Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lil_Mo

co o mnie myślicie?

Polecane posty

mam 20 lat, nie zależy mi na tym aby mieć kogos, nie umawiam się na randki ;] mam w dupie tą całą miłość. co mi wróżycie? ;] prosze o poważne odp.

wróżę Ci wspaniałe życie bo sama takie prowadzę. też mam 20 lat i mam głęboko w doopie miłości, facetów, kwiatki, sratki, liczę się ja i tu i teraz ;]

wielkie dzięki, bo myślałam ze cos ze mną nie tak ;] tez koncentruje się na sobie, właśnie wybieram studia ;p szkoła.. praca i długie mlodzieńcze wakacje przede mną ;)

tez mam taki zamiar. zreszta ja zawsze kumplowalam sie z chlopakami i nie interesowalo mnie zakochiwanie sie itp. ;] nigdy tego nie zalowalam i na bank nie bede. zreszta lubie siebie i swoje dotychczasowe zycie i przyszle zapewne tez polubie ;)

Gość Luidżi
tak trzymaj dziewczyno

Gość musk and pinkeyyy
mam podobnie, mam 19 lat (za kilka miesiecy juz 20) w dupie mam swiat zakochanych, miłostki, romantyzmy, jak napisala jedna z was wyzej licze sie ja :) nie mam zamiaru tracic czas na facetow

Gość chłopek roztropekd
LilMo jak ci sie niezobowiązującego seksu zachce daj znac na kafe :)

no dokładnie, nie chce się rozczulać ale tak szczerze to nie znam nawet udanego małżeństwa na 100%, związki trzeba spostrzegać jako rozrywke w zyciu ;p etap który moze się zakończyć w pewnym czasie bo przeciez nie od nas zależy czy partner nas zdradzi w danym momencie, lepiej się skupić na sobie i inwestować w siebie.. zainteresowania czy wygląd a napewno się opłaci. czy się myle?

Gość fiu fui fuiu
zmieni sie wam. ja tez tak myślałam (mam 28 lat). Potem życie pokaże co innego- dorosłość.

Gość Mydlanaaaa
Nie bądźcie takie pewne;p nie wiecie co Was czeka jeszcze;p

a jaka to niby dorosłość? pieluchy? ;p bo wpadka.. o nie!

dokladnie ;] i zawsze mnie dobijalo jak slyszlam komentarze o facetach jacy to oni boscy ale brak odwagi zeby zblizyc sie choc na krok :D ja w zasadzie nie widze sensu w slubach i innych pierdolach. wg mnie "zwiazki" powinny opierac sie glownie na przyjazni ;]

Gość a seksu sie wam nie chce?

ja w pieluchy sie nie dam wrobic. nie lubie dzieci. predzej sobie podwiaze jajniki ;p

Gość Mydlanaaaa
nooo niezłe mądrości:) przypomnijcie sobie to na ślubie:)

no dokładnie. mam tak samo jak Ty :) z chłopakami zawsze lepiej się przyjaźnic, dziewczyny bywają zawistne ;p facet jest potrzebny ale przyjaźń wystarcza ;)

ja sie przejechalam na "przyjaciolkach" i wiem ze lepiej sie dogaduje z facetami. nie uwazam ze bede cale zycie sama bo np na starosc nie chce byc smaotna. ale jakies uniesienia i wybuchy uczuc to wg mnie jest pic. przezylam 20 lat. nie jest to duzo ani malo. przez caly ten czas ani razu sie nie zakochalam. a jedyny facet ktory mi sie podobal to bartek wrona. :P kiedy mialam 6 lat ;p ja wole niezobowiazujace znajomosci. podoba mi sie to ze jestem wolna, nie musze sie tlumaczyc gdzie ide, z kim rozmawialam i tego typu sprawy. nie wiem co bedzie za dziesiec czy dwadziescia lat. jednak na dzien dzisiejszy jestem szczesliwa singielka ktora zwraca uwage na siebie a nie na samcow ;]

Gość fiu fui fuiu
dokładnie - przypomnicie sobie to na śłubie. ja też mówiłam,że dzieci nie lubię, że to nie dla mnie - a teraz mam pieknego 2 letniego smyka. Zmieni się wam w główkach za kilka może nawet 2 lata. to się nazywa dojrzewanie psychiczne. zbuntowani jesteście - póki co.

Gość musk and pinkeyyy
mydlana nie badz pewna tego slubu, np ja nie jestem stereptypowa polska kobieta ktora wpakuje sie w pieluchy w wnieku lat 20, małżenstwo z przymusu, na wszytsko jest czas nic pochopnego nie mam zamiaru robic

Gość karkk
stereotypowa Polka rodzi dziecko z wpadki wieku 20 lat? ciekawe, nawet baardzo.

dokładnie nic na siłę, w końcu każda z nas jest inna, te wszystkie miłości są dobre ;d w serialu M jak milosc ;d jedzą obiadki w kazdym odcinku przy stole ;p ja się w takiej scenerii rodzinnej nei widze ;] facet to facet ;p mało który z moich rówieśników traktuje dziewczyny poważnie, także na dzień dzisiejszy nie dopuszczam nawet myśli na miłość oh i ahy ;p jak z telenowel brazylijskich. ;]

Gość musk and pinkeyyy
grrr swiete slowa, ludzie czesto to mylą

Gość musk and pinkeyyy
@karkk chodzi mi o typowe wpadki, nie koniecznie w wieku 20, powyzel lub ponizej równiez, czesto sie zdarza ze dziewczyny wychodza za ojcow swoich dziecibez zadnego uczucia

Gość karkk
No tak, zdarza się. Zdarza się też że dziewczyny wychodzą za faceta (szok!) bo go kochają, i nawet nie są w ciąży:)

no tak miałam koleżankę w klasie, leci na jego kase bo wie że mature z matmy i tak obleje przed wynikami ;] on bogaty więc zycie ustawione ;) hura ;d hehe..

Gość musk and pinkeyyy
śmiem twierdzić z obserwacji, ze czesciej są to małżanstwa z rozsądku, przymusu, zeby ludzie nie gadali, itd itp przykre bo mamy 21 wiek i kobiety powinny być bardziej niezalezne, oczuwiscie nie mowie, ze nie ma tych z czystej miłości, jest ich duzo lecz nie tak jak wyzej wymienionych