Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOBACZCIE JAKA LASKAA

ZOBACZCIE TO JEST DZIEWCZYNA IDEALNA!!!

Polecane posty

Gość ZOBACZCIE JAKA LASKAA
widzieliscie cie piekniejsza?

Gość atrament
kurwa nie mam nk...to straszne :(

Gość sgfdgsdg
Szału nie ma!!Żadna piękność-wręcz przeciwnie bo jest tak jakaś plastikowa.No ale są gusta i guściki :) Ważne że się tobie podoba.

Gość edkaaaaaaaaaaaaawow
ma piękną twarz

Gość ewf
Taka strona nie istnieje.....

Gość Bibka na sali
ohh ja nie mogę otworzyć obydwoch linkow :(((

Gość y o n a s z
E tam, normalna siksa. Blondi, w dodatku lubi limuzyny.

Gość ale pierd**icie
chłopakowi moze sie podobać i jak mówi ze jest dla niego piękna idealna to widocznie tak jest chyba ze se jaja robi ja tam akurat zdjecia nie widziałam i ciekawa nie jestem zreszta wg mnie to moze byc przecietnA

Gość Bibka na sali
wrzoccie jakies jej foto bo nie umiem zobaczyc

Gość yyyyttttt
Słuchaj, ważne że Tobie się podoba, i ie pytaj innych o zdanie bo np. ja powiem Ci zupełnie co innego... A do tego aż bije od niej suką :D...

Gość NIEZIEMSKAAAPANNA
nie jestem facetem tylko kobietą! i jestem pod wrazeniem jej urody!

Gość dobrze znam...................
figura super, te nogi :) nie można się przyczepić reszta zrobiona tak jak ktoś wyżej napisał - zbyt sztucznie a poza tym mówiąc krótko lansuje się - jakaś niedoszła modelka może lub aktorka

Gość sdfsdfs
e tam, bzdury piszą. Ja jestem kobietąi też uważam że ma piękną twarz. Trochę zjebane włosy, wyglądają jak peruka na zbliżeniach, ale twarz ma cudną. Trochę jak Charlize Theron.

Gość ale pierd**icie
a wogole to co ma znaczyc dziewczyna idealna ? nie ma czegos takiego są rózne gusta i gusciki normy piękna sie tez zmieniaja ..

Gość ale pierd**icie
śmieszą mnie takie zdjęcia tym bardziej jak pomyśle ze facetów to może podkręcać .. ja nie mogłabym w ten sposób pozować do zdjęcia i mieć taka poważną uwodzącą minę śmieszy mnie to ... ona być moze jakaś fotomodelka na pewno ma na to możliwości wizualne ... nie znam dziewczyny atrakcyjna zgrabna uważam ale tez nie specjalnie szczęśliwa wydaje sie cos nie tak ...

Gość rodzynek ;)
o ja pikole nie wiem co powiedziec skad ty wziales taka lafirynde?? Szukasz laski do lozka na zabawe czy zyciowej partnerki bo na sex to sie nada ale do niczego wiecej. I jak na 25 lat to laska strasznie infantylna i gowniarska

Gość katerrinkaa
widać ze kobiety są zazdrosne piszecie ''ciekawe co ma w glowie'' itd ciezko wam stwierdzic JEST ŚLICZNA!

Gość yyyyttttt
ale pierd**icie, to nie myśl tak, dla mnie to tak samo śmieszne i żałosne, do tego jakieś przykre...

Gość yyyyttttt
katerrinkaa kolejna kretynka która nie potrafi zrozumieć że gust istniej tylko w głowie konkretnego człowieka, i tylko taki jest dla niego odpowiedni. Porównania że ktoś jest "śliczny" są chore

piękna twarz ale dla mnie trochę oprawa zryta, szpetna lekko, kolor włosów fatalny i niektóre fryzury też mi się nie podobają i czasem zbyt dużo makijażu. Twarz piękna i figura też ładna :)

Gość yyyyttttt
w konfrontacji z innymi gustami oczywiście. Na temat urody nie ma czegoś takiego jak obiektywizm, a jego złudzenie

Gość ;,;,.;,
twarz ładna, lecz nie śliczna. Ogłupieliście? Jest dobrze zrobiona i opalona a to baaardzo duzo daje, sama cos o tym wiem. Ma super figurę, włosy do niczego. Suma sumarum ładna, lecz nie piękność. I za sztuczna. Ja kiedys tez taka bylam sztuczna, ale na szczescie przejrzałam na oczy. Teraz wygladam jak CZLOWIEK i nadal jestem uwazana za bardzo ladna dziewczyne. Nie sztuczną lalę!

Gość rodzynek ;)
dziewczyna pewna siebie swojej wartosci czujaca sie kobieco i sexownie nie musi robic ze swojego wygladu dziwki bo wie ze mezczyzni i tak beda sie nia interesowali i wie ze sexowne jest to co skromne ale lekko zalotne a nie takie ohydne i wulgarne Brak slow poprostu .... ta laska swoim wygladem wprost mowi ... bierz mnie bo tylko do tego sie nadaje trudno powiedziec czy jest ladna jak przestanie tlenic wlosy rzucac te szminke na usta to wtedy mozna powiedziec czy jest ladna czy zrobiona ladna to ja moge powiedziec o kobiecie ktora faktycznie czaruje sowim natulanym wygladem