Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pypepyt

zauważyliście że tylko nieliczne kobiety na tym forum są porządne?

Polecane posty

Gość teraz dziewicy to trzeba
szukać w podstawówce, bo gimnazjalistki już się puszczają.

Gość kirikikuku
ale dajce spokój czy to że dziewczyna maiała 2 czy 3 parnerow swiadczy o tym jaka jest??ludzie przechodzą różne etapy w życiu uczą się na blędach. My jeseśmy pod względem pożądania takie jak wy tak samo nam się chce seksu jak nie mamy nikogo. wiecie jakie to jest uciążliwe....czsami zdarzy się chwila słabości.... i zapamiętaj sobie , żę jak dziewczyna wg was "daje dupy" to ktos ją bierze...tu jest równowaga sama się nie puści więc tak smao się puszczacie jak mi i tak samo są pożadni faceci jak i pożadne dziewczyny....

Gość mloda dziewczyna ktora
ja sie wole z daleka trzymac od dziewczyn, ktore mialy chwile slabosci. a jak miala 4 partnerow to won!

a o porzadna jest coraz trudniej dzisiaj

Gość kirikikuku
zalezy w jakich kregach sie obraasz i czy jestes wystaczajaco interesujacy dla pozadnej :)

Gość w kwestii seksu mowy
o równouprawnieniu być nie może. Facet jest zdobywcą i doświadczenie w jego przypadku to zaleta, a kobieta musi biernie i wiernie czekać na tego jedynego, który ją wybierze, a nie puszczać się na lewo i prawo, z okrzykiem, że jej też się należy. Nawet jeśli jakiś facet nie krytykuje rozwiązłości kobiet, to nie znaczy, że ją popiera i nie wolałby dziewicy za żonę. Świat, a przede wszystkim kobiety, tak bardz zszedł na psy, że gdyby faceci chcieli żenić się z dziewicami, to 99% z z nich musiałoby zostać starymi kawalerami. Więc zaciskają zęby i udają, że nie słyszą, jak koledzy mówią o jego przyszlej żonie: "szkoda, że wychodzi za mąż, tak dobrze się pierdoliła". A czasami ktoś jeszcze doda, że "nic straconego". Faceci zabawiają się z tymi wyzwolonymi kobietam, ale żaden by się z taką nie ożenił. Zostawiają to naiwniakom, z których się śmieją.Takie są skutki równouprawnienia seksualnego.

dziewczyny, ktore mialy chwile slabosci i ulegly naturalnym instynktom niech sobie szukaja facetow na swoim poziomie, co tez moczyli przygodnie

Gość kirikikuku
w kwesti seksu mowy....jestes starsznym szowinista i egoistą widać to na pierwszy rzut oka...kto ustanowił takie stereotypy, że mężczyzna mamieć doświadczenie a kobieta ma czekać ąż ktoś ją wybierze?? Zrozum "zdobywając doświadczenie" puszcasz się!!!nie możan być samemu nie porządku i oczekiwać od innych poprawności bo ty tak sobie wymyśliłeś nie znajdziesz takiej naiwnej osoby!!

ja na szczescie mam prawo szukac dziewczyny, ktora przygodnego seksu nie uprawiala

Gość kirikikuku
Poza tym jesteście hipokrytami i przez to niszycie potem życie takim dobrym dziewczynom które czekją na księcia...znam przykłady takich małżeństwa które nie przetrwały ....to wygląda tak: facet hulaka wyszalał się pora się usatjować szuka ładnej skromenj dziewczyny najlpeij wychowanej w wierze katolickiej która czeka z pierwszym razem do ślubu, wierze w bede cie kochal az do smierci...nie mowie ze on w to nie wierzy biorac z nia slub jest zafascynowany jej delikatnoscia itd...ale kiedy mija zauroczeni zaczynaja sie schody ona nie wychodzi z nim na imprezy zaczynaja sie rozmijać rozpoczynają się sporypodczas wychowywania dzieci i póżniej on niszczy życie takiej kobiecie, ktora nie potrafi się potym pozbierac bo została wychowana tak a nie inaczej...takie śą historie....znam mnóstwo takich ludziii

nie kazdy facet taki jest

irikuku to nie czekajcie na księcia, bo takich nie ma, bo takich już nie ma, to nie te czasy :-)

dlatego czasem lepiej byc samemu, niz wiazac sie z latawica

młoda dziewczyna Nikt Ci nie karze!! idź do zakonu może tam znajdziesz porządnego albo porządną kobietę :-P

Gość kirikikuku
ja nie czekam na księcia jestem singielka, i czuję się z tym dobrze.owszem czasami śą ochydne dni kiedy nie ma się do kogo przytulić, ale mam zajebistych przycjaciół na których zawsze mogę liczyć, trzymam się z dalka od tego całego syfu zwanego związkami...wiem że są udane zwiazki bez manipulacji klamstwa oszukiwania wykorzsytywania, ale wole nie ryzykowac:)

nie od razu do zakonu. bo sa jednak piekne kobiety, ktorym takie swinstwa sie nigdy nie zdarzyly

Książąt już nie ma, ino się ropuchy same ostały... :P

EEEE tam zaraz świństwa, wszystko co ludzkie nie jest nam obce.To ludzie ludziom zgotowali ten los ;-)

za porzadny jestem dla kobiety, ktora uprawiala przygodny seks

ale wszedzie pelno takich ktore mniej lub wiecej nabroily

Gość wszędzie same niedziewice
kobiety to moralne dno

Gość kropka, to ty?

wszędzie same niedziewice kobiety to moralne dno Tak samo jest z facetami!!!

Gość pypepyt
wiecie co nie gadajcie głupot ja mam 24 lata i jestem dziewicą, na powodzenie nie narzekam więc darujcie sobie te oklepane teksty o pasztetach. I ostatnio chłopak z którym byłam blisko i z którym doszłam do etapu myślenia i mówienia o seksie wyśmiał fakt mojego dziewictwa co mnie naprawde głęboko zraniło. Więc jesteście zwyczajnie fałszywi. Tutaj niby mówicie że szukacie porządnej, szanującej się a jak jakaś taka jest to ją wyśmiewacie. ja bym nigdy takiej kobiety nie wyśmiał

Gość pypepyt
ten twój facet to jakiś debil

Gość kirikikuku
a ty pypepyt może powiedz cos o sobie o na razie tylko krytykujes inncy ?? :)\