Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilam

wieczor kawalerski...

Polecane posty

malinowa_dama meski wypad to moze byc przy piwie a nie przy golej dupe i podskakujacych cycach a jak ktos boi sie stabilizacji malzenstwa zwiazkow itd to niech sie nie wiaze nikt nie zmusza jak to takie zabieranie wolnosci i taka katorga i takie to straszne ze lojalnosc zobowiazuje do tego aby nie gapic sie na inne gole baby

Gość drfjg
malinowa jedna zdrowo mysląca

tak nie ide i tez mialam taka sytuacje po 1 dlatego ze mnie to obrzydza po 2 ze goly facet to nic ciekawego mam swojego w domu po 3 bo mam meza jestem w stosunku do niego lojalna i licze sie z jego uczuciami

Gość drfjg
mrrau to nie było pytanie skierowane do Ciebie tylko do takiej jednej a Ty wiem że byś nie poszla zdążyłem sie domyslic

Gość zaskoczona!
Mrrrrau takiego faceta to tylko pozazdrościć:) wierze, że mój także taki jest, kocha mnie i szanuje i jestem pewna że nie zachowalby sie jak typowy samiec rządny golych dup wijących sie na rurze! i oczywiscie ze oglada sie na ulicy za innymi, jestem w stanie to zrozumiec, czasem sama sie oglądam jak widze ladną dziewczynę (takie moje zboczenie):P ale pojscia z wlasnej woli na striptiz ani na dziwki nie akceptuję i nie mam zamiaru! to największe ponizenie dla kobiety!

Gość taka jedna dziołka
drfjg Zalezy. Jezeli na imprezie jest cos innego oprocz ogladania golych facetów, to jasne, ze uczestnicze, ale w tych zabawach, które mi odpowiadaja. Malinowa dama Nie uwazasz, ze ślub w momencie, kiedy ktoś boi się stabilizacji jest bezsensowny? W dodatku probowanie rozladowania stresu pójsciem na striptiz jest malo dojrzałe. A męski wypad to nie koniecznie gołe babki :D Nawet nie musi to byc wyjscie na piwo. Moga byc, np. quady, ktore rajcuja chyb wiekszosc facetów. A korzystanie z 'ostatnich chwil wolnosci' = pójscie na striptiz jest dla mnie zenada :D Skoro ten ślub taki straszny, bo facet doslownie bedzie martwy za zycia, bo baba go stlamsi to po co w ogole się żeni. Ślub to chyba nie zabawa, ale dojrzała decyzja 2-ga ludzi.

zarowno facet jak i kobieta potrzebuja troche wolnosci w zwiazku. on powinnien sie bawic dobrze i Ty tez ze swoimi towarzyszami. to bez sensu aby smsowac do siebi itp. na tym polega kawalerski/panienski, ze bawi sie w towarzystwie mezczyzn/kobiet i z tego czerpac przyjemnosc. daj sie facetowi bawic

Gość drfjg
mrrau ale widzisz jest dużo opcji ja nie mowie tu że gołe panienki maja tańczyc na kolanach faceta czy striptiser ma latać z paniesem przy twarzy dziewczyny mowie tu o klubie ze striptizem w którym siedzą sobie kumple pija piwko gdzies przy stoliku w kącie a na wybiegu na scenie tanczy laska i po raz setny odnosze sie do konkretnej sytuacji o jakiej pisała autorka czyli jednorazowy wypad z okazji wieczoru kawalerskiego a nie o systemartyczne uczęszczanie

Mrrrrau opanuj sie. Zachowujesz sie jakbys byla mega zakompleksiona albo miala jakis problem ze soba. Napij sie zimnej wody albo cos. Po co ta agresja?? Wyzywanie faceta od kurwiarza bo na odwazyl sie isc na wieczor kawalerski gdzie byla striptizerka to chyba przesada. Nie musial patrzec jak mu nie odpowiadalo. Jakiez to ograniczone myslenie. I oczywiscie wszyscy, ktorzy maja odmienne zdanie co Ty sa od razu ograniczeni, podupadli i zapewne ich zwiazki sa be. Bo tylko Ty i Twoj facet jestescie idealami. Nie musisz sie zgadzac z tymi co mysla inaczej, ale narzucanie swojego zdania, agresywne wrecz wypowiedzi swiadcza tylko o braku klasy.

Gość drfjg
madam browary umówisz sie ze mna?

Madame Bovary jakbys czytala wiedzialabys ze zloszcze sie bo sa tutaj osoby ktore krytukuja autorke i ja krytykuje glownie to ze dziewczyna ma prawo do takich odczuc bo zahcownaie faceta normane nie bylo a to ona zostala zbesztana pisalam juz ze kazdy ma swoje poglady i ok czytaj uwaznie nie zgadzam sie tylko na akceptowanie niemorarnych zachowan i krytyke osob ktore to toleruja w stosunku do tych ktore to obrzydza tyle faktycznie ponioslo mnie

Gość drfjg
spoko spoko.. to może jakas inna dziewczyna? dodam że jestem sympatyczny z poczuciem humoru przystojny nie mam kasy i byłem na striptizie tylko raz w zyciu:D

czytalam wszystko. Mozna przeprowadzic dyskusje na poziomie, bez wyzwisk. Byloby o wiele przyjemniej. A Ty mialabys satysfakcje, ze nie dalas sie sprowokowac

