Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowana niemilosiernie

powódz i rodzinka nam siedzi na głowie. oszaleje!

Polecane posty

Poprostu dostaje szału. Rozumiem, że ich zalało, ale to już jest przesada. Zjechała się ciotka z mężem i dwoma rozpieszczonymi córeczkami. Nie dość, ze musze znosić ten tłum i ich obecność, to nie da sie normalnie funkcjonować. Mama udostępniła im mój pokój, ja w efekcie siedze z nią i spie na materacu. Jest tłok. Nie ma chwili ciszy. Do łazienki kolejka. Te gówniarki chcą korzystać z mojego komputera i musze im pozwalać. Na dodatek chodzą w moich ubraniach!!! Ciotka nie raz w srodku nocy zaczyna ryczeć. Ta mlodsza gowniarka ciagle za jakims chomikiem płacze. oszalec mozna. Jeszcze moja mama im dała swoje oszczednosci, zeby sobie jakies rzeczy osobiste kupili czy cos takiego, a teraz chce wziac pieniadze odemnie na oplacenie rachunków, ktore sobie zarobiłam na wakacje. o nie! po moim trupie. Mam nadzieje, ze jak dostaną tą zapomoge od państwa to nam zwrócą za hotelarstwo w naszym mieszkaniu. uh.. musiałam sie wygadac. lepiej troche. mam nadzieje, ze ktos mnie rozumie.

Gość idiotyczne prowo

Gość byle do przodu :)
poszkodowana niemilosiernie -naprawde jestes taką debilką, czy tylko udajesz? Marna ta prowokacja!!!!!!!

Gość sytuacja może się odwrócić
wtedy się będę "cieszyła" razem z tobą :P

wierzyc mi nie musicie pfff. ja im kazałam tam mieszkac i sie zalewać? no i nie jestesmy ich jedynymi krewnymi. zjechali sie do nas bo wiedzą jaka moja mama jest.

zresztą ja ich nigdy nie lubiłam!

zjechali się to trudno, ale żeby takie cyrki uszkuteczniac? z jakiej paki mają mi zajmowac pokój? to oni powinni spac na materacu i jeszcze byc za to wdzięczni. z jakiej racji ja mam tym dziewczynom dawac ubrania? cale szczescie, ze majtek im nie musialam odstąpić. ale, to bym jeszcze przezyla. najbardziej mnie wsciekli z ta kasa :o biedni nie byli więc na 100% jakas kase mieli na koncie w banku. wiec czemu moja mame oskubali do suchej nitki? bo co ? bo kazdy grosz sie przyda i te swoje to zatrzymaja w banku a beda zyc na nasz koszt?

zawsze byli bogatsi od nas. musialam ciagle ogladac te ich zdjecia z wycieczek i sluchac przechwalek tych dziewuch. "ah oh ę perdę, bylismy we Francji.. w Turcji" srurcji kurwa :o a na urodziny dali mi uwaga.. 100zł :o a sobie wypasioną furke kupili. ehehehe z tego co wiem to tą toyote też im zalało :D

Gość eeej aster290
wez tak nie pisz,bo jeszcze cię posłucha... :O:D

na czas wyciagna pieniadze z banku o czym ty mówisz??? przeciez mogą isc do banku w naszym miescie. co za problem?:o

zreszta stać ich na próżnosc i szpanerstwo to się odkują. a mnie mam nadzieje, sie ta kasa zwróci, albo zwyczajnie jej nie dam.. bo nie mam co liczyc, ze oddadza co kolwiek do wakacji :o

jeszcze mam dzisiaj jezdzic po sklepach z ta starsza pipką i szukac identycznego chomika dla tej malej. no ludzie.. czy nie mogą jej powiedziec, ze poszedl do nieba/piachu czy tam wody, a nie mi niedziele zatruwać. zreszta co oni maja do roboty. niech sami sobie jezdza i szukają. pieprze ja sie z domu nie rusze

Gość hehe masz racje
powodz powodzia ale powinni byc wdzieczni za pomoc, nie musicie ich gościć.... a ubezpieczeni chociaz sa? bo jak nie to tusk za moje podatki chate bedzie im budowal;/;/;/.....ludzie nie mysla a potem maja pretensje...30 zl na rok ubezpieczyc chate to rzeczywiscie strasznie duzo

Gość hehe masz racje
300 miało byc

ale dzisiaj to już chyba se nie pochodzisz po tych sklepach za chomikiem bo niedziela jest

Gość svcasdvdf
Autorko targaj się stąd

ja pirdole. chomika nie znalezlismy. w ogole to sklepy byly pozamykane. powiedzialam jej ze chomik sie utopił to teraz jest płacz na caly dom. kurwa nie wytrzymam

Chomika jutro kupicie a kase pewnie oddadzą jak zlikwiduja lokatę.

no wlasnie nie wiem czy oddadza bo im teraz kazdy grosz potrzebny :o

a chomika nie kupimy. po opowiedzialam jej ze szczegolami jak sie maly, bidny chomiczek topił. wiec juz wie.. ale ja mam teraz za kare szlaban kurwa :/

Dlaczego bez serca? i łajza? poziomka ładnie to tak wyzywać? ciekawe jak bardzo ty byś się cieszyła na miejscu autorki:D:D

Niepotrzebnie mówiłas, było powiedzieć ze siedzi na szafie i kupic jutro, a tak masz szlaban, no trudno.

a czy ja sie wobec nich nie wykazuje taktem i kultra? skad wy to wiecie. to ze sie przyjde wyzyje na forum to chyba lepiej, a nic nie poradze na to, ze jestem wkurwiona 😡

Przynajmiej jest szczera. Takt, gdy bogata ciotka oskubuje Cie z ciezko zarobionych pieniędzy na wakacje mozna sobie w buty włozyć.

maja pieniadze pewnie na koncie, ale po co stamtad brac? kazdy grosz sie przyda na odbudowe domu. a pieniadze przeciez da im moja matka i jeszcze nakarmi...

dla ciebie moze byc prowo. a ja siedze i sie wyzywam, nie moge?