Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Ciągle mi się śni moja ex....pomocy !!!!

Polecane posty

Cześć. Jestem w związku z nowa kobietą od 4 miesiecy ale od jakiś 2 miesiecy prawie co noc śni mi się moja eks !!!! snią mi sie rozne momenty, jak odchodzi, jak siedze w fotelu i mysle ze jestem sam..a budze sie i mysle przeciez mam kobiete...nawet wczoraj mi sie przysnila ..to znaczy dzis mimo iz bylem ze swoja nowa kobieta na dluugiej fajnej wycieczce..... co prawda w miescie eks ale co to ma do rzeczy... :/ jest na to jakies lekarstwo zeby przestala sie snić ??

Gość przez te wasze
przez te wasze urojenia i emocjonalne zachwiania wiele fajnych zwiazków się rozwala, skoro masz nową wspaniałą dziewczynę po co myslisz o ex

Gość Katerinka7777
Po prostu ta stara jest w Twoim mózgu bardziej dostępna poznawczo, z obecna jestes za krótko, nie przezyliscie jeszcze razem tewgo wszytskiego co z była. A poza tym to mysle,ze moze budza sie w tobie jakieś podswadome wyrzuty sumienia wzgledem tej starej dziewczyny, jakies obawy, lęki, moze sam do konca nie jestes przekonany czy czujesz do obecnej coś silnego czy to tylko chwilowa fascynacja. To wszystko pozniej przychodzi w snach.,ale mysle ze czas wszystko sam rozwiaze.