Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 78.05

moje objawy i bol glowy

Polecane posty

Gość 78.05

Od jakiegos czasu boli mnie glowa.Rano po przebudzeniu zawsze mnie boli.Mam tez wtedy opuchniete oczy.Glowa boli mnie rowniez w ciagu dnia,najczesciej wieczorem Nie jest to silny bol ale takie dlugie pobolewania Dodatkowo mam w dnie oczu uczucie takie jakby uciskania Spie duzo dochodzi do 10-12 godzin na dobe i gdybym nie musiala wstawac jeszcze bym spala.zawsze spalalam 5-6 godz wiec na pewno cos nie tak Ogolnie czuje sie niewyspana i caly czas zmeczona

Gość 78.05
Kochani co to moze byc?

Gość Don Luidżi
nie ugryzła Cie mucha afrykanska

Gość 78.05
nie ugryzla mnie mucha ani nawet waz pyton Ktos mi powiedzial,ze moze to jest cisnienie w dnie oka

Gość Don Luidżi
to nic Ci nie grozi

Gość 78.05
dziekuje za pocieszenie ale jak zwalczyc ten bol i objawy zmeczenia? Chciaz Ty jedna przejelas sie moja dlegliwoscia

Gość Don Luidżi
byłaś na badaniach?

Gość obawiam się że po takich
objawach, nie pozostaje ci nic innego, jak rzucić palenie i kawkę na śniadanko

Gość 78.05
Don nie bylam na badaniach.Pojde dopiero za 3 tygodnie bo wyjezdzam na urlop Co do drugiego wpisu-nie pale i nie palilam,uprawiam regularnie sport,duuuuuzo spaceruje,mieszkam w dosc czystym otoczeniu a kawka-no coz pije;)

Gość 78.05
co to moze byc?

Gość 78.05
sama nie wiem Tez o tym myslalam czasami jak postaoje cwile dluzej albo wstaje,podnosze glowe to robi mi sie ciemno i zanika glos z zewnatrz ale za chwile wszystko wraca do normy.Nie mdleje

Gość 78.05
Asiulek pojde na pewno bo strasznie sie meczem tymi pobolewaniami tym bardziej,ze mnie nigdy nic nie bolalo

Moze cukrzyca( stad ciagle zmeczenie i spanie),moze cos migrenowego? Ja przez pare lat borykalam sie z migrena i do tego ogromny bol w prawym oku.Na szczescie 2 lata temu wszystko zniknęło.

Gość stokrotki 27
mi też to wygląda na objawy cukrzycy, sama muszę iść na badania, bo ciągle czuję się zmęczona, i dużo śpię, mam większe pragnienie , bole głowy i opuchnięte oczy

Gość 78.05
Cukrzyca?Juz kiedys nawet o tym myslalam Musze duzo pic-nawet w nocy wstaje kilka razy i musze sie napis bo mnie pragnienie budzi Miesiac temu zmierzylam sobie poziom cukru ale takim domowym glukometrem u babci i niby wszystko bylo oki

to picie to główny objaw cukrzycy. Idz zrób badanie w przychodni,nie na domowym glukometrze. Najwiarygodniejszy wynik,to ten z żyły. Moze masz wahania cukru,raz wyzszy a raz niższy.

Gość 78.05
Czynnik koci dziekuje:)Widzisz ja sie uspokoilam po tym wyniku z glukometru babcinego W ogole to duzo cwicze a mimo to nie chudne.Zawsze i to mnie zastanawialo

Ale jak nie chudniesz,to moze nie byc cukrzyca. Jednym z objawow cukrzycy jest chudniecie,Moj kolega schudl w 2 tygodnie prawie 16 kg. Idź zrób badania,to moze byc wszystko. A moge zapytac ile masz lat?

Gość 78.05
No wlasnie nie chudne a cwicze 2 godz codziennie od 2 lat.Wszyscy sie dziwia W nicku jest moj rocznik urodzenia-31 lat

To gdybys miala cukrzyce,to Typu I, czyli chudniecie,spanie ,picie,pogorszenie maxymalne wzroku. A moze to tarczyca,lub jeszcze cos innego. Zrób badania,wtedy bedziesz wiedziala. Moze jestes przemeczona. Nerwy? za duzo stresow? Chyba ,ze prowadzisz spokojne zycie:)

Gość 78.05
Spokojnego zycia nie prowadze ale wiesz jakie sa teraz czasy.Pogon za praca,pieniadzem.Dlatego wlasnie musialam jechac na urlop.W sumie to zle samopoczucie przyspieszylo ten odpoczynek.Prowadze wlasna dzialalnosc i jak sie pewnie domyslasz burlopu sie nie planuje chociaz mozna go wziac w kazdym momencie