Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pypepyt

zauważyliście że tylko nieliczne kobiety na tym forum są porządne?

Polecane posty

Gość atramentem byłam
ja tylko tyle powiem - najlepszą formą obrony jest atak. Ale jest też najbardziej żałosną. dotyczy to zarówno przystojniaczka, jak i jego ostatniej rozmówczyni

Gość Iza1901
Tak tak, nasz forumowy przystojniaczek ma do siebie to, ze nie potrafi pisac i jest przystojny i ''wygadany'' tylko na forum, w dodatku kobiecym 🖐️

Gość Przystojniak 24 do ciebie
Powiedziaalm nie pierdol!:D Dla Ciebie Pani jesli juz chcesz cos powiedziec!:classic_cool: Z zalu to sie placze, a nie oblizuje, no ale Ty i tak pojebany jestes to moze jak masz zal to zaczynasz sie oblizywac!:D:D

atramentem byłam ja tylko tyle powiem - najlepszą formą obrony jest atak. Ale jest też najbardziej żałosną. dotyczy to zarówno przystojniaczka, jak i jego ostatniej rozmówczyni Chodzilo Ci o mnie??:D Zamilcz i tez nie pierdol! :D A jesli juz musisz to zrob to z jakims chlopem!:D

Gość atrament podszyw
jak wymyślisz nowy nick daj znać , tymczasem

Gość eee nieeeeeeeeeeee
Oj przepraszam bardzo : > ja miałam jednego faceta i zrobiłam TO dopiero po 4 latach chodzenia z nim więc jestem porządna a nie jakaś dupo dajka po pierwszej czy drugiej randce : > a chodzimy już 6 lat ... i przy Nim zostanę mam nadzieję do końca życia bo pobieramy się za rok z kawałkiem :)

Gość wiecie co nie gadajcie głupot
ja mam 24 lata i jestem dziewicą, na powodzenie nie narzekam więc darujcie sobie te oklepane teksty o pasztetach. I ostatnio chłopak z którym byłam blisko i z którym doszłam do etapu myślenia i mówienia o seksie wyśmiał fakt mojego dziewictwa co mnie naprawde głęboko zraniło. Więc jesteście zwyczajnie fałszywi. Tutaj niby mówicie że szukacie porządnej, szanującej się a jak jakaś taka jest to ją wyśmiewacie.

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Hm- wiesz, wypisywać można różne bzdury, nie znaczy że w realu faktycznie tak postępują. Na to trzeba patrzeć z pewnym dystansem.

atrament podszyw jak wymyślisz nowy nick daj znać , tymczasem Wez Ty lepiej zmien swoj, jak Ci cos nie pasuje!:classic_cool: I nie pierdol!:D

Gość atramentem byłam
Chodzilo Ci o mnie?? Zamilcz i tez nie pie**ol! A jesli juz musisz to zrob to z jakims chlopem! Tak chodziło mi o Ciebie i widzę, że się nie myliłam. Wszyscy tu wiedzą, że przystojniaczek jest złamanym kutasem, ale widzę że bardzo wszedł Ci na ambicję. A jeśli nie potrafisz się wyrazić inaczej niż używając wulgaryzmów, to wybacz, ale nie mamy o czym dyskutować.

Gość przystojniaczek24
widze, że żałosne zawistne babeczki zaczęły pokazywać swoją "prawdziwą" osobowość :)

Gość atramentem byłam
podszywie, znalazł się złodziej. Czyżbym miała jednak dwóch podszywaczy? Chyba za głupia na to jestem

Gość drrryy
pomarancz w modzie na tym topie ,nie przełamie sie tak same k i złodzieje ,z wyjatkiem nas:D

Gość do pypetyt
a skoro juz tak obserwujesz forum na kafeterii to zauwazyles ze kafeteria jest dla kobiet? Po kij tu wchodzisz???

Gość atramentem byłam
no co? pomarańczowy jest twarzowy - inaczej solaria by zbankrutowały :D

Moj slownik PWN ktory lezy obok mojej lewej raczki zawiera takie wlasnie wulgaryzmy jak : Nie pierdol, spierdalaj nie wkurwiaj mnie...Jak Ci sie slownictwo nie podoba to nie PIERDOL!:D

Gość przystojniaczek24
Prawdziwy obraz kobiety z kafeteri: zawistna, brzydka, krytykuje innych i udziela porad, sama mając kompleksy, wulgarna, lubi zwracać na ortografię, a sama robi błędy najczęściej jeszcze w tym samym poście, uważa sie za boginię i myśli, że to facet ma wykonywać pierwszy ruch i skakać za nią do końca życia.

Gość atramentem byłam
ok :) Moje słownictwo jest podobne, ale w wymagających tego sytuacjach. Uważam, że Twoje wulgaryzmy w stosunku do mnie były nieuzasadnione. Skoro nalegasz to spierdalam :D

Gość na tym forum porzadnych
nie ma. same puszczalskie

Gość atramentem byłam
oczywisćie same puszczalskie, które w przerwach w pisaniu postów uprawiają cyberek. ehhh brak słow

Gość Gabriell Solis.
'Szkoda że jest tak mało dziewic' Istotnie. Kobiety to skonczone dz***, odbierają sobie dziewictwo ogórem albo prętem, tylko po to, żeby zrobić na złość facetom. ! Świnie z nas ! A jak !

Czym sobie odbieraja??Ogorkiem?:D:D Myslalam, ze tylko ja robie to z warzywami, ja stracilam rzodkiewka dziewictwo, zebym Wam na zlosc zrobic!:D:D I nie PIERDOL!:D

Gość tutaj kazda spala z kilkoma
facetami

Wypraszam sobie! Ja sypiam z warzywami, najbardziej lubie rzodkiew, najlepiej biala, ale przed uzyciem nie obierac ze skorki, bo moze byc ostre pieczenie!:classic_cool: I nie pierdol!:D

Gość kirikikuku
Ja bardzo lubię to forum z razji tego, że co niektórzy piszą tu szczerze, i można znależć kogoś kto ma taki sam problem, co bardzo pomaga:) nie jestem ani zawistna ani brzydka ani puszczalska lubie poszlaeć jestem normalna studentką. Szkoda tylko, że nie wszyscy ludzie potrafią zachowywać się normalnie na tym forum i nie raz fajny temat przedaza się w wojne pomiędzy dwoma forumowiczami:/ bez sesnu takie coś, tak samo z ortografoią to że komuś sie jebnie na klawiaturze litera nie znaczy że jest debilem......

Gość mloda dziewczyna ktora
miala kilku partnerow to zdzira

Gość kirikikuku
a co sądzisz o młodym chłopaku który miał kilka partnerek casonova, dupaka, zdobywca??:P Boli was, że czasy się zmeiniają i dziewczyny mogą robić to samo, bez żadnych konsekwencji, dlatego stajecie się chamscy i wyzywacie wszystkich dookoła...smutne

Gość atramentem byłam
młody facet, który miał kilka partnerek to zajebisty jebaka... kurwa i oto sprawiedliwość. Zaliczają kogo się da, a potem jęczą że dziewic nie ma. Jakbyś "paluszka" nie pakował tam gdzie nie trezba i nie mamił obietnicami wielkiej miłości to pewnie same dziewice by po świecie chodziły.

Gość mloda dziewczyna ktora
nie kazdy facet zalicza dziewczyny. i ci porzadni faceci cierpia, bo potem wokol dziewczyny ktore z mniejsza lub wieksza liczba facetow juz spaly, a im bardzo zalezy na naprawde porzadnej dziewczyny