Gość drfjg
mrrau oj tam zaraz ponioslo ;)

Gość drfjg
własnie

a i jeszcze jedno dla mnie chodzenie na striptiz bedac w zwiakzu jest kurwiarskie i mam prawo do takiej opinii inni maja prawo uwarzac ze to jest w porzadku tylko niech nie wmawiaja tym ktorych to oburza ze nie maja prawa do zlosci i do odbierania tego w taki sposob jak ktos jest wolny moze sobie robic co chce a zwiazek i malzenstwo to nie jest trawnik na ktory do woli mozna sobie pluc

Gość drfjg
a wracając jeszcze do tego nieszczesnego striptizu to powiem szczerze że juz lepiej chodzić na balety fajnie ubrane laski czytaj skąpo sa bardziej zmysłowe i pociągające do nagiej kobiety

Gość drfjg
trawnik? dziwne porównanie

drfjg a szczerze do ciebie brak mi slow ... bedac z kobieta w zwiakzu masz zapedy do chodzenia na balety i slinienia sie na widok innej baby?? chyba ze mowimy o sytuajci kiedy jestes wolny to ok

Gość fujifuji
drfjg a powiedz te striptizerki to mają ladne ciała czy my kobiety tak naprawde nie mamy sie czego obawiac?

Gość drfjg
a czy ja gdzies napisałem że jestem w związku?? jeżeli tak to przepraszam za wprowadzanie w błąd...

Gość drfjg
mrrau odnosze wrażenie ze juz mnie zaszufladkowalas i moje wypowiedzi widzisz tak jak chcesz nie piszesz obiektywnie napisałem ze chodze na balety a Ty od razu ze brak Ci słów i tak dalej ze jak tak mozna bedąc z kobieta a ja nigdzie nie napisałem ze jestem zajety wiedz że mi przykro:(

Gość drfjg
szczerze tam gdzie ja byłem bo zadna rewelacja może ze dwie fajne no ale w bardziej prestizowych klubach domyslam sie ze musza byc calkeim niezle

Gość delightful656
widze,ze panna ma kompleksy i to duze... to ze ktos pojdzie na striptiz to zle??? Przeciez to jest wieczor kawalerski,wiec dlaczego nie mialby on byc czyms szalonym???? Szczerze???Sama z chęcią bym sie nauczyla gogo i to wcale nie jest kur****. Bylas kiedys na takim pokazie??? Striptiz a mowiac szczegolowo taniec gogo nie rowna sie z pokazywaniem golej dupy i cyckow... Spojrz na to z innej strony...ile one musza wysilku wlozyc w to zeby sie tego nauczyc!!! zatanczyc tak przed swoim mezczyzna i zobaczyc podziw i pozadanie w jego oczach...bezcenne.... Wiecej zaufania!!!

drfjg dodalam ze jak jestes wolny to ok a pomyslalam ze masz kogos bo wypowiadamy sie tutaj o wychodzneiu na striptiz bedac w zwiakzu i juz ale z 2 strony moze wlasnie masz takie podejscie bo jestes sam nie spotkales jeszcze tej jedynej i nie wiesz jak to jest kiedy liczy sie nabardziej uczucie tej 2 osoby i to czy sprawimy jej przykrosc a nie gola dupa obcej osoby

delightful656 boziu ja nie mowie ze striptiz sam w sobie jest zly ja tez chetnie bym sie nauczyla i zatanczyla przed mezem ale striptiz obcej baby jest w zwiakzu zly ja tego nie akceptuje i jak facet jes wolny do woli sobie moze na striptiz chodzic

Gość delightful656
ALe to byl wieczor kawalerski!!!! Boze dziewczyno!!!!! hahahahaha az mi sie smiec z Ciebie chce hahah ja tez chce miec na wieczorze panienskim taki pokaz... w koncu to sa ostatnie dni wolnosci:) i pelnego szalenstwa;p

Gość drfjg
oczywiscie uwazam ze bedąc w związku i chodzenie systematycznie na striptiz jest nie w porzadku ale jezeli jest taka sytuacja np z mojej strony teraz mam kolesi tak przyjaciele razem pijemy jakies wyjazdy balety w soboty i nagle jeden z nich mowi że sie zeni robimy mu wieczór kawalerski który powiedzmy wiem ze skończy sie w klubie ze striptizem to bym poszedł nie dlatego zeby popatrzeć na gole dupyy (chociaz na pewno to też) ale głównie dlatego że chciałbym spędzic ostatni raz czas z przyjacielem ostatnia impreza bo wiedziałbym że później juz tego nie będzie, i nie mieszajmy do tego lojalności bo mogę patrzeć na inna kobiete ale myslami i uczciami zawsze będę przy swojej ukochanej nie dotykam tej striptizerki nie pozwalam zeby ona dotykała mnie

delightful656 juz tutaj pisalam skoro malzenstwo ma byc dla kogos taka katorga musi sie wyzyc przed slubem t po cholere bierze ten slub uwazam za bardzo glupi pomysl takich pokazow na wieczorach panienskich i kawalerskich jakis glupi zwyczaj z zachodu ludzie sa w zwiazkach x lat nie raz mieszkaja ze soba a tu taki glupi ostatni dzien wolnosci buhehe