Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZOBACZCIE JAKA LASKAA

ZOBACZCIE TO JEST DZIEWCZYNA IDEALNA!!!

Polecane posty

Gość rodzynek ;)
i ktos tu pisze o zazdrosci .... no o taka dziwke z wygladu zadna kobieta zazdrosna byc nie musi jedyne co moge pochwalic to figure ale tez nie musze zazdroscic bo sama jestem zgrabna

Gość ;,;,.;,
piękna i w miare naturalna to jest Pani z reklamy maybelline po prawej stronie

Gość yyyyttttt
rodzynek ;), jak bardzo się z Tobą zgadzam :D

Gość v\cxbdf
Piękne może być jedynie wnętrze człowieka

A zresztą wszystko jest kwestią gustu :O to że się komuś ktoś nie podoba nie znaczy że jest zazdrosny :P

Gość rodzynek ;)
Tak ktos tu ma racje ta pani po prawej stronie z reklamy jest naprawde piekna a nie taka sztuczna dziwka jak dziewczyna z linka

Gość rodzynek ;)
I zazdroscic to ja moge ale wlasnie tej pani z reklamy a nie jakiejs lafiryndzie

trochę ma wszystkiego za dużo :O Jakby miała normalny kolor włosów i makijaż delikatny to by było super ale co kto lubi, wczoraj oglądałam zdjęcia takiej laski, która była straszna ale linka nie dam :P

Ta pani obok bardzo ładna z reklamy ale uwierzcie mi tutaj też jest retusz :) Nie ma ludzi z idealnie gładką skórą :P bez cieni czy piegów :O

Gość vcbgncvx
Pewnie że nie ma, a kobiety oglądając te retusze wpadają w kompleksy, co może zmęczyć nawet faceta z którym jest

Gość vcbgncvx
Może to wydawać się dziwne, ale byłem kiedyś z bardzo atrakcyjną kobietą, miała kompleksy bo chyba chciała być jak ta pani z obrazka obok, bez żadnej malutkiej zmarszczki mimicznej i wogóle... Cycki nie takie sobie wkręciła. Na pewno nie takie jak miała 20 lat, dla mnie były cudne, przede wszystkim dlatego że były jej. Najpierw próbowałem wyprowadzić ją z tego błędu, ale obracało to się przeciwko mnie. A z czasem od tego marudzenia, ciągłego słuchania, tak mi się to wgryzało w mózg, że przestała być dla mnie zupełnie atrakcyjna, sam zacząłem patrzeć jej oczami.... Babki, leczcie się z kompleksów

Gość bałwanekBULI
a moze to sama dziewczyna dodala swoje zdjecia podszywajac sie pod faceta ? :P bo chciala sobie poslodzic skoro juz wydala na sesje fotograficzna to sie trzeba pochwalic ;) ps nie jestem zazdrosny :P

Gość ale pierd**icie
ja tam bywam zazdrosna ale nie o śliczne laski w cudzysłowie bo to pojecie względne ... no bo czego mam jej zazdrosc ? zainteresowania zwracania uwagi na siebie ? to często bywa męczące jesli urode wykorzysta do zbijania kasy bo będzie wzietą fotomodelka to ma z tego jakas korzysc czy jesli pracuje w jakims innym zawodzie w ktorym, wazna jest uroda ale tak w zyciu prywatnym to co jej z tego ? przeciez nie nie będzie randkować czy nie pojdzie do łózka z wszystkimi facetami naraz choc moze i nawet wszyscy mogliby byc chętni .. bedzie zmieniac facetow jak rękawiczki ? to jest meczące i w koncu nudne takie zaliczanie facetow ... wzbudzanie podziwu u innych i jednoczesnie swiadomość zawisci i zazdrosci ze strony kobiet tez malo ciekawa. osobiscie uwazam za chamskie takie podniecanie sie urodą innej kobiety przy swojej kobiecie czy przy kobietach którym ewidentnie tej standartowej pięknej urody brakuje bo w takiej konfrontacji jest im przykro i nie dziwne ze moga byc zazdrosne no chyba ze maja szczeście i trafiły na fajnych facetow dla ktorych pomimo wszystko sa piekne jedyne i najsliczniejsze to wtedy tez nie maja czego zazdrosic tej pięknej lasce.

Gość jimyy
dajcie foto tej panny na jakis serwer poza naszą klasę,bo wyswietla mi się komunikat,że takie konto nie istnieje

Jeśli masz konto na nk to zrob tak wejdz na profil swój skasuj swój numer i skopiuj numer jej profilu. proste :)

Gość jak chcesz
photos.nasza-klasa.pl/11604871/87/mai n/f3d95d7241.jpeg

Gość hellllp
dajcie już spokój tej dziewczynie. Jej sprawa co chce robić. Jak jest ładna niech korzysta - takie realia

Gość wstawiła zdjęcie
to sie komentuje