ploteczki z kolezankami. I nie jest to nic zlego....Ale warunek - to dziala w obydwie strony. Nie moze byc tak, ze jedna strona ma luz, a druga nie. I trzeba tu byc konsekwentnym.