Gość wweee Napisano Maj 23, 2010 Mieszkam z mężem bardzo blisko (za blisko) jego rodziców. Mieszkamy w rodzinnym mieście męża i on często spotyka się z kumplami....ale nie w tym problem...otóż cokolwiek wydarzy się w naszym małżeństwie - jakis spór czy kłótnia mąż o wszystkim mówi kumplowi, bratu i matce...rozpowiada nasze prywatne sprawy...swego czasu teściowa miała nawet czelność pytac jaką mamy wyplatę! Na szczeście po mojej uwadze mąż przestał ją informować (przynajmniej tak twierdzi)...jednak jeśli chodzi o inne sprawy nie mogę nic z tym zrobić...gdy zwracam męzowi uwagę, by nie rozpowiadał o wszystkim wokoło, on się obraża...i nie rozmawiamy kilka dni...ostatnio mamy spór o drugie dziecko i wiem, że mąż żali się wszystkim, że ja go dręcze o bobasa...bardzo niezręcznie się czuje wiedzac, że jego kumpel i brat wiedza o tych naszych intymnych sprawach...nie wiem już co robić...czy wy też macie taki problem z mężami czy tylko mój jest taki....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach