Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

romantyczka25

mój facet i jego romantyzm...

Polecane posty

Romantyczka ależ my nie mylimy tych pojęć. Facet ma być męski, twardy ale i wrażliwy i romantyczny też.

ze co prosze?? kobieta wysmiewa faceta ktory pocałuje ja w reke na przywitanie? otworzy drzwi? wysłucha?? w jakim Ty swiecie żyjesz? wsrod jakis kobiet szukasz partnerki? na dyskotekach spośród 15 letnich gówniar? Kazda kobieta doceni takiego faceta. A Ty co? trafiłes na jedna idiotke i juz wszytskie wrzucasz do jednego worka?

Gość spokojna blekitna laguna
jesl jaka kobieta jest jakas to nie znaczy ze wszystkie takie sa bo faceci winni sa za to jakie jestesmy jedna nie pasuje bo nie cieszy sie z kwiatka jak cieszy sie za bardzo to tez zle bo pewnie by chciala codziennie albo jak dajecie kwiatki co jakis czas a potem co zapominacie albo ooo jescze lepiej jak sie staracie to wtedy nieliczy sie nic nawet pieniadze wydawane na kwiatki i nne pierdoly i te slodkie gadki jakie to jestesmy a potem rutyna i wszystko jest do du.. wy nas nauczyliscie wymagac wiec jestesmy wymagajace to tak jak faceci chca moc zdobywac a jak zdobeda to odpusczaja a my zostajemy z niczym ale nie zawsze tak jest bo niema okreslonego spspbu dzialania ani kobiet go nie maja ani faceci poprostu trzeba umiec sie dobrac i trafic na tego odpowiedniego droga autorko jesli nie wychodzi w taki spsob to moze rozmowa powiedz jakie masz oczekiwania i niech on swoje tez przedstawi moze sie uda moze butelka wina do rozmowy albo 3 :)

Proszę mnie nie oczerniać, bo ja nie miałam nigdy faceta na poważnie. Po prostu zauważam, że na tym świecie mało jest mężczyzn, którzy nie wstydzą się okazywać uczuć w jak najbardziej subtelny sposób. Nie żeby jakiś Werter, ale wycieczka do lasu nocą czy ognisko nad jeziorem, to jak najbardziej.

Gość 1Facet1
zawsze wredna, nie żal, prawdę piszą :D

Romantyczka ależ my nie mylimy tych pojęć. Facet ma być męski, twardy ale i wrażliwy i romantyczny też. tak ma byc meski kiedy tego potrzebuje, chce czuc sie przy nim bezpiecznie, chce by był twadry kiedy trzeba a nie plakal i rozpaczal kiedy mu sie paznokiec oderwie... ale chce tez zeby przyniosl mi kwiatka bez okazji albo zostawil na stole przed wyjsciem do pracy liscik z informacją ze kocha, ze teskni... czy to tak trudne?

Gość 1Facet1
zawsze wredna, nie gówniar, takie już jesteście, nie macie jakiegoś połączenia w mózgu i nie wiecie o co wam biega. Taki właśnie facet z czasem staje się dla kobiety nieatrakcyjny, a później często same marudzicie że nie ma takich facetów

spokojna blekitna laguna, mam do ciebie takie retoryczne pytanie. Czy u was na wsi była szkoła?

Gość tacy faceci giną
Wiecie dziewczyny romantyczność nie oznacza, że facet płacze podczas filmu, ja nawet nie przepadam za takimi filmami, w życiu jestem twardym realistą ale do kobiet mam delikatne podejście no ale kto ma miękkie serce ten ma twardą d..e. W życiu nie dałem sobie wejść na głowę, mam własne twarde zdanie na niektóre tematy ale daj dziewczynie szybko stabilność to zacznie wymyslać i wybrzydzać. Zauważyłem, że kobieta szanuje faceta jak się boi, że on ją zostawi a taki co pokarze, że mu zależy to szybko kopniaka dostaje bo wtedy same nie wiecie czy chcecie a może nie, przynajmniej ja na takie trafiłem.

prawde?? a to dziwne, bo poki co kobiety sie wypowiadaja ze chca takich romantyków a faceci uparcie twierdza ze kobiety jednak ich nie chca i zawsze wysmiewaja... wiec albo sa debilami, ktorzy swoje poglądy opierają na 1 nieudanym związku albo mieli to szczescie ze spotykali sie ze wszystkimi kobietami na swiecie i maja 100% porównanie. Jak dla mnie to banda debili, ktorzy musza sie w jakis sposób dowartościować.

Zauważyłem, że kobieta szanuje faceta jak się boi, że on ją zostawi a taki co pokarze, że mu zależy to szybko kopniaka dostaje bo wtedy same nie wiecie czy chcecie a może nie, przynajmniej ja na takie trafiłem. nie ma recepty na udany związek - to samo mozna napisać o facetach - jak juz panne zdobędą to szukają kolejnej. Jak facet robi coś zle to kobieta odchodzi, jak kobieta robi coś zle to facet odchodzi. Ty masz zal do kobiet ktorym okazałeś uczucia i one odeszły - widocznie nie trafiłeś na tą jedyną. To samo moze powiedziec kobieta ktora po raz 5-10 daje sie uwiesc facetowi, ktory obiecuje jej złote góry... i tak samo jak Ty dostaje kopa w dupe. Nie generalizujcie i bedzie dobrze.

Gość xczvfbnbcv
Facet to człowiek, a nie maszyna do programowania pod twoje zachcianki, i bez prawa do łez jeśli ma w sobie akurat takie uczucie, chociaż to z romantycznością nie ma nic wspólnego, ale ogarnij się z tym poglądem

moj facet trzyma mnie za reke zabiera na lody mowi ze kocha i choc dlugo trwalo zeby do tego doszlo sporo pracowalam nad tym poprostu wiedzialm co mam zaczelam brac go za reke na ulicy i zartowac smiac sie zobaczyl ze to nic strasznego pokazac swiatu ze sie kocha nie dziwi mnie wiec fakt taki ze sie tego wstydza bo facet to ma byc meski tak no ok ale jesli mam faceta ktory potrafi schronic mnie w swoich ramionach a jamowi mu o tym glosno ze tak chce sie tak czuc w jego ramionach to wiem ze bedzie robil to czesciej romantyzm to nie prezenty to nic innego jak dbanie o siebie i o uczucie do drugiej osoby czy kochac kogos to wstyd .....? clowiek w milosci przychodzi na swiat i w milocci go opusci ....

suczi18 tak byla na wsi ale w 97 powodz ja zalala wiesz a ty pewnie nawet nie miala szansy szkoly ogladac

Gość do zawsze wredna
Albo Ty nie umiesz zrozumieć że sama jesteś debilką, a faceci w tym temacie mają rację. To że kobieta coś pisze, że chciała by takiego i takiego nic nie znaczy, bo nie przekłada się na realizm. Taki dostanie w dupę, nawet jeśli słowa mówią co innego

SUCZI18 tak byla ale w 97 powodz ja zalala a ty pewnie na oczy nie widzialasjak wyglada co ?

Gość tacy faceci giną
Wiesz zwykle to było tak, że dziewczyny z którymi się spotykałem na początku wzdychały i niby szczęśliwe były więc po jakimś czasie należy do faceta zrobienie kroku na przód i zaproponować związek, oczywiście nie od razu ale po 1 czy 2 miesiącach spotkań myślę, że tak no i zwykle zaczynały się teksty, że się dziewczyna boi wiązać i woli bez albo sama nie wiem czy chce i zwykle skoro zrobiłem krok do przodu to go nie cofnę ale stawiałem pytanie czego ode mnie chcesz a że odpowiedź była " sama nie wiem " to kończyłem takie znajomości ja, bo skoro na początku ohy i ahy a potem nie potrafi odpowiedzieć na konkretne pytanie to bye. Ale nie twierdzę, że wszystkie dziewczyny się tak zachowują bo to by było egoistyczne stwierdzenie z mojej strony, ale twierdzę że nie było mi dane poznać takiej konsekwentnej osoby co wie czego chce i tyle.

no tak :D teraz wszyscy generalizują :D a mistrzami sa w tym faceci :P ja nie wiem co za banda dzieciaków sie tu wypowiada ale 99% moicj koleżanek przeżywa romantyczne zachowania swoich facetów jakby zamiast głupiego marnego kwiatka dostały conajmniej 10 tuzinów róż. Kobiety to doceniają ale Wy faceci uwazacie, że to złe, zawistne, kłamliwe suki, ktore leca tylko na kase i 20 cm penisa. Szkoda mi Was, ze zyjecie w tak ograniczonym swiecie. Moze warto spróbować wsrod normalnych kobiet a nie panienek z imprez ktore licza na 100 zl po udanym seksie.

Gość requiem dla snu .
autorko postu nie mam dla ciebie rady, ale korzystajac z okazji pochwale sie moim ukochanym: dzisiaj zrobil mi sniadanko do lozka:), potem seks, potem poszlismy na male piwko do knajpki, potem kupil mi ogorki kiszone bo mam smaki jak jakas kobieta w ciazy:P, wrocilismy do domu na seks, potem ugotowal dla mnie obiadek, potem wzial mnie na starowke na lody, potem obejrzelismy razem film w tv, potem pozwolilam mu ogladac mecz przez 2 godizny, ja siedzialm na kompie, potem poszlam pod prysznic a on w tym czasie pozamiatal podloge i poscielil lozko, potem seks i potem poszedl sie wykompac, przed snem jeszce mnie wypiescil (wiadomo o co chodzi;)) a teraz sobie smacznie spi, a ja wpadlam na kafe:) dodam, ze jestesmy zwiazkiem z dlugim stazem, mieszkamy razem bardzo dlugo. no to niech sie autorka zastanowi nad zmiana partnera bo nie ma sie co meczyc a romantykow i szarmanckich facetow jest troche na siwecie:)

tacy faceci giną a myslisz ze ja poznałam 1 faceta i to byl i jest ten jedyny na całe zycie? dostałam w dupe nie raz od meżczyzn który uważali, że chamstwo, olewanie i zdradzanie jest lepsze od szczerości i wierności. Wiele razy sie sparzyłam ale to nie oznacza ze mam sie zachowywac jak ta banda dzieciaków, które rycza bo jedna panna ich zostawiła. Zycie jest długie, na kazdego przyjdzie pora. A najgorsze, najżałośniejsze i najśmieszniejsze w tym wszystkim jego to generalizowanie - KAZDA kobieta itp. Wrzuccie na luz, bo to sie smieszne robi.

Gość malinowa pijanka mniam
Każdy pan , chlopiec , meżczyzna i facet ma potrzeby by kochac dawac poczucie bezpieczeństwa i obdarzac kobiete tym co najlepsze , trzeba tylko umiec to docenic jak sie starają ale według mnie każdy szuka tego czego potrzebuje i zawsze znajdzie romantyczka 25 życze ci powodzenia i oby sie udało

nie ma co wrzucać wszystkich do jednego wora. Romantyzm romantyzmem ale z umiarem, bo przesada nie wskazana jest. Tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 chuja warte! Cześć

Nie warto kobiecie okazywać żadnych uczuć bo i tak to niej nie robi wrażenia. Kobieta traktuje mężczyznę jak zabawkę, która jak jej sie znudzi to zmienia na następną. Kobieta jest jak pasożyt, wysysa z faceta całą energie a od siebie nie daje nic. Nie potrafię sobie wyobrazić jakim trzeba być głupcem żeby zakładać rodzinę, przecież kobieta i tak na pewno

nie chodzi o to że tępicie romantyzm ale o to że przy okazji niszczycie wrażliwość która jest podstawą tego co nazywam człowieczeństwem i przy okazji promujecie prymitywów

Gość tacy faceci giną
zawsze wredna a czy ja napisałem, że popieram takie mówienie że każda kobieta jest be, sam widzę jak niektórzy z moich kolegów traktują swoje dziewczyny i w moich oczach są prostakami, ja nie miałem jakoś farta do spotkania osoby która by była konsekwentna w tym co robi wobec mnie co wyrobiło we mnie pewien brak wiary w siebie a nie w kobiety.

Gość tacy faceci giną
Wartościowe kobiety i faceci moim zdaniem przeważnie byli skrzywdzeni i dla tego są sami bo się boją okazać uczuć aby się nie powtórzyło to jeszcze raz i tak to jest a taki obojętny/a to ma podejście jak nie ten/ ta to ktoś inny.

Gość 1Facet1
Po pierwsze wypada się zastanowić co takiego kobieta która wymaga swoich ideałów, sama daje od siebie?... Bo to bardzo rzadko się zauważa że coś więcej poza poczuciem "księżniczki". Annonim7, zgadzam się z Twoim ostatnim postem. Ja sam dostałem po dupie, nie jestem raz, a tyle że otworzyłem oczy

Gość malinowa pijanka mniam
Achhhhh ci mężczyzni za wszelka cene chcą zwalic wszystko na te biedne kobiety nie łatwiej jet poprostu zostawic to tak jak jest ciągle tylko że to my ale czy tak jest naprawde no sami pomyslcie bo wina jest i nasza i wasza bynajmniej ja tak uważam i jak spotkam tego jedynego na cale życie będę mu dziekowac za kazdy dzień który ze mna wytrzyma i to samo w sobie jest romantyczne i męskie bo wytrzymac z kimś takim jak ja to musi miec facet nerwy ze stali i anielską cierpliwoś ale jak wytrzyma to chwała mu za to