Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowana niemilosiernie

powódz i rodzinka nam siedzi na głowie. oszaleje!

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa
Ja tam się nie dziwię.... Też by mnie to wkurwiało.... Z rodzina wychodzi się dobrze tylko na obrazku...

Gość poszkodowana niemilosiernie
nie pojde pobiegać. bo mam szlaban przeciez :D

Gość taa niedobra pupa
To zrób im jakiś głupi kawał na pocieszenie.... np. wduś do butów pastę do zębów. Albo najlepiej załóż na kompa hasło dostępu, i mów że zapomniałaś jakie....

Gość taka jedna dziołka
wystap o odszkodowanie za straty moralne.

Gość hihahahe
czytajac wypowiedzi autorki jestem pewna, ze to jakaś niedojrzała małolata. Ma moze góra 16 lat i głupiutka jeszcze jest strasznie.

Gość do autorki topicu
pewnie całe życie im zazdrośiłaś kasy bo sama jesz słome na obiad i nic nie macie bo twoja matka jest za leniwa zeby pracowac i stary pewnie dlatego was zostawil, bo tylko na akse lecicie ale leniwe zeby robic

Autorka posłuchaj większośc osób cię krytykuje że jesteś zimną i bez serca suką ,ale pewnie większośc z nich gdyby była na twoim miejscu wpieniała sie gorzej . Twoja mamuśka ma miękkie serce a jak się ma miękkie serce to trzeba mięć twardą dupę. Ja na twoim miejscu na 100% bym się zbuntowała czemu tacy szpanerzy zwalili się właśnie do was.Okej rozumiem powódź ale z tego co piszesz wiedzieli do kogo się wjebać bo twoją mamuske można nieźle wykołować z tego co piszesz.Jeżeli twoja matka jest taka miłosierna to trudno,jej nie zmienisz ale ty nie daj się wkręcić w żadne miłosierne akcje i absolutnie nie dawaj nikomu żadnej kaski.Jak coś mów że pozyczyłaś już komuśalbo na coś wpłaciłaś i bądź nieugieta ,tylko tak przetrwasz ten czas pozdro

Gość u nas tez wiele razy w wakacje
przesiadywala rodzinka mojej matki.tez sie wkurwialam.teraz matka nikogo juz nie zaprasza zmadrzala nareszcie a ci madrzy co twierdza ze autorka jest wredna ciekawe jakby sie czuli bedac na jej miejscu.ja jej wspolczuje!

Gość przepraszam bardzo ale poco
taka agresja co? kazdy mowi to co czuje chyba mozna tak?

Gość przepraszam bardzo ale poco
i nie trzeba przy tym obrazac wulgarnymi slowami tych co sie z toba nie zgadzaja!