Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin123456789

zaręczyny

Polecane posty

"zawsze jak cos przeskorbie to jada z psiapsiola w goy, moj skarb mowi ze wtedy potrafi wyladowac sie. " a to zmienia postać rzeczy skoro tak :) życzę powodzenia:)

Gość ewuncia1234556
sam masz najlepsze pomysły a nas się pytasz, phi .. foch! :D

Gość marcin123456789
moze zwariowalem, ale te 4 lata z nia to poprostu piekny okres. nie zawsze bylo dobrze, klotnie, problemy- ale zawsze wychodzilismy z nich razem. nie wyobrazam sobie zycia bez niej, normalnie dzieczyna aniol a jednoczesnie diabel. kocham ja nad zycie. a pomyslec ze od podstawowki bylismy razem i tak sie nienawidzilismy, a teraz chcemy byc malzenstwem

Gość marcin123456789
pytam sie o pomysły, bo czasem cos pokrzyzuje plany, chociazby pogoda ostatni czasy, musze miec przynjamniej dwa warianty, bo musi sie to stac 5 czerwca nie kiedy indziej

Gość ewuncia1234556
miło coś takiego poczytać, że ludzie są ze sobą szczęśliwi. Zatem wszystkiego najlepszego i powodzenia. Żeby plan z górami się udał:)

Gość marcin123456789
a jaki moge miec drugi wariant plisss pomozcie, moze faktycznie ta restauracja.

Gość marcin123456789
psiapsiola jej mowi, mi ze jak z pogoda nie wypali. to poprostu wieczorem zadzwonic do jej drzwi i zostawic na wycieraczce duze pudło, a w srodku mniejsze i mniejsze i w najmniejszym pudełeczku pierscionek.

Gość marcin123456789
plissssss

Gość ewuncia1234556
no ale zostawisz pudło i tak nie wiadomo co dalej z Tobą hihi. Znaczy będziesz się czaił gdzieś blisko rozumiem? , mnie tak średnio ten pomysł się podoba.. ale nie mam też nic lepszego. Jedynie co to sprawdziłam pogode długoterminową - ma być ciepło. ale nigdy nie wiadomo jak z tym deszczem bedzie.. hmmm

Gość marcin123456789
no wlasnie ta pogoda. z tym pudlem tez mi sie nie podoba. no ale musze miec jakis wariant. a ta restauracja, ona sie domysli

Ja mialam na mistrzostwach polski,w ktorych zawsze moj facet bierze udzial przyjechalam mu kibicowac a tu taki zaskok:)Na oczach 500 osob;) dostalam 120 roz:)

Gość ewuncia1234556
teraz inny wariant na śmiesznie.. gdzieś to widziałam. Miejsce jakie już tam ktoś sobie wymyśłi. Otóż gość przyszedł z mocno zabandażowaną ręką , mega opatrunek. Dziewczyna szok, co ci się stało itd. On gada że miał jakiś tam wypadek , a potem mówi że ma taki wielki szew tam bo mu szyli rękę i że jej pokaże. Wzbraniała się ale zaczął odwijać a tam pod spodem pierścionek w ręce hihi :D

Gość marcin123456789
uuuu gratuluje Ci:)

Gość marcin123456789
ooo to dosc fajne, i orginalne z tymi bandazami. kurde pewnien mnei zabije ale bedzie smiesznie hehehhe

jezeli mi to dziekuje:) mielismy orkiestre i zabawe z tej okazji do bialego rana:) i specjalny domek-tylko dla nas;)

Gość brzydula ty sliczna super
sexi laska jestes!

bez stereotypu !!!!! standardu jakim są bukiet czerwonych róz kolacja ze świacemi spacer zaskocz w najmniej oczekiwanym momencie

Gość marcin123456789
partner zatem ofiarowuje się w prezencie i dostarcza pod drzwi. Opakowanie powinno być solidne, w rozmiarach umożliwiających transportowanie osoby w pozycji przykucniętej lub siedzącej. Z zewnątrz może wyglądać jak przesyłka pocztowa z innego kraju (ze stemplami, adresem, naklejkami pocztowymi) a może też wyglądać jak gigantyczny prezent, opakowany w elegancki papier i wielką kokardę. Partnerka powinna otrzymać wyraźną instrukcję, iż z paczką powinna obchodzić się wyjątkowo ostrożnie i że nie może otwierać przesyłki nożem najlepiej niech ją otwiera od góry. Oczywiście doręczyciel udaje, że nie wie co to za przesyłka i nie ma najmniejszego zamiaru taszczyć paczki z powrotem jest bezpłatna więc nie ma się czego obawiać. Partner wyczekuje i wyskakuje radośnie z kwiatami w jednym ręku i pudełkiem z pierścionkiem w drugim ręku.

Gość marcin123456789
ale z tymi bandazami sie spodobalo

Gość ewuncia1234556
musze już zmykać. A z tym bandażem też by mi się podobało. Jeszcze żeby się nie wzbraniała za bardzo to można przynieść flaszeczkę z czymś że niby trzeba posmarować ranę lekiem. Wtedy nie ma wyjścia trzeba odwijać hehe. Ok, pozdrawiam i powodzenia! :)

Gość marcin123456789
dzieki ewunia. za pomoc. widzisz moze zaplanowals nam zareczyny:) dziekuje i tobie tez zycze duzo szczecia i milosci