Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jona_________________

Faceci: pierwszy raz z nowa kobieta, co myslisice jesli bylo średno?

Polecane posty

Co sobie myslicie po pierwszym seksie z nowa kobieta? Z kobieta ktora traktujecie powaznie, tworzycie zwiazek (nie chodzi mi o jednorazowa przygode). Czy jesli nie wszystko bylo super, powiedzmy bylo srednio, to co myslicie? Porownujecie jak bylo z inna, myslicie juz o nastepnym razie, czy o tym ze jest beznadziejna ale to w koncu wasz pierwszy raz wiec z czasem sie zgracie, a moze jeszcze co innego? Jestem ciekawa :)

Gość Melania-999
No własnie, no własnie, co myslicie? Sama jestem ciekawa? I czy lepiej jesli podczas tego pierwszego seksu z nowa partnerka lepiej żeby ona nie zaskakiwała was żadnymi sztuczkami których nauczyła sie w poprzednich zwiazkach? Lepiej aby była trochę niesmiała czy drapieżna?

Jedno jest pewne - nie wkręcamy się po tym, tak ja Wy. Nie rozpamiętujmy tego, nie analizujemy. Po prostu albo uważamy, że było (Wystarczająco) dobrze i rokuje to na przyszłość, albo raczej nie i sprawa jasna.

Podzielcie sie z nami :) "Po prostu albo uważamy, że było (Wystarczająco) dobrze i rokuje to na przyszłość, albo raczej nie i sprawa jasna." Ale tak po jednym seksie? Z kobieta na ktorej wam zalezy, z ktora jestescie te min. 3 miesiace? Naprawde nic nie analizujecie?

Jeśli jesteśmy już te 2-3 miesiące z daną kobietą i nam na niej zależy, to o seksie na pewno myślimy już wcześniej. I pewnie robimy jakieś podchody, żeby do niego doszło. :) Seks jest ważny - dla większości facetów. Jeśli nawet podczas tego pierwszego wspólnego razu nie było za rewelacyjnie, ale są rokowania, że będzie lepiej, to się tym nie martwimy tylko myślimy o następnym razie. Ale jeśli w seksie było kiepsko - a nawet fatalnie - i to może rzutować na późniejsze pozycie, to raczej się do takiej kobiety zniechęcamy. Przykład? Jak kobieta brzydzi się dotykać naszego penisa, nie chce go pieścić oralnie, jest totalnie bierna w łóżku lub ma jakieś inne zahamowania (wstydzi się swego ciała, piersi, nie lubi minetki). Takie rzeczy można "wyleczyć" , ale jeśli ma tak kobieta 30-letnia, to szkoda na nią czasu.

Dzieki za odpowiedz Wredniaku i czekam tez na wypowiedzi innych mezczyzn :)

Podnosze temat z rana ;)

Gość rowerka jestes
Tulipka

"Jak kobieta brzydzi się dotykać naszego penisa" To ile ten penis ma właścicieli :P ;) wiem czepiam się :D a tak na serio to Wredniak ma dużo racji.