Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomidorowaZryżem

rozstępyyyyyy

Polecane posty

Gość pomidorowaZryżem

mam białe rozstępy na pupie i trochę na udach ;/;/ czy da się jej jakos przyciemnić??? nie wiem solarium? balsamy brązujące??? czy po solarium/słońcu nie zrobią się aby czerwone???

Jak sie bardzo opalisz to moga byc bardziej widoczne bo pozostana biale. Podobno pomagają maści na blizny, ale nigdy nie probowalam chociaz tez mam ten problem.

Gość gbhgfhgf
ja cie moge pocieszyc ze normalnym facetom zwisa to czy masz rozstepy czy ich nie masz :) np moj machnał na to reką, faceci moich kolezanek tez a jeden z nich to sie nimi bawi - jezdzi po nich palcem :D

Gość pomidorowaZryżem
ja wiem gbhgfhgf :):) chodzi mi głównie o moje samopoczucie, po prostu nie podobam się taka sobie i chce z tym walczyć :)) stosowałam już różne kremy/balsamy na blizny i rozstępy, ale to nie pomaga :(

Gość gbhgfhgf
najsmieszniejsze to to ze nie podoba nam sie to na co inni nie zwracaja uwagi :) i obawiam sie ze ze starymi rozstepami juz nic nie zrobisz, one z czasem same bledną, jak masz mało tkanki tłuszczowej to tez sa bardziej uwidocznione

Gość pomidorowaZryżem
własnie zrobiły mi się po odchudzaniu :(:( z jednego problemu w drugi ;/

Gość ja jestem facetem
mam rozstepy na brzuchu i piersiach (pozostalosci po odchudzaniu ze 120 kg schudlem do 75 kg). I powim ci, ze wiekszosc facetow nawet nie wie co to jest rozstepy. No moze jedynie ci co pakuja na silowni :P

Gość gbhgfhgf
ciesz sie kobieto zes (jeszcze) zdrowa sraj na roztsepy :)

Gość postaram się byc kulturalna
Jak są już blade niewiele zdziałasz. Mój mąż lubi moje rozstępy zżymam się na niego jak twierdzi ze mu się podobają i żałuje że w ciąży nie mam ich więcej.

W zadnym wypadku nie probuj ich zamaskowac solarium, uwydatnisz ich widocznosc jeszcze bardziej, skora bedzie opalona, a rozstepy zostna białe, wyprobuj samoopalcz lub masc na blizny, ktora nie zlikwiduje ich na pewno w 100%, ale zmniejszy ich widocznosc:)

Gość xzdsadzxczcxzzxcd
jak masz rozstepny to nic juz ci nie pomoze, zostaja do konca zycia. radze sie nie opalac w tych miejscach bo one się nie opala i zostają biale kreski, tzn skóra brazowieje a one zostają białe nieopalone.

..metoda na rozstępy...leczenie laserem...ale jak się dowiadywałam swego czasu..to drogi interes:-/