Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tola od Bola i Lola

spotkałam eks, co robić???

Polecane posty

Gość Tola od Bola i Lola

Spotkałam na imprezie w klubie swojego eks. Ja cześć cześć z klasą. On - zwariował! Przekonywał, że jest sam, że kocha (mówił wcześniej, że nie), że żałuje (wcześniej był bardzo pewny swej decyzji). Klękał, kręcił się, nawet mnie do domu chciał zabrać. Wsadziłam go do taksy, bo za duzo wypił. Pojechał. Co teraz. Wierzyć mu, ma to szansę?

poczekaj az zadzwoni i to samo powie na trzezwo wtedy zacznij sie zastanawiac i czy warto drugi raz do tej samej rzeki wchodzic

Gość Tola od Bola i Lola
No właśnie nie wiem. Niby mam wszystko w głowie poukładane, że tak jest lepiej, że to nie był facet dla mnie. On zerwał, on skrzywdził. Ale to, co poczułam wczoraj, zaskoczyło mnie bardzo... Czekać, aż zadzwoni? On jest megadumnym facetem, myślę, że się nie odezwie..

Gość her komendante
wy kobiety jesteście dziwne wystarczy wam sprzedać parę tanich tekstów i już zaczynacie sobie wkręcać 💤

Gość Tola od Bola i Lola
Może i jesteśmy, ale ja nie rozumiem. Po co sprzedajecie takie teksty. Przecież to nie był podyw w stronę nowopoznanej panienki. Więc co, taki z niego wyrachowany koleś? Po co mówić coś takiego? Ja mówie kocham tylko wtedy, gdy czuję, że tak jest naprawdę...

Gość her komendante
nachlał się i mu odbiło

Gość Tola od Bola i Lola
Może i tak było. Czyli olać go, tak?

Chciało mu się seksu ;) Nie dawaj się nabrać. Odgrzewany to jest dobry bigos, a nie związek :)

Gość her komendante
po co Ci eks lepiej zajmij się nowymi modelami

Gość olej
jak jest takidumny, niech sobie zostanie z tymi wczorajszymi wygłupami na koncie:D

Zastanów się zobacz plusy i minusy zawiasku ile ze sobą byliście i jak to się skończyło i jakie mieliście relacje po skończeniu wiem co mówię bo ja wróciłam aż na 5 miesięcy i znowu zerwał to było za szybko wiec mam co chciałam bo nie byliśmy ze sobą 2 miesiące najpierw walczyłam błagałam podałam sie miał doła wrócił i co znowu skończył związek jest sam szuka dziewczyny a ja spotykałam się na Radki z jednym facetem nie wyszło :(. Byłego kocham chyba serce boli.

Gość Tola od Bola i Lola
Byliśmy ze sobą rok, skończyło się strasznie, z dnia na dzień, powiedział, że mnie nie kocha i spakował moje rzeczy. Po rozstaniu nie było żadnego kontaktu, aż do wczoraj. W sodku czuje, że dobrze się stało, ale to boli. Co do lepszego modelu to ciężko kogoś znaleźć sensownego, przynajmniej ja mam pecha. W dodatku od rozstania z eks mam narastającą awersję do facetów. Przejdzie??? Macie rację - oleję.

Gość T-a-s-i-a
Ona.. ma racje..odgrzewany to dobry bigos. Odgrzewany EKS zdecydowanie niestrawny! Zwlaszcza takie, ktory Cie skrzywdzil. Daj sobie spokoj!

Gość Tola od Bola i Lola
no zobaczymy, chociaż pewnie głupio mu będzie. I się nie dziwię. Wczoraj np przymilał się do moich znajomych, których wczesniej nie lubił, a nawet miał obiekcje, jak się z nimi spotykałam. Wszyscy się z niego śmiali, bo nie wierzyli w nagłą cudowną przemianę. Ja chyba też nie powinnam. Poza tym myśle, że nie zadzwoni.

Gość Tola od Bola i Lola
Daje sobie spokój. Na pewno do niego pierwsza nie zadzwonię. Ale co rozbić, jeśli on będzie chciał nawiązać kontakt? Potraktować go ostro, czy też wysłuchać co tam będzie mówił? Ja zawsze dąże do pozytywnych, przyjacielskich kontaktów, mimo wszystko, z osobami, z którymi mnie coś łączyło. Ale on moją chęć przyjaźni może odczytać inaczej. Trudne to.

Jesli nie zadzwoni, to Ty to zrób lub napisz smsa pytając czy to co mowił było prawdą , ewentualnie możesz zapytac czy powtórzy w 4 oczy. Jesli nie, albo cos będzie krecił, to raczej można dać spokój.

Gość Tola od Bola i Lola
Czuję. Nie ma co ukrywać. Ale też w głowie przerabiałam to milion razy i wiem, że tak jest chyba lepiej. I ja jestem lepsza bez niego. Ale Kafeteriusz teraz dał mi do myślenia. Wolałam, jak byliście jednogłośni żeby olać;)

Gość powies sie autorko
STRASZNE! SPOTKALAS EKSA!

no nie wiem kafeteriusz czy ma racje ,on sam powinien zaczac rozmowe a nie ty

Gość amelineczka
Za z moim bylym rozstalam sie 2 miesiace temu.Mielismy kontakt.Co jakis czas a dokladnie najpierw 3 tyg. po rozstaniu chcial wrocic.Chcial tylko seksu- przesalismy sie.Na 2 napsial ze sorki potrzebje czasu.Znow 4 tyg. po tamtej sytaucji znow robil podchodzy.Powiedzialam mu ze na seks ze mna nie ma co liczyc.I co dal sobie spokoj.Nie mam z nim juz kntaktu ok.1,5 tyg. i mam nadzieje ze juz nigdy sie nie odezwie. Ja neiwierze w zadne powroty.

Gość Tola od Bola i Lola
Chciałabym znów poczuć jego twardego kutasa w mojej wyposzczonej cipce :(

Widać nie udało mu się jeszcze żadnej lepszej wyrwać :P

Gość Tola od Bola i Lola
Gagatku, poczekam, zobaczymy, czy zadzwoni. Amelineczka, to smutne co piszesz, ale przekonujące. Ja też miałam wczoraj myśl przez moment, by iść z nim do domu, całe szczęście się powstrzymałam. Ja już nie kumam. Skoro odchodzą, to po co później takie zagrywki? Ten swiat jest chyba nie dla mnie.

gagatek:) no tak powinien on to zrobić, ale to tylko są "wymagania", które często się człowiek ludzi ze się sprawdzą, to jak jak kiedy myśli, ze tak ciężko pracujemy i szef powinien to zauważyć i dać np dobre słowo, a jeszcze bardziej podwyżkę. Autorko jak się odezwiesz to nic nie stracisz, a przynajmniej będziesz miała pewność.