Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem idealna ! Bywa ;)

Zdrada ? hmmm co sądziecie ?

Polecane posty

Jakie wy macie na ten temat zdanie i opinie ? Czy zdrada naprawdę jest taka straszna ? Ciągle błądzimy w tym temacie, niektórzy nawet doszukują się tego swoich związkach, niektórzy nawet sobie wmawiają - "na pewno mnie zdradza" ... Po co ludzie tego się doszukują ? Czy nie lepiej być w partnerstwie i życiem tez własnym życiem ? Niektórzy kochają swoich partnerów ale zdradzają ich na bokach i robią wszystko żeby się druga osoba nie dowiedziała ! A dlaczego bo można kochać jedną osobę a pociąg fizyczny mieć do wielu osób. Nie wieże w to że ktoś jest w partnerstwie i nigdy nie myśli o obcych osoba i nie ma pociągu do kogoś innego !! To są prawa fizyki i chemii .

hehehe

Dla mnie zdrada oznacza koniec związku. Jak się kogoś naprawdę kocha, to nigdy nie dopuści się takiej obrzydliwej rzeczy, jaką jest zdrada.

Gość
nie chce umrzec na aids, dlatego ludzie w związkach nie powinni sie zdradzać. nie ma nic gorszego jak zarazić sie od osoby ktorej ufasz

zdrada jest wstrętna ale to już chyba każdy wie ,że boli też .....osobiście jeśli by mój partner mnie zdradził to chyba bym nie chciała o tym wiedzieć ..wiem że najgorsza jest lepsza prawda niż słodkie kłamstwo ale tak jest wygodniej......a pewnie że jeśli jesteśmy w związku to myślimy o innych to po prostu chemia ale pamiętaj "chcieć a zrobić "to dwie różne rzeczy ....szkoda tylko że jest tyle pokus....... ' ' '

zdrada nie tylko oznacza zdrade fizyczna np. sex ale mi chodzi tez o pocałunki, jakieś pieszczoty nie od razu sex

no właśnie ach te pokusy ;)