Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włocławianka_ewa

TAMA we Włocławku!!! Wytrzyma?

Polecane posty

Gość włocławianka_ewa

Czy sa na kafe wlocławianie?? jak myslicie czy tama poradzi sobie z napływającą wodą?

Gość Tuks całkiem ohujał
nie

Gość włocławianka_ewa
Przed wodą to jeszcze można uciec, ale przed skażeniem nie bardzo... A wszyscy wiemy ile na dnie tamy rarytasów z tablicy mendelejewa. Siedze i paznokcie gryzę... szok

"Tuks całkiem ohujał winni tej sytuacji czyli kto? |" Dokładnie nie sprawdzałem ale większość sejmu,senatu i sporo urzędasów-zwłaszcza od ochrony przeciwpowodziowej i ich mocodawców:P.

Gość a po co........
miejmy nadzieje ze NIE :P

Jestem z Włocławka... Nie wiem czy wytrzyma, mam taką nadzieję. Jak nie wytrzyma to papa całemu województwu bo rozwali nasze zakłady chemiczne i skazi się środowisko;/ Ale myślę, że wytrzyma, chociaż ze względu na to, że z tamy spuszcza się teraz dużo wody to pobliskie miejscowości się mogą podtopić;/. W Toruniu podobno bulwary podmywa, a w Nieszawie jakąś ulicę zalało.We Włocławku kilka ulic na zawiślu zalewa. Nieopodal w Bobrownikach zalało kilka domów. Mam tam znajomych i wiem, jak wszyscy się boją- w końcu to jeszcze nie fala kulminacyjna.

Gość co sie dzieje strach sie bac
:(

Gość jakjakiel
zycze zeby wytrzymala, choc wiem ze jest w kiepskim stanie juz od wielu lat ------------------------- Zbieram na Citroen C6 www.citroen.pl/citroen-c6/

Noc przetrwaliśmy ;]. Za kilka godzin przyjdzie fala